![]() |
Quote:
|
Quote:
meg egyszer a románban mert magyarul üziztem:) Ugyhogy én az okos emberek közé tartozom (tudod aki más hibáján tanul) vagy csak simán nem örülök meg egy játék miatt?:P |
Quote:
|
Quote:
|
Sajnos a hétvégén nem tudok gépközelbe jutni
de hétfön jövök vissza addig ha gondolod várj meg andrew |
hopp...ki nyerte a sört? :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nekem felesleges ehhez bármit is hozzátennem. Tulajdon szád mond reád ítéletet... 447971 5/X [SZ] Megesik, hogy a kigyó is elesi 57.480 |
Quote:
remélem, hogy nem ez az életfilozófiád. :D |
Quote:
|
Quote:
mondjuk... lehet, hogy addig elgyalulom azt a két hazug alakot, akiket annó a szövidnek hívtál :) |
Quote:
minden esetre én ma már betermeltem párat :D:D |
Quote:
Nyereménytől függetlenül asszem én is leverek egypárat. Mármint sört:) Neked meg gratula, bár ellenfél nélkül nem olyan nehéz a háború:D |
Quote:
sajnso a szövijeivel nem lehetett megértetni, hogy miért mondtam amit, szerintem még mindig nem értik, úgyhogy majd a mészárlással meggyőzöm őket is :) |
Quote:
Látom született diplomata vagy:D:D:D |
Quote:
Kezdés: 2007-09-08 15:00:00 Vége: 2007-09-08 18:00:00 8 fő 75 vip kör HÓDÍTÓ HÓDOK (#472301) Lovarda:) (#376419) Nord (#453398) Liszó (#453424) Szőke Serceg Fehér Dragon (#462422) II.Tádé (#466434) Niagra (#468534) sietek!!! (#472318) akkor mi a jó nyavalyáért jelentkezne egy szombati párbajra? :) jaaaa, jut eszembe: 376419 3/E Lovarda:) 42.524 úgy látszik, ott nem vagyok, úgyhogy ott nem kell menekülni :) |
Quote:
|
istenem, de szánalmasak a volt harciszövik is :D
úgy történtek a dolgok, hogy mikor visszajöttem Görögországból, harci óránként gömbözött, mint ha félt volna :) aztán elkezdtem mészárolni és ártózni a szövijét a vezére beadta nekem a könyörgőset, hogy már bontásban van a szövi - állítása szerint este véget ért a szöveségük - hzudott másnap este úgy fogott egy támadásomat - az egyetlen, ami pattant - hogy cirka potom 20k extra íjat húzott be erre az eseményre rákérdeztem, válasz nem jött és még volt képe a szemembe mondani, hogy nem vágott át, amikor azt modnta, hogy elintézhetük ezt egymást közt, kiteszi a szöviből, csak a szövijét hagyjam békén No erre föl, hogy harci szabizott, elkezdtem ártózni a fent említett szövijét pusztán önvédelemből, mert anszos, hogy megint hátbatámadna - erre benyögi, hogy följelent... na ezek után alkossatok véleményt harciról és kompániájáról :) még a csillagokat is lehazudnák az égről |
Quote:
Akkora arcotok van nektek is ,hogy az már nekem fáj! Szánalmas vagyok ,mert Synkel,Dragon és te ezt állítjátok és a többiek szerintetek miért nem kakilják le se ezt a témát????Buta szarvasmarhák vagytok mind akik itt töltitek az időtöket és a legszebb stílusban beszéltek egy fiatal legénnyel!! Ez szánalmas szerintem és ti vagytok igazán szánalmasak azért amit itt letudtok művelni! Vegyétek már egyszer észre magatokat! Miért nem kerülitek el jó messzire ezt a témát ,ha annyira utáljátok azt a szegény ártatlan gyermeket mondjátok már meg nekem?! Mijaz,hogy hazug,aljas,szánalmas..stb.-? Nem is ismeritek csak láttátok pár írását és ez alapján megengeditek magatoknak ezt a stílust! Cassandra úgy volt vele,hogy ez a téma nem érdemel még olvasást se! Ti is kövessétek az ő példáját és akkor nem kell többé Harcosok írásait itt nyomon követni! Te nagyon kemény vagy Andrew szóval most tőled nagyon fog mindenki rettegni ,mert eltudtad kapni Mátét! Jujjj már én is félek tőled:eek::eek: Elég fiatal vagy te is szóval megértem én ezt a sok butaságot ,de legyenek már határok könyörgöm! Trágárkodsz meg személyeskedtek ,de mi a fenének??! Ki vagy te itt? ÉS mit képzeltek itt néhányan magatokról ,hogy ilyen stílust megengedtek! Nem véletlenül kaptad azt az 5 kört se! Ti vagytok az igazán buták ,ha agyilag nem tudtok addig eljutni ,mint Cassandra! Ő tudta tiltani a témát! Aki röhögni akar az idejön és nem azért jön ,hogy a hülye stílusotokat olvassa! Osszatok nekem megint észt ,mert lemertem ezt írni ,de már nem sok kell ,hogy én is tiltsam ezt a témát ,mert elegem van a sok vadbaromból aki nem tudja elengedni maga mellett az ártatlan gyermeki balhékat! Zárszóként szeretnék elnézést kérni mindenkitől ,de ezt leakartam már írni! _____ A téma címe Harcosok! Akkor ez a téma róla kell ,hogy szóljon! Aki nem szereti Harcosokat az járjon el úgy ahogy Cassandra! pls. olvassatok más témát,ha ez idegesít titeket! Én személyszerint a témának nagyon örülök,mert egy olyan emberről szól aki szerintem normál belső értékekkel van megáldva. Köszönöm a figyelmet:) Éljen Harcosok! |
húúú pont ez kellett nekem most így házibuli után, köszi attila :)
|
Quote:
|
ki az ártatlan gyermek ? :confused::confused::confused::confused::confused:
|
Attila, én nem idézlek be, mert elég hosszú voltál.
Bevallom, nem értem ezt a felháborodást. Láttunk egy teljesen tiszta háborút, ami a vita nyilvános volta miatt szintén elég nagy nyilvánosságot kapott. Nem mintha olyan bazi fontos lenne, hanem mert azon ritka alkalmak egyike, mikor a fórumos szájkaratét tettlegesség is követi. A Harcosok által felállított szabályok szerint lejátszott háborúban Harcosok vesztett. Senkit nem érdekelne, ha korábban nem verte volna itt magát, mint legkeményebb, így viszont hadd örüljünk Andrew győzelmének. Egyszer majd rájöttök, hogy párbaj/hétvégi és normál játék közt óriási különbség van. Nem hiszem, hogy párbajban Andrew szintén győzni tudott volna - hétvégibe sem, hacsak el nem játssza a ti trükkötöket, hogy nappal Harci, éjjel meg te viszed az orit -, ezzel szemben Harcosokról kiderült, hogy normálban továbbra se ellenfél, hanem zsákmány... És akkor néhány szót a mi szemétségünkről, ha már így felmerült. Mikor ez a topic indult, a B topjában voltam. Hirtelen annyi ellenségem lett, hogy elképesztő. Egyik lopott, másik sereggel jött, harmadik lopott volna ha nincs messze túl a 10k értéken, így csak felméregetett, és idegesített. Te voltál, meg Pepa, meg egy jópár másik ori (ezeknek a tulaját nem ismerem), akik bár nem egy szöviben játszottatok, "véletlen" egy klánba kereverdtetek A-ban. Most mi örülünk, hogy a nagyszájú kölyök a saját vermébe esett, de beérjük a távoli szemlélődéssel, egyikünk se avatkozott bele semmilyen módon a balhéba. Ez asszem a jövőben is így lesz. Mert így is lehet csinálni... |
Quote:
Észre veszed ha én játszom szerintem... Andrew mondom hétfön esetleg kedden még felvonultatom a császári haderőt:D Bár azt más fajjal szoktam:P E-be el van az ori magába is:DArra nem kell figyelni... |
Quote:
aki meg azt válaszolná, hogy ne offoljak, az meg maradjon csöndbe, és inkább dobjon egy pirosat :D |
Quote:
Kegyetlen voltam... |
Quote:
|
ki párbajozik az oriddal Harcosok ?:)
ennyit rólad Harcosok hazug vagy és ennyi :) |
Quote:
17ig még biztosan én utána is maradok szerintem én |
Quote:
|
na sajnos nekem mennem kell lemosni a kutyát meg a netem is elfog szállni 2 percen belül úgyhogy sajna nem tudok veled párbajozni Harcosok de esetleg véletlenül mégis ott lennék kérlek ne vesd fel nekem mert én csak egy kis hazudós vagyok :)
|
Quote:
De hát aza valaki amugy se írt vissza:P:P:P És én nem miattad mentem a párbajra ha azt gondolod miattad akkor tévedsz Nem is akarom neked említeni ha én végzek előrébb ennek a párbajnak a témáját se én hoztam fel szerintem... |
egy érdekes üzeneted végét azért bemásolnám :)
"Mit szeretnél Mátéval mit mondjak el neki? " pl. ne hazudjon annyit :) |
Quote:
a vippet siratod??engedjelek a végén előre??? |
Quote:
regelj U-ba!!! :p:p:p |
Quote:
a könyöradományodat meg tartsd meg másnak |
Quote:
Nekem senki se szólt,hogy ez az U-sok párbaja És én lassús orival jelentkeztem:D Mivel nem vagyok U-ban nem is tudhattam:) Nem én vettem fel magamat elhiheted |
Quote:
|
Quote:
de ne szóljál amugy se bele mondom ha megleszel 2. a végén akkor én elsőnek tekintelek:D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:10. |