![]() |
Grat, aranyos kis ütéskék.. :D
|
Nem semmi ütések. Grat!
|
Én még nem tudom mihez kell gratulálni
|
Quote:
|
Aki nincs A-ban annak itt az esemény.
2016-07-20 11:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 29461 hektár földet. 2016-07-20 11:00:14 Black Dragon (#3270) támadást indított IMMORTAL (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 25679 hektár földet. |
Quote:
En is azt hittem hogy mnt van ;) de megvarom a nagy beszamolot hogy hogyan is magyarazzak ki ezt a hihetetlen utest |
Quote:
Vityuékkal szóbeli?? Ejj... |
Nem szobeli mnt volt, hanem hivatalos Es nem csak siman felbontottuk. Az, hogy annyira inaktiv a klan, hogy egy mnt bontast sem vesznek eszre, illetve 2 sereget bekapnak arrol mar nem mi tehetunk. Koszonjuk a gratulaciokat :) nagyon regota keszulunk r es szamunkra (sajnos feleslegesen) nagyon draga volt ez a 2 utes. Sok meloval sok fold :) megerte a belefektetett energiat, idot es tartalekot.
|
Quote:
Csak nem... |
Ismetlem, nem szobeli mnt volt. Hivatalos jatekon beluli mnt. Sot, en mar jopar honappal ezelott "leveleztem" encivel, hogy beszeljuk meg az mnt tovabbi felteteleit, de o flegman csak annyit irt, nincs mit ezen megbeszelni. Szoval nem lehet az immortálnak egy szava sem.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:39. |