Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-19-2016 12:29

Elöször is köszönöm a gratuláciokat. Másodszor egyedül ütöttem és senki nem segített benne mivel 1 személyes klán voltam :) féretéve a tréfát bárki aki akkora mint én voltam megtudja csinálni nem kell hozzá sokminden. Csak akarat és idö

Pool 05-19-2016 12:52

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 309503)
Elöször is köszönöm a gratuláciokat. Másodszor egyedül ütöttem és senki nem segített benne mivel 1 személyes klán voltam :) féretéve a tréfát bárki aki akkora mint én voltam megtudja csinálni nem kell hozzá sokminden. Csak akarat és idö

Plussz az anyaklán segítsége kilépés és új klán alapítása előtt.... :)
De hát ezért vannak a jó barátok...

vityu 05-20-2016 08:35

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309504)
Plussz az anyaklán segítsége kilépés és új klán alapítása előtt.... :)
De hát ezért vannak a jó barátok...

Hát jó. Javaslom, hogy jelezd a megbeszélések között, hogy nem lehet klánból kilépve új klánt alapítani. Meg azt is, hogy ne lehessen egy 1 személy általi ütést 1 személynek nyilvánítani.

Szerettem volna gratulálni nyilvánosan Gárdinak, mert szépen megcsinálta az eltervezett feladatot, erre jössz te és önjelölt megmondóemberként belekötsz. (Mondjuk csak úgy, ahogy szoktad, ezen nincs mit vitázni.) Köszi szépen, tényleg jó arc vagy.

none 05-20-2016 11:14

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 309507)
Hát jó. Javaslom, hogy jelezd a megbeszélések között, hogy nem lehet klánból kilépve új klánt alapítani. Meg azt is, hogy ne lehessen egy 1 személy általi ütést 1 személynek nyilvánítani.

Szerettem volna gratulálni nyilvánosan Gárdinak, mert szépen megcsinálta az eltervezett feladatot, erre jössz te és önjelölt megmondóemberként belekötsz. (Mondjuk csak úgy, ahogy szoktad, ezen nincs mit vitázni.) Köszi szépen, tényleg jó arc vagy.

Ugyan úgy túltoltad az ütésre a reakciót, mint most Poolnak a válaszod.. Lehet gratulálni, de azért egy kb 20szor akkora klánból kilépni és beütni egy kicsi klánt, nem olyan nagy dolog, pláne mióta szétdobni sem lehet, de odafokozni tobábbra is.. :)
Simán beüthette őket úgy, hogy érdemben ne tudjanak reagálni, és emellé még ő választja az időpontot, full váratlan, valószínűleg csak neki van infója, piacot úgy lefoghatjátok, ahogy jólesik.. Grat, nagy ütés, de ne állítsuk be kemény melónak, mert iszonyat előnyben voltatok..

Merengő 05-20-2016 12:35

Quote:

Originally Posted by none (Post 309509)
Ugyan úgy túltoltad az ütésre a reakciót, mint most Poolnak a válaszod.. Lehet gratulálni, de azért egy kb 20szor akkora klánból kilépni és beütni egy kicsi klánt, nem olyan nagy dolog, pláne mióta szétdobni sem lehet, de odafokozni tobábbra is.. :)
Simán beüthette őket úgy, hogy érdemben ne tudjanak reagálni, és emellé még ő választja az időpontot, full váratlan, valószínűleg csak neki van infója, piacot úgy lefoghatjátok, ahogy jólesik.. Grat, nagy ütés, de ne állítsuk be kemény melónak, mert iszonyat előnyben voltatok..

Nem fokozott oda, kb pont egy ponton voltak. Es azert tobb koron at jopar ellenfellel a pontlistan 88% barakot nem konnyu dolog megtartani :)

Sajnos a tovibba utesek kudarcba fulladtak, mindenki szabira szk-ra ment aki utheto lett volna. Igy osszesitve tobb mint 10 milla egyseg es ugyanennyi nyersanyag ment el arra az egy sikeres utesre. Gratula Gardi :)

Ezek tobb napos, (hetes infok)

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-20-2016 13:40

Amugy volt ott megbujva egy közel 1k hekis ütés is azert :)

Hex 06-11-2016 14:06

Quote:

Originally Posted by none (Post 309051)
2015-11-04 05:00:13 Black Dragon (#3270) támadást indított Pergőtűz (#4326) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 24155 hektár földet.

Gratulálok!! :)

Pontlistát kérhetek? Mert csak ennyit írtak nekem.. :D

kicsit megkésve de gratulálok skacok. a kislányom közben már 15 hónapos :)

Tsobi 06-11-2016 17:23

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 309536)
kicsit megkésve de gratulálok skacok. a kislányom közben már 15 hónapos :)

Itt az ideje hát, hogy visszatérj!
A régi csapat miatt még én is aktivizálnám magam! :)

Pool 06-28-2016 21:37

Hogy lehet, hogy A-ban van egy olyan ország akiről tegnap V-ben csináltam gömböt?

Ati 06-29-2016 10:05

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309555)
Hogy lehet, hogy A-ban van egy olyan ország akiről tegnap V-ben csináltam gömböt?

Tévedésből rossz országból fordult le. A tévedés helyre lett hozva, hogy a jóval fordulhasson.

All times are GMT +1. The time now is 18:08.