![]() |
Grat az elfokozáshoz...
|
Quote:
|
Kicsit kifejthetnéd, miért járnánk jobban, ha mindig elfokozna. (Amit egyébként ha más csinál, sírtok napokig minden fórumon, hogy milyen szemét dolog. Amiért most ezt meg mertem említeni, valószínűleg azért is megy majd a mormogás. )
Amúgy meg nem tudom, miért is gúnyolódsz, egyszer volt szerencsém hozzád alsó szinten, és amikor megtámadtunk benneteket, te voltál az első, aki a szabis gombot megnyomta. Persze olyan magasan nyilván nincs félni valód, így mondhatsz bármit. |
Quote:
|
Nem mondtam, hogy tegnap volt a szabis eset...
Köszönöm a tanácsot, bár a számolásnak nem volt köze ahhoz, hogy Gárdi visszavette az 1k hekit. ;) |
Quote:
|
Sikerült a dolog lényegét megragadnod. Gárdi miatt is csak 2x mentem rövid szabira, amikor nem tudtam volna figyelni. Ha már ennyire ragaszkodsz hozzá, tegyük tisztába a babát. 3x támadtam nyíltan Gárdira, első 2-nél hirtelen felindulásból (nem számoltam), harmadjára számoltam is, és meg is lett az eredménye. Az, hogy utána vissza tudott jönni, én meg elfelejtettem kivenni azt a bizonyos pipát, amivel visszaadhattam volna a fokozós kölcsönt, már más kérdés. Mindezt úgy, hogy én nem egészen harcra voltam épülve.
Az a 17x szabiztam szöveg meg... hagyjuk inkább. ;) Érdekes, hogy bárkivel lehet normáisan beszélgetni a Dragonból, te valahogy kilógsz a sorból, de megértem, ha ez fel sem tűnik, mivel most is a jó szándék vezérelt téged, amikor reagáltál a fokozós gratulációra, mint minden hasonló esetnél. |
Quote:
Hogyha elfokozol, valószínűleg akkor is hasonló eredmény lett volna, mert nem lett volna meg a 100k különbség. Akkor az első sereg hoz egy kisebbet, a második meg egy nagyot. Persze ha nagyanyámnak... Felesleges arról beszélni, hogy mi lett volna, mert nem lett. Sose derül ki :) |
Igazság szerint már tök mindegy, nyugodtan elárulhatom. Bőven 500k fölött készítettem be, mert "követésre" is számítottunk. Persze egyikből se lett semmi.
Nekem jó kis szülinapi ajándék lett az új egyéni rekord, amit buktam, kibírható. A dologhoz még az is hozzá tartozik, hogy miv elfokozni nem sikerült az első 2 sereg elől, ezért kibontottam a masik 2 elől. Ezzel letudtam a "kölcsönt" is. Jó kis parti volt. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2016-04-27 22:00:12 Aki az utamba kerüt bedarálom! (#393910) elfoglalt 1060 hektárt Fortress (#606606) országától. Szép kis föld, grat! |
All times are GMT +1. The time now is 02:15. |