![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak ismételni tudom önmagam. Karácsony után is lehetne ezt. |
Quote:
|
Ennyire nem unatkozhat az 1/A, hogy elmegyunk szabira, erre ilyen tobbfrontos parazs vita kerekedik rogton... :)
|
Nincs itthon a macska, cincognak az egerek.:)
(csak poénnak szánom, semmi személyeskedés) |
Quote:
|
Quote:
|
2008-12-28 03:01:06 Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított Ragadozómadarak (#3371) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4915 hektár földet
hajrá fiúk,ez se volt rossz!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De a LáMa Vadászok élete nem csak játék és mese... Bár védeni általában könnyebb, ha van hozzá infrastruktúra meg anyagi fedezet. :) |
Quote:
de jön még dögevőre pótkocsis ifa:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az egész A koronázatlan dögevőkirályai:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ps: Azert tobbek kozott volt ott egy orszag, aki emlekeim szerint ugy kerult topba, hogy egyszer sem hienazott... :) |
Quote:
Amúgy kifizetődő így csinálni, aláírom. Védelem van, haladnak úgy is mellettük el mindig... |
félreértés ne essék!!én is csont nélkül kimegyek hiénázni,ha adódik egy jó lehetőség!!!a probléma az amikor nincs semmi aktivitás csak a hiéna:(
mások hónapokig termelnek,hogy pár nap alatt eltapsolják néhány csetepatéban,és akkor jönnek a dögevők akik ki se tudnak küldeni 5 számjegyűnél nagyobb sereget mert olyat még soha nem is csináltak:mad: ez az ami kissé fársztó,aztán amikor kap némi megtorlást akkor pedig csak rinyál meg jelentéssel fenyegetőzik 8k hekin!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hova csöppentem...:eek:
:D |
Quote:
ha átépül rámásztunk volna kissé,de ő inkább fenyegetőzött,aztán kiment szk-ra:rolleyes:ennyire futi náluk:) |
Quote:
amúgy meg alapvetően igaza van killnek hogy az inaktivitásukkal van a probléma, és a hozzáállásukkal, anno nem simán a hiénázás miatt kapták az áldást, hanem a kivitelezése miatt. volt 1vagy tán 2klánütés amikor lehiénáztak rendben. akkor volt egy szóbeli megegyezés kötve velük, hogy mi nem bántjuk őket ők meg nem hiénáznak. ez így is volt talán 2alkalommal, ekkor ugrotta át őket Kill és watto és mi 2-3an is már a nagyobb orijaik környékén tanyáztunk, és ekkor kaptunk vagy 5-6hiéna sereget a következő ütéskor, amire nagyon nem számitottunk. Sztem nem csoda hogy nem hagytuk szó nélkül a dolgot... Azóta pedig már számtalanszor élősködtek a mi álltalunk keményen megdolgozott földből... |
Hogy itt micsoda indulatok forronganak.
Legközelebb meggondolom, kiről mit írok be. :) |
Quote:
|
2008-12-28 22:01:10 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított 7 méter (#3487) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1565 hektár földet.
Gondoltam olyanról is szóljon már ez a Topic mint amiért létrehozták :) |
Quote:
Amúgy meg az utóbbi két oldal teljes mértékben az A-ról szólt! |
...utóbbi...
|
2008-12-29 02:00:59 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Köszönjük Emese (#3494) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1623 hektár földet.
akkor ehez is gratula:) |
Quote:
2008-12-29 06:00:59 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított ....::::FORTRESS::::.... (#3375) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1817 hektár földet. Gondolom, jó helyre érkeztek és így rögtön indulhatott a sereg... Gratulálok! :) |
Grat!
Lemaradtam a hiénázásról:D |
innen is gratula:)
|
2008-12-28 22:01:10 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított 7 méter (#3487) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1565 hektár földet.
2008-12-29 02:00:59 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Köszönjük Emese (#3494) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1623 hektár földet. 2008-12-29 06:00:59 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított ....::::FORTRESS::::.... (#3375) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1817 hektár földet. Így teljes a kép! :) Szép kis este volt, 0 hiénával :) Köszönjük! |
Quote:
:D Gratula! |
All times are GMT +1. The time now is 02:44. |