![]() |
Quote:
Ez a jövő zenéje, az elf kérdése most már nem így fog eldőlni. |
Quote:
Hajrá Sevilla! : ) |
Quote:
Vannak nagyok,akik sokaknál többet tapasztaltak ebben a játékban,ők a nagyagyak,ez tény ... Az ő véleményükre úgy vélem mindenki ad :) Szerintem nem kell mondani itt most kikre gondolok :) De hogy megvondd az összes fórumozó jogát egy a hódban "globális"-nak számító témahalmaztól és kivételezz a nagyokkal ... Ezt nem tudom feltételezni rólad ... |
Quote:
Érdekes ötlet, ha benne lesz a megfontolásokban, asszem nem fogom támogatni. Ahogy Matador is írta, nem lenne tisztességes a hódosok nagyobb részét egy az egyben kizárni az ilyesmiből. Akkor inkább dönts otthon egyedül, mások véleménye nélkül. Szerintem most se lett volna baj, ha a krónikusokat ügyesen bannolod:) |
Quote:
Ez volt Lacqa nyitó hsz-ében: Quote:
Quote:
Persze megtehette volna, hogy csak az embert zárolja nem a topicot, de asszem másnak is elfogyott volna már rég a türelme. Tegnap délután lett egy ember pihenőre küldve. Ez nem volt elég intő példa? |
Quote:
Ez tényleg jó ötlet:) Két admin meg 6 régi fórumos dönti el több száz játékos sorsát.. Igaz ami igaz ,hogy sokunknak nagy volt a pó!-Fája,de azért ez kicsit meleg lenne.Zártabb csoportot létrehozni és akkor kész is a diktatúra:D:D Én próbáltam magamat kizárni a megbeszélésekből,mert éreztem nem vagyok oda való és nélkülem is szépen megoldódott a problema. Ja és végig olvastam az egésszet mielött valaki lehurrogna:( |
Quote:
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele. E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki... Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak. a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L... |
Quote:
Nem a 20/30 vita előhozásával volt baj, hanem a tálalásával, és igazából nem is abban futott ki a nagy offhullám, hanem egyesek elkezdtek türelmetlenkedni, hogy fejezzük már be és legyen döntés. :o |
Quote:
Azért csendben megjegyezném, hogy az elfből éppen egy szűkebb csoport hatására lett némileg tehetetlen faj. Egy fejlesztési vitához pedig sztem éppen úgy hozzátartozik a vélemények elmondása (pölö: mit miért nem tartok elfogathatónak)és az érvelés is,mint csupán az új javaslatok felvetése- elvetése. Természetesen mindezt személyeskedés nélkül... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:55. |