Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Remedy 02-20-2010 18:51

Quote:

Originally Posted by none (Post 241330)
de legalább nem lesz az, mint néha másoknál, hogy átveszi vki az orit.. :)

De hat az szabalytalan, nem? :confused:

Eh, ilyen dolgok tuti nem fordulnak elo. :)

none 02-20-2010 18:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 241331)
De hat az szabalytalan, nem? :confused:

Eh, ilyen dolgok tuti nem fordulnak elo. :)

pont most írta, vki ezt 1/A topikban..:) vagy én értettem valamit rosszul..:) megeshet mostanában :D

Remedy 02-20-2010 19:00

Quote:

Originally Posted by none (Post 241332)
pont most írta, vki ezt 1/A topikban..:) vagy én értettem valamit rosszul..:) megeshet mostanában :D

Amugy ebben egyetertunk, akkor inkabb torolje.

Hex 02-20-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 241333)
Amugy ebben egyetertunk, akkor inkabb torolje.

a mostanában átrakott Balu oriról volt szó, hogy tuti, hogy nem az eredeti gazdája vitte. Valami ilyesmit írtak ott

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 21:46

Az ilyen nagyon felhúzza az agyamat, úgyhogy Ati, egy kérdéssel fordulok hozzád:

Mivel megváltoztak a bejelentési "szokások", miközben nem voltam játékban, szeretném itt megkérdezni, hogy hol, és milyen formában jelezhetem, ha valaki az én nevemben indít országot?!?

Fú de utálom az ilyet.... :@

Ati 02-21-2010 18:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241351)
Az ilyen nagyon felhúzza az agyamat, úgyhogy Ati, egy kérdéssel fordulok hozzád:

Mivel megváltoztak a bejelentési "szokások", miközben nem voltam játékban, szeretném itt megkérdezni, hogy hol, és milyen formában jelezhetem, ha valaki az én nevemben indít országot?!?

Fú de utálom az ilyet.... :@

A neved egy indulatszó. Semmiképp nem egyedi név, bárkinek eszébe juthat, aki már tud írni, és emiatt semmi nem indokolja, hogy csak mert valaki egy teljesen hétköznapi szót választott nevéül, azért ez mások elől elzárt név legyen.

vityu 02-21-2010 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241425)
A neved egy indulatszó. Semmiképp nem egyedi név, bárkinek eszébe juthat, aki már tud írni, és emiatt semmi nem indokolja, hogy csak mert valaki egy teljesen hétköznapi szót választott nevéül, azért ez mások elől elzárt név legyen.

A gee, egy indulatszó?
De most már értem :)

Ati 02-21-2010 18:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 241428)
A gee, egy indulatszó?
De most már értem :)

Az, igen. Azt jelenti, hogy "hűű".

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 02:52

Most már én is tudom, legközelebb majd ha rácsodálkozom valamire, azt fogom mondani a "hűű" helyett, hogy "gravitációs erő".

Jelentem, rácsodálkozom arra, hogy egy egyszerű kérdésből, és egy egyszerű válaszból egy hülyéskedés-kötetet sikerült fabrikálniuk egyeseknek közös erővel.

"Gravitációs erő!!!"

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 03:07

Ráadásul hiába jöttem elő alatta egy országgal szabiról, nem tudok ellene támadást indítani... :( :( :(

All times are GMT +1. The time now is 08:20.