![]() |
Quote:
|
Quote:
Most még:) De figyeld majd meg szombat éjjel mikor az orkok elkezdik pakolni magukra a sziesztát, tele raktárak teremnek a semmiből, a piacon lévő seregből viszont gabona lesz:D |
Quote:
|
Quote:
1:1 arányban ofkóz.. és mondjuk csak nekem ? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Minden 1/A-s országban minden rendben van azóta is?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
igen, vmi rendkívül rossz! bocsi vki, fényképet tessék mellékelni :)
|
Quote:
|
mi közöm a serverhibákhoz? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
majd ha megtanulok heckelni hidd el nem a hódot fogom :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csak egy kérdés: Az odáig oké, hogy menet közben elhullanak az emberek, meg csatában is, de az hogy lehet, hogy üres orira megyek 5 sereggel és az 1.-nél meghal 2 (kettő!) elit, a többi négynél meg semmi?
|
Quote:
Hülyeséget félretéve ezt én sem értem... Lehet agyvérzés a hirtelen sokktól, hogy nincs kivel harcolni, vagy szívroham. Nem tudom, nem értek a hódítóhoz! :D:D:D:D:D |
Quote:
4 sereged volt kicsi, ahol a %-os veszteséged nem érte el az 1 egységet, így nem hullot senki, míg a nagy seregben voltak elegen, és belőlük már 2re jött ki a kerekítés. (a 'nagy' ebben a megfogalmazásban is max akkorát jelent, mint a következőben a 'kicsi') 4 sereged volt nagy annyira, hogy a támadóerő miatt 0% hullott, és az 5., legkisebb seregedből már hullott 1%, mert nem volt 2szeres támadóerőd. |
Quote:
|
Quote:
|
találós kérdés
Csak nekem furcsa,majd biztos megmondja valaki,hogy miért van ez:)
2008-03-02 05:01:19 HELYTARTÓ: 14 egységet kellene a piacon eladnom, de utasításaid alapján 60 egység alatt nem mehetek piacra, ezért nem adom el őket. Barakk helyem 604 ,bejövő képzés 240 katona mégis jön egy ilyen esemény. Intézőben a barakkok legfelül vannak és 100%-osan műkődnek. Mi lehet az esemény oka? Na?:) |
Van egy tippem a varid nem fért el :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy arra tippelnék, bekopott a lakitekid, és akkor jött be a friss, ezért nem látszik hogy kopott. |
No akkor egy körkérdés: 1/A körváltások terén tapasztalt-e valaki valami nagyon furát péntek délután, a hétvégén, illetve ma?
|
arra gondolsz, hogy a körváltásos esemény sorozatok legutolsó lépéséhez korábbi időpont írodik ki?
|
Quote:
|
Quote:
|
Válazsoljon valaki:
A helytartó be van állítva, hogy 24 körre tegye fel a faji varit és ha 2-nél kevesebb kör van hátra, akkor tegye fel ismét. Akkor hogy lehet, hogy a gnómontól 500-600-asával lopják a tekit. |
Quote:
2, nincs varázslód :D 3, nincs elég készültséged 4, nem sikerült feltenni a varázslatot Az eseményeidben ez le van írva, hogy miért nincs fent a varázslat. |
Quote:
|
Ha ez is ilyen "mindent bele" topic lesz, akkor sajnos ennek is bezárás lesz a vége, az ilyen támákat nagyon nem szeretem. :(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |