![]() |
Quote:
De oda eddig senki se kivánt jönni;) Ja és párbajban az is egy taktika,hogy varizni én pl normál játék háborujában is varizom:DÉs nem egyedül vaok vele;) Ja és hogyan is nyerek meg egy 4-5orás párbajt csak varizva?:)Ütnöm is muszály és szoktam is;) |
Quote:
vagy reggel érek rá(de korán ám:D) vagy amikor irom:Dpl tanítási napokon délután (akkor nincs itthol a teso és néha be lehet vállalni egy kis nemtanulást:P) |
Quote:
Harcosok én mennék veled párbajozni hétvégén, mikor nem dolgozom, meg is szervezem, ha igény van rá. Csak az a gond, hogy tiszta párbajt szerveznék akkor már, de én nem tudom kiszűrni ki hány országgal játszik... Néha nem értem mit akarsz írni légyszi olvasd át mielött elküldöd... ;) |
akkor ismételd meg mégegyszer pls nem akarom átnyálazni az egészet..
Hogy hol lehet megtalálni téged. Na nem mondod hogy a normál csopiba is szoktál varizni:) Hu nekem ez új:P:D Fentebb arra gondoltam, hogy az állandó varizást és tolizást az ellen gyengítésére használod, ne fejlödjön az illető, onnan már egyszerübb beütni, de ezt már valaki részletezte.. |
Quote:
lehet kis pista jelentkezik a saját orijával de nagy mari csinálja azt oriját... Javíts ki Ati ha tévedek de párbajban még ez is szabályos;) Hétvégén max korán reggel tudnák szerintem párbajozni veled... |
Quote:
|
Quote:
Tilos lenne ez a dolog amit csinálok?:)Ja és a nagy kiismerhető taktikám ellen mégse tudott senki olyat cisnálni,hogy azt 10-böl akár 6x alázza:P(azért 6 mert akkor már az jobb taktika:P) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ja és most pénteken egész nap gépnél leszek de ez még csak 99%;) |
Quote:
Quote:
Mellesleg Harcosok, en felkelek Neked hajnali 3kor is egy parbaj kedveert, sooot, meg is szervezem, ha ezen mulik. Csak legyel ott. |
Ati nem lehetne ez a párbaj mondjuk 40fős?:DMert már akkora irántam az érdeklődés:D
|
Quote:
|
Lassú csopi, de istenem akkor miért vagy itt állandóan minden topicban?:)
Regelj egy orit normálban, regelek én is mégegyet, most nincs is 5ös szinten orim:) na mindegy nekem a lassú egy örökké valóság.. Annyit ne felejts el minden ellen van megoldás ez a taktika se nyerő mindig.. De lenne egy javaslatom, mi lenne ha hagynánk ez a topikot és Harcosoknak lenne ideje normálban játszani, én nem itt osztaná az észt:D Szépen nem írunk ide többet és akkor megunja:) Meg át kell siklani a butaságain... |
Quote:
Azt írtam nekem pl. csak HÉTVÉGÉN jó, mert dolgozom. Ami nem 6-7óra elfoglaltság, mint a suli.;) Én nem is eröltetem ezt az egészet már, tényleg nincs értelme. Amúgy se nyertem volna egy párbajon, de kiváncsi lettem volna mireföl hordod olyan fönt az orrod. Hát így nem tudom meg. |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem szerdán sem lesz suli :)
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem ezért nem kell egymásra mutogatni,hogy miatatd nincs párbaj meg mittad nincs mivel mindkettönk bizonyos ok miatt nem tud itt lenni;) |
Quote:
|
Azt mondja nála nem csak a hod a fontos de már kb 2 hete nincs jobb dolga mint itt osztja az észt:)
És csak ismételni tudom nincs ideje normál csopis orira, hát LOL.. Tudom suliba jársz, áruld már el általános vagy középiskola, mert nem sikerült eldöntenem, segíts:p.... |
Nem mutogatok én senkire.:)
Megyek párbajozni, ha kedvem van, nem dőlök a kardomba, hogy veled nem tudok. Szecsa felajánlotta, hogy megy veled párbajozni, hát hajrá.;) |
Quote:
Eddig semmi javasolt időpont nem volt neked jó, úgyhogy nem tök mindegy hány fős a párbaj, hy egyszer úgyse jössz? :D |
Quote:
És még sulim is lesz szerda kivételével... |
Quote:
|
Quote:
Ja és vállalom,hogy holnap hajnalba 4-5körül kezdödik a párbaj de 8-9körül meg már nem leszek itthol;)Lehet nem fogok felkellni olyan korán mondom nem 100%:PÉs nem is hiszem,hogy negyed 9nél avgy fél9nél tovább legyek itthol;) |
nem lehetne már bezárni ezt a topicot??:confused:
nincs kedvem ennyit olvasni ha alszok pár órát, vagy miután hazaérek:) zárjátok már be, úgysincs semmi értelme, Harcosok úgysem fogja abba hagyni, de ahogy látom ti sem fogjátok:rolleyes: :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem mondjuk pont nemjó, mert c vitamint kell kiváltanom a kismacskámnak. |
Quote:
na a kedvedért én abbahagyom akinek gondja van keressen meg üziben nem fogok itt már ugyse válaszolni:)(bár 100oldalt el akartam érni de mostmár midn1:D)ismétlem üziben mindent ami ide irodik figyelmen kivül veszem:) |
Quote:
Hát figyelj, nem könnyü ám 55 oldalt elolvasni egyszerre:mad: főleg úgy, hogy ebbe a topicba írnak 5 percenként legalább 3 Hsz-t így amikor megyek mondjuk a 3-ik oldalról a 2-ra akkor legalább 4-5 Hsz-t nem látok és vissza kell mennem újból a 3-ra szal itt ülhetnék holnapig amíg elolvasom mindent:mad: :mad: én erre nem érek rá |
Erre kíváncsi leszek :D
|
Tudod mikor olvasom végig, még a végén elfelejtek játszani, mert még rám ragad valami tőled:p Az kéne még.....
Szerintem tényleg zárolhatjuk ezt a topicot, semmi értelme nincs, inkább ne minket oktass, hanem tanulj meg "játszani", na jó ez lehet kicsit durva volt.. Sorry. De egy valamit megtanulhatnál elhallgatni, de azt nagyon.. |
Quote:
El se hiszem! Köszönöm Istenetm:) :) :) :) |
Quote:
Ööö, ezt olvastad valahol, hogy MUSZÁJ minden topic minden beírását elolvasni? :D Mit írtak, mi a bünti, ha nem teszed? :D:D:D:D:D:D |
csend és nyugalom:)
|
Quote:
egyébként én tőled félek, hogy kapok 1 hónap pihizést ha nem olvasom el:D :D nahjó ez csak vicc |
Quote:
|
nekem 40hsz van 1 oldalon -így viszonylag könnyű olvasni :D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |