![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Gondolom ez se sokáig lesz ott, ahol most leltem.:)
****** (#******) 2007-11-01 19:12:21 Helyezés: *** Érték: ***** valaki nagyon erös országot keresek aki csekély pénz összegekért elvégez néhány támadást |
Lehet hogy nem tudta hogy még nincs bérgyilkos mint külön faj
|
Hali!
hétvégi szövit alakitanék.. ha müködne az ilyen;) olyanok jöjjenek, kik(hozzam hasonloan) csak 7végente tudnak jatszani vmenniyt, ám emiatt negyrészt mf-nek kényszerülnek, s hat tudhatjuk: ugy itten mar nehez az elet!;) szal akik hasonlo problémában vagytok, dobjatok 1 mailt, aztan latjuk mi lesz.. hatha sikerül 1 jo szövit összedobni;) üdv,zzzzzz Érdekes elképzelés |
Hali!
hétvégi szövit alakitanék.. ha müködne az ilyen;) olyanok jöjjenek, kik(hozzam hasonloan) csak 7végente tudnak jatszani vmenniyt, ám emiatt negyrészt mf-nek kényszerülnek, s hat tudhatjuk: ugy itten mar nehez az elet!;) szal akik hasonlo problémában vagytok, dobjatok 1 mailt, aztan latjuk mi lesz.. hatha sikerül 1 jo szövit összedobni;) üdv,zzzzzz Érdekes elképzelés |
Quote:
|
Nem azt mondtam hogy nem jo ötlet,csak azt hogy érdekes
|
Quote:
|
"hy , varis orit keresek a szővibe , 3hadisvan eddig . tóvábi infóért irj nekem ."
Azt hiszem, hogy az oktatás színvonalában egyre jobban csalódnom kell... Ilyen helyesírással valakit átengedni első osztályból... Nem semmi. :( |
All times are GMT +1. The time now is 08:52. |