![]() |
Quote:
Ami azt illeti, neked már az is sok sörödbe kerülne hogy egyáltalán szóba áljunk veled :P |
Quote:
|
Köszönjük az elismerő szavakat, és gratulálok a Gödölyének, szemfülesek voltak, én meg hüle :)
Na mind1, kicsit rossz paszba lépett a magánéletem és gyakran van valami hüle lépés, de innen már csak jobb lehet... :) |
Quote:
Köszönjük. Nem volt nehéz szemfülesnek lenni. Az első sikertelen támadás után számítottunk arra hogy jöttök mégegyszer. Azután csak kellemes meglepetés volt hogy a másik klánra áltatok rá és pont két körrel felettünk álta pék klán :) Nem lehetett kihagyni. |
2007-04-06 18:01:00 A magányos, pici Bölcsöde (#2889) támadást indított Fagyiklán (#2848) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1580 hektár földet.
2007-04-07 07:01:03 A magányos, pici Bölcsöde (#2889) támadást indított Anti (az) Alkoho(l) Lista (#2585) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2240 hektár földet. na a Grabihenger beindult :) grat skacok,nagyon! :) |
köszi szépen...tegnap minden összejött amit csak szerettem volna, nagy mázlim volt
ui: már nem is jó a klánnevem :) |
Grat A mostmár nem pici Bölcsinek:D
|
2007-04-12 05:00:58 Templars of Twilight (#2356) támadást indított Anti (az) Alkoho(l) Lista (#2585) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1953 hektár földet.
szép ütés,szemfülesek voltak.... |
Quote:
|
sziasztok
tanácsot kérnék hogy érdemes fellépni az 1/A mire kell figyelni stb... |
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |