Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Cassandra 01-08-2008 12:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 149621)
Segitek, mindketto a Bunosok kozt klanban volt... Egyik nonemu... Masik meg S betus... :)

Igen én voltam, ugyanúgy ahogy én adtam Ardennek és Grabinak is, fura, hogy egyikük se jött ide elpanaszolni.:rolleyes:
Tudodmit Remy, annak panaszkodsz, akinek akarsz, meg is haragudhatsz... de légyszi akkor arról a 3 zöldemről is mesélj, amit aa fórum működése alatt adtam, köszi.
Nem részrehajlásból kaptad... ezt te is tudod.

vityu 01-08-2008 12:37

Én vagány vagyok, majdnem minden nagy eliertségű member-től kaptam már elismertségi pontot, a hiba csak az,h leginkább sok szép pirosat! Volt amit saját bevallásom szerint is megérdemeltem! :D Na, de majd javítok! Vagyis megpróbálok...:eek:

Tsobi 01-08-2008 12:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 149744)
Én vagány vagyok, majdnem minden nagy eliertségű member-től kaptam már elismertségi pontot, a hiba csak az,h sok szép pirosat! Volt amit saját bevallásom szerint is megérdemeltem! :D Na, de majd javítok! Vagyis megpróbálok...:eek:

Sok sikert hozzá :)

Pepa 01-08-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 149744)
Én vagány vagyok, majdnem minden nagy eliertségű member-től kaptam már elismertségi pontot, a hiba csak az,h leginkább sok szép pirosat! Volt amit saját bevallásom szerint is megérdemeltem! :D Na, de majd javítok! Vagyis megpróbálok...:eek:

Tőlem csak zöldet kaptál, mert én vagyány helyett, jófej vagyok;) De Attila a legjobb fej=> ezt mindenki tudja:D

Toti 01-08-2008 13:05

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 149750)
De Attila a legjobb fej=> ezt mindenki tudja:D

De csak akkor, hogyha fizeti is a sört:D

Pali papa 01-08-2008 14:44

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 149750)
Tőlem csak zöldet kaptál, mert én vagyány helyett, jófej vagyok;) De Attila a legjobb fej=> ezt mindenki tudja:D

Akkor itt az ideje, hogy igazoljam pepa jófejségét.
Anno az első megnyilvánulásom, egy balga kérdés volt, aminek utánanézhettem volna az arhívumban, de nem offoltam. Mégis kaptam egy pirosat érte. :(
Nem mondom meg kitől..., legyen elég, hogy az ügyeletes pirososztók közé tartozik (azóta már ezt is tudom). Ekkor adott pepa zöldet azzal a megjegyzéssel:" Első hozzászólásra pirosat, hová lett a világ?"
Nálam azóta jó fej...

Ditke 01-08-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 149603)
Grat mindkettonek :)

(kepzeljetek, en mostanaban pirosat is kapok, raadasul "power" emberektol... :)

Köszi...:)

Szerencsére az utsó megjegyzésed nem rám vonatkozik, mert pirosat eddig 1 lánynak adtam, de Ő már nincs közöttünk, és a második állítás sem igaz rám...:)

Ditke 01-08-2008 20:40

Mindenkinek köszönöm!:)

belas 01-08-2008 21:35

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 149873)
Mindenkinek köszönöm!:)

Gratulálok:)

J.Ati 01-08-2008 21:36

Én is gratulálok:)

All times are GMT +1. The time now is 12:54.