Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Ati 09-01-2010 19:37

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262461)
A fix heki belövésével nem szűnik meg a jelenlegi top30% minden funkciója?

Nem, a B-ből való fordulás a javaslat mostani állása szerint nem kap semmi könnyítést, az marad ahogy most van.

Tsobi 09-01-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262464)
Nem, a B-ből való fordulás a javaslat mostani állása szerint nem kap semmi könnyítést, az marad ahogy most van.

Egy kicsit így már bonyolultnak hangzik. Én értem és biztos sokan értik még velem, de talán még többen nem fogják.. :)

Merengő 09-01-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262464)

nem lesz így nagy szakadék a top 30, és a fix hektár között??

Ati 09-01-2010 19:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262465)
Egy kicsit így már bonyolultnak hangzik. Én értem és biztos sokan értik még velem, de talán még többen nem fogják.. :)

Nekem mondod? :) Az egész javaslattal kapcsolatban ez a legnagyobb félelmem. Pláne látva, hogy hosszas kibeszélés után, itt a fórumon is rengetegen nem értik mi a javaslat lényege. Bár ezt már talán, de hogy nem ment elsőre, az tuti... :(

Tsobi 09-01-2010 19:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262465)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262467)
Nekem mondod? :) Az egész javaslattal kapcsolatban ez a legnagyobb félelmem. Pláne látva, hogy hosszas kibeszélés után, itt a fórumon is rengetegen nem értik mi a javaslat lényege. Bár ezt már talán, de hogy nem ment elsőre, az tuti... :(

Ebből kiindulva javasolnám, hogy vagy vonatkozzon a B-ből forgásra is a könnyítés vagy ne legyen könnyítése a rendes fordulásnak.

Remedy 09-01-2010 19:42

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262468)
Ebből kiindulva javasolnám, hogy vagy vonatkozzon a B-ből forgásra is a könnyítés vagy ne legyen könnyítése a rendes fordulásnak.

A Bs forgasra semmikepp ne vonatkozzon, az teljesen ingyenszemelyisegge teszi a kek szamokat, ha belegondolsz. Ennyi erovel el is lehet torolni az As orszag megletet, tok ugyanaz a hatas. :)

Merengő 09-01-2010 19:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262467)

aki A-ból akar fordulni, az megáll a fix hektáron, mert mért menne feljebb ha onnan is tud, az elfek meg ugyan úgy fedeznek a top30 együtt, ahogy megy feljebb.. és a kettő közt kajlódnak majd azok akik frissen mennének fel.. nem tudom ez mekkora szám, de szerintem nem túl nagy :(

Merengő 09-01-2010 19:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 262470)
A Bs forgasra semmikepp ne vonatkozzon, az teljesen ingyenszemelyisegge teszi a kek szamokat, ha belegondolsz. Ennyi erovel el is lehet torolni az As orszag megletet, tok ugyanaz a hatas. :)

ez igaz, a kettő közt kellene egy megoldást találni szerintem.

Tsobi 09-01-2010 19:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 262470)

Egyetértek, viszont akkor a könnyített fordulás gondolatát is el kéne felejteni, mert ilyesmivel felesleges lenne megbonyolítani. Aki könnyíteni akar magán, az menjen körbe kétszer.

Takanohana 09-01-2010 20:09

Elfelejtettem úgy látszik, volt már róla szó, hogy kiket célozna a fix hekin való lefordulás a teljes szemért?

Akik szeretik a játékot, szeretnek alsóbb szinteken játszani, de nem szeretik az A-t, vagy nem tudnak valamiért játszani ott, azoknak 2X körbemenetel.
Akik szeretik az A-t, tudnak ott játszani, azoknak az eddigi feltételek.
Fix heki, kiknek is?

All times are GMT +1. The time now is 00:55.