![]() |
Quote:
Vagy van mnt vagy nincs és ennyi. Gondolom alaphelyzetből már viszketett a tenyeretek és ütni akartatok. Megírtátok nekik, hogy mnt bontva lesz és kész. Nyilván ők annyira „aktívak” voltak, hogy nekik az mnt kényelmesebb volt… U.I.: -Rettegjen mindenki aki mnt-t köt veletek :p -Most már menjetek szépen szk-ra vagy forduljatok le és hagyjátok a többit érvényesülni :D |
Quote:
|
Ha csinálunk valamit az baj. Ha nem, akkor az baj. Logikus.
Mivel nem lehetett megbeszélni az mnt bontás utáni felkészülési időt, így egyértelmű volt, hogy 24 óra van rá. Bontottuk az mnt-t, erre 25 körrel később történt meg a ráállás. Amennyiben a másik klán egyik tagjának sem tűnt fel sem a felbontás, sem a ráállás, sem a seregek, az nem a mi sarunk. Lehet sarat dobálni, lehet fujjolni, megszoktuk. A tisztítótűz elleni szóbeli mnt-t nem mi szegtük meg, a mostani ütésnél is a "megbeszéltek" szerint jártunk el. Innentől bármilyen kritika, amit kapunk, bocsi, de lepereg. De számolgassatok csak. Egy 10 fős top klánnak a segéllyel együtt 84mrd aranya lehet. Ez kb 2 millió egység bevételre elég pénz a jelenlegi árakat figyelembe véve. Számoljatok ki, hogy mekkora sereg kellhet ehhez, hogy ezt klánban át lehessen ütni. Kétszer. 24 kör alatt közel az összes egység visszaérhet a piacról, bent lehet tartani, vagyis egy több évig top klán nagyon könnyen elérheti ennyi idő alatt a full egységet, ami mellett 80mrd arany csak a ráadás. Ennek ellenére léptük meg ezt az ütést. |
Grat, föleg Jacknek meg Gárdinak anarch miatt:D:D:D
|
Quote:
11 milla ponton 2 milla egység elég jelentéktelennek tűnik nekem, kb egy kiélezett nagy elf megfog annyi lovat klántámadásnál :D Amúgy nekem spec nem tetszett a támadásotok, alig álltatok el tőlük, ha itt vannak, ez a két ütés valószínűleg felülről megy be.. :) |
Quote:
Nem volt értelme nagyobb távolságra elállni. A piac mozdulatlan volt, a pontok semmit sem változtak a kör alatt, és ha láttad a pontlistát, akkor azt is láttad, hogy 2 országunk volt kifejezetten közel az ő 3 országukhoz, így az infózás nem okozhatott problémát. Nem kellett messzebb menni. |
Legnagyobb szövetségi foglalás:
2016-07-20 09:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 29461 hektár földet. Gratulálok! |
Quote:
|
Egy új lista a legnagyobb ütésekről. Kiemeltem a klánunkat érintő nagyokat, hálistennek csak egyszer voltunk azon az oldalon, ahol nem szeretünk lenni.
Köszönöm a mindenkori klán tagjainak az ezekben való részvételt. :)
|
Szomorú vagyok, hogy most már szinte lehetetlen elérni titeket. :) A kommentekből úgy érzem, túl könnyű volt ez az ütés így a végére, de itt is kettőn állt azért a vásár. A ha nincsen csősz, könnyen lába kél a termésnek.
Azért grat az ütéshez! A továbbiakban unatkozni fogtok. :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:34. |