![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kell diplomáciai érzék is a hoditohoz, nem?
/Már csak általánosságban beszélve/ |
Quote:
Miért kéne? HA a másik 3 megvan akkor minek? Sztem a jksz megöli a diplomáciát ebben a játékban:P |
Quote:
|
Nekem megvan a diplomaciai erzekem... Tamadok :D
|
Quote:
|
Ém sem értem kolléga :)
De majd eljöna mi időnk én már érzem az előszelét:) |
Quote:
|
Hopp ez vmi elszólás volt?:p
|
áááá... nem. hosszan tervezünk és gyűlik a hozzávaló csapat meg miegyéb :D
eljön még a mi időnk :p .... addig meg lapulunk mint az a bizonyos .... :D |
ejh jó tudni...bár ezért még majd megy ződ;)
|
Quote:
Valamit nem értek. Senki szinte örömújjongásban tör ki egy másik fórumon, hogy Wandékat beverték. Itt meg készültök valakik ellen, node ha Wandékat és minket levernek, akkor ti mégis ki ellen akartok csatázni?? :-D Egyébként a sikeres védekezés egy dologtól függ, alszol vagy nem alszol. :) |
Észak mi mindeki ellen készülünk.Ha nem tennénk nem jáccanánk.Mind1 ki lesz előttünk akkor is megprbaljuk a lehetetlent is :)
|
Alba kolléga megelőzött Zoli, de erről van szó! úgyis ha elsők akarunk lenni, akkor titeket is le kell vernünk nem? :D:D És igen, örültem mert végre tombol fent az akció, és az jóóóó! :D Nincs már nyafogás... :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem is kell a 6 elfet bevenni nem lesz ra szukseg... |
Olvasom Atitól, hogy "Sokak kérésére mostantól az 1/A csoportban szövetségi szabadság alatt a szövetségi raktár körönkénti díját nem kell fizetni."
Kérdésem: Hogyan lehet valamit kérni a hódítóban? Eddig úgy tudtam, hogy ilyen jellegű kérést, javaslatot régebben a levlistán, most meg ezen a fórumon lehet felvetni. Ezen a fórumon ilyen javaslattal nem találkoztam. Hol vetették fel sokan ezt az ötletet? Ha valami eszembe jut a hódítóval kapcsolatban, akkor írjak emailt Atinak vagy küldjek zöldet országának? Esetleg hívjam fel telefonon? |
Quote:
|
úristen milyen naív vagy...nyisd ki a szemed mi történik az A-ban igazából!
|
Quote:
|
Quote:
|
igen csak lényegesebben durvábban és nagyobb mértékben
|
Quote:
|
Quote:
|
És én még minidig várok egy válaszra :)
|
Hát én is válaszra várok.
|
en nem varok!
</agressziv kismalac> |
Quote:
Én is uj vagyok :) És detto ugyanezt érzem :D Vajon miért? És még annyit, hogy egy picit féloldalasnak tűnik nekem a csevej. Lehethogy figyelmetlen vagyok de nem látok hozzászólást sem a Topklán "barátjaitól" sem azoktól akik harcolnak velük. Vagy ilyen nincs is? Akkor viszont megint nem értem az indulatok okát |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |