![]() |
Quote:
(Ha szemétre van szükségem azt kiveszem a kukából :) Mindenkitől elnézést kérek , hogy poollal itt vitázok többet nem teszem :) Viszatérve a témához miért ne játszhatnának a "bálnák" külön csoportban a normál csoport szabályai szerint fizetett ellneségek ellen és sok pénzt a játékra költve ? Mi ennek az akadálya ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Inkább arra értettem, ami ezen kívül előfordul egy-egy esetben |
Aki támogatja, hogy szemet lehessen vásásrolni, sztem nyisson egy új topicot "Hogyan csökkentsük a játékosállományt" címmel.
Csak gondoljatok bele. Egy rakás többszemes itt hagyná a játékot... Aki meg vásárol magának 5 szemet, az meg 2 hónap múlva megy el, mert marhára nem fog tudni top 8%-ba kerülni, mert aki marad, azok szétkapják pillanatok alatt. És ha nincs sikerélmény, akkor játszani sem fog. Persze lehet, hogy az első pár hétben még növekedne is a játékosállomány... Csak úgy érzem, ennél kicsit hosszabb távon kellene gondolkozni... |
Quote:
de ha belegondolsz,te se fizetnél azért,hogy kiközösitsenek kb egy "2. anarchista" csoportba |
Quote:
|
Quote:
jaja, pont az élvezet menne el, ami abból áll, hogy mutogassuk a pénzünket olyanoknak, akiknek nincs :D:D:D Ez már milyen dolog lenne, ha ezt se lehetne megcsinálni (mert mindenkinek lenne pénze a környezetedben)? :D:D agyon lenne csapva az egész :p Szokták mondani, hogy a "pénz nem boldogít... akinek 4 milliárdja van, semmivel nem boldogabb, mint akinek csak 3" :p |
Quote:
Tisztelet érte... |
Quote:
Az ötletemmel sajnálom ha valakinek az "elveibe" gázoltam de lássuk be valami nem működik hatékonyan. 3 éve voltak itt országaim csak na más lett az élet. Akkor 2500 an voltak 5. csopiban még volt hogy többen is. Most 800 an voltak mikor regeltem. Vip akkor is volt tehát nem amiatt. A játékban való jutalmazást mindenképpen okos ötletnek tartanám, mint pl tutorialban is az fogja termelni az endorfint 1 kezdő hódítósban. Mint 1 gyerekben mikor megsimogatják a fejét hogy ügyes voltál így tovább. Én például rááldoznék a hétvégi játékra vagy a hétvégi vip játékra annyi időt ha a nyertese kapna x környi vipet aminek nem csak én örülnék sztem mindenki elkezdené :) Finanszírozni +bevételből lehetne. Drágítani is lehetne a vipet de azzal újat nem mutatsz max böksz egyet az infláció felé mutatva hogy szorul a hurok. A telefontársaságok általában nem fix forintban dolgoznak hanem % ban ezért +50 ft emelés max 20 forintot jelentene az oldalnak. Ezért ez így ebben a formában nem megoldás. Gondolom atiéknak is eszükbe jutott, hogy a nagyobb erőforrást igénylő dolgokért honoráriumot várnának. Minimum azt hogy több új játékos legyen amit értek is. Több megbecsülés és pénzbeni jutalom illetné meg Atit és a fejlesztői csapatot amiért van lehetőségünk játszani ezt a "békés" játékot. :) Tessék ötletelni ne egymást gyilkolni. Kifog sülni valami finomság. Már érezni az illatát:) Ui: Kutyuleee : Jelenleg most is simán feltudsz menni A ba Vip nélkül is. Pedig az többet segít mint 1-2+ szem. Szerintem.:) Termelsz, piacolsz, fosztasz így is úgy is. |
Jöjjenek a bálnák, de jáccunk úgy, hogy aki jól elveri őket, az kap vmennyit az általuk befizetett összegből...
Mondjuk adjunk nekik 2 hónap felkészülési időt és csak akkor lehessen oda menni A/B csoportból. Addig csak pl. 100.000 HUF a belépő oda... Sztem rögtön megindulna az élet a csoportban... Nah,nah,nah? *hülyeséget én is ki tudok találni, ha nagyon akarom :)* |
Quote:
Vagy néha hagynád magad? Mert az meg már a jksz határát súrolja. Jah, mellesleg külön csopi rendszerük is lenne? Vagy egy idő után azért mégiscsak be kellene kapcsolódniuk a normál csopikba? :P |
Quote:
|
Quote:
- Én pl. rááldozok elég sok hétvégét a hv-re + Aréna is megy, egyszerűen mert szeretek játszani 8 év után is ezzel a játékkal... Nem várok érte semmi, elég egy hétig a "sajtos-tojás" - Ne ott merüljön már ki az ötletelésed Neked sem, hogy pénz-pénz-pénz a játékba és hajh, de faszául sokan leszünk, ha van hol költeni... |
Quote:
|
Quote:
Pl: Minek az elektromos kocsi a világba mert: Kezdetben drága meg mi az hogy ő 100 forintból tegyen meg 100 kilómétert mert van pénze neked neked meg nincs.Attól még a Jobbhoz nagyobb tőke kell kezdetben amit már többen mondtak "bálnákból kell kiudvarolni" mily meglepő :) A világ fosszilis készlete kimerülőben van. Mikor a változás elé áll az ember az ország a világ bármi áron annak csak az lesz a következménye, hogy visszagurulsz a közékorba nincs áram nincs net nincs hódító és venned kell majd tanyát termelned gabonát venned lovat és fosztani a szomszédot.:D Kicsit elkalandoztam. Pénz pénz pénz. IGEN sajnos a pénz. Miért te azt hitted hogy ha pl az MF ek készültségigényét 2% módosítjuk az számít? Viszonylag ingyen van az oldalnak de kb annyit is ér a jövője szempontjából. |
Quote:
"kizárólag azt várod, hogy minden maradjon a régiben." -- Mit várok? Ez nem teljesen érthető... Mégis mi újat akartál eddig a pénzért vehető dolgokon kívül? Gondolom, Te is egy kis nullagép vagy, akinek ha nem sikerül valami, majd "megveszem"... A többinek meg semmi köze az eredeti témához, nincs is mit reagálni rá... Egyre nagyobb a zagyvasághalmaz, amiket írsz, de persze bennem van a hiba, mert nem tanultam meg "baromságul" beszélni... |
Afrikában éheznek, a cukor ára 400Ft, az üzemanyag is lassan annyi, én meg álmos vagyok.
Ati, ezt mind a Te hibád, mert nincs pénzért vehető személyiség, illetve jutalom a hv végén. Ezzel pedig mindent megoldanál, hisz ha lenne, akkor "tódul a nép, árad a nép" |
Quote:
Quote:
Nem Ati szeretne anyagi dolgokra terelődni, és nem Ati jár jól vele, ha több lesz a bevétel. Hanem azok, akik stabil és nagy játékot szeretnének. Amit írsz, nem hamis, de félreérthető hozzáállás. De előbb-utóbb el kell jutni oda, hogy annak a játékosnak aki játszani akar, ugyanaz az érdeke, mint a játék fejlesztőinek. Nem arról van szó, hogy Ati tömheti a zsebeit, hanem, hogy több forrás jut arra a stratégiára, aminek a célja a játékosok számának tartása majd növelése fenntarthatóan. Ezt sematikusan le is írtam tegnap, hogy miért van így szerintem. A pénznek semmilyen misztikus oldala nincsen, hanem csak egy eszköz a rengeteg sok eszköz közül. A pénz nem öncél, hanem a játékosok által is elérni kívánt célok hosszútávú megvalósíthatóságának eszköze. Nem több, olyan, mint bármelyik másik fontos részlet, ami nélkül szintén meg lehet hasalni. Amúgy szvsz a követendő irány az, hogy a célokat úgy érje el a játék, hogy közben minél kevesebb vagy lehetőleg semennyi érdek sem sérüljön. Monetizálás esetében is, mint bármi másban. Ugyanis senki nem akar klasszikust idézni, hogy "ha nem tetszik, el lehet innen menni" :) |
Valaki mesélje már nekem el, szegény tudatlan emberkének, hogy akkor most azzal hogy bizonyos dolgokat pénzért meg tudok venni hogy is fog ugrásszerüen megnőni a játékosállomány
Minden poén nélkül kérdezem, mai világba semmin se lepödöm meg, csak annyira bizonygatják egyesek hogy a pénzes dologgal megnő a játékosállomány hogy komolyan kiváncsi vagyok. Nekem pl lassu a játék, föleg ahol 1 orás a körváltás (tudom akkor huzzak párbajra, no de ott meg 4 oráig egyhuzamba nyomni??:D) szegény kezdő jön beregizik az x-be hogy majd akkor most, és 1 nap mulva (20 kör mulva), képzett mit tudom én 150 katit. A következő napra meg meglesz 150 vari. 2 nap alatt sikeresen képzett 150 varit. Biztos nem unja meg:D na jo 40 ora alatt. én meguntam, és bumm törlés, pedig azért a játékra picit ráláttok és elvileg ugye elég ha 1x is belép, és mit lát?? semmi érdekeset:D lett 150 katija |
Quote:
Mit érsz el vele ha pénzért teli veszed az orid egységgel?látod hu de jó király nem csak 150 varim van 40 óra alatt.igazad van tudást meg tapasztalatott is árulni fogják majd pénzért:D |
Quote:
A kérdés még mindig áll. Amugy én a mostani helyzetett irtam le (vagy már lehet venni cuccokat??) sugd már meg mire nyomtál nem tetsziket?? Azzal hogy tele veszem pénzzel az orit, miért lesz jobb?? szétvernek, mert elbizom magam és akkor ?? Mi változott?? |
Olyan jó, hogy néhány játékosnak ilyen sok felesleges pénze van manapság...
Én nem ellenzem tovább a pénzért vehető szemeket és egységeket, csupán annyit kérek Atitól, hogy a pontlistában legyenek már megkülönböztetve...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Vagy csak egy $:)Esetleg HUF jelzés:)
Na de ne poénkodjuk el.Mert nem túl jó ötlet ám. |
Jelenleg is benne van ez a "rossz" ötlet a játékban. Lehet már most is küldeni a seregeket a licitált számosok ellen, ha vkinek épp ahhoz jött meg a kedve.
A témához ez a pénzes dolog sajnos elég szorosan kötődik. Egyrészt azért, mert a grafikai fejlesztés, amitől játékosszám-növekedés remélhető, nyilván forrásigényes. Másrészt úgy kapcsolódik, hogyha sem evvel, sem a kezdeti időszak pörgősebbé tételével vagy egyéb ötletekkel nem képes a Hód jobban felvenni a küzdelmet a konkurenciával, a maradék szűkölő játékosrétegnek nyilván ugyanúgy adakoznia lesz szükséges majd, mint ahogy azt 7 éve tették. (Apropó őket is le lehet vadászni, nevük kint szerepel.) Annyi a különbség, hogy ezután nem az adományoldalon lehet a nevük. Amúgy Von már elmondta hogy hol kapcsolódik ez a témához, csak egy picit absztrakt volt. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A te szövegednek gondolom több az értelme, én csak egy kérdés tettem fel A másik meg szerintem tök értelmes. Leirtam hogy kezdő mit lát az első 3 napba. Na jo 40 ora alatt:DD Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás ami irányba elmentettek. Engem nem fog zavarni ugyhogy felőlem lehet, de arra számitani kell hogy idejön valaki nekiáll játszani, tölt egy kis vippet, majd vásárol ezt azt, majd utána elbizza magát és beleköt az olyan emberbe aki szét fogja szedni. Aztán jol elverik, gondolom hogy majd hozz barátokat is ezek után. tehát akkor ez a nagy ötlet?? Jobban tetszik az a dolog hogy legyen egy kis maszek küldetés és kapjon jutalmat a kicsi huszár, és akkor lehet ötletelni milyen apro küldetések legyenek:D Ha már érdekesé akarjuk tenni a kezdő huszárok játékát:DD |
Quote:
Amúgy is, az eredeti kérdésedre a választ régen megkaphattad volna, ha visszaolvasol és nem arra vársz, hogy valaki leírja neked megint. Míg egyébként a véleményed természetesen hasznos, mert segít feltérképezni az emberek hozzáállását, mindig nyitva áll a kapu, hogy a nem tetszőnél sokkal jobb ötletet ossz meg itt :) |
Jók az indokok az ötlet ellen persze aki mellette van nem nyomkod csak bólogat sokszor :)
A lada is jó volt még mindig megy javarészt törhetetlen de nem korszerű. Többen vezetik a korszerűbbet drágábbat nézz ki az utcára :) Hétvégi játék nyertese kapna valamit. A jutalom mindig csábító dolog ezzel nem tudom mi a bajod POOL :) Az hogy kiemeljék a pontlistában mert miért? Senki sem Zöld színű mert VIP! Ha nem a személyiség vétele oldja meg azt a nevezzük " tőkehiányt" ami majd a fejlesztéseket fogja lehetővé tenni/gyorsítani akkor más. Lottó ötös? Ati megnyeri és ha úgy van Ibizára megy aztán befektet ide is.(remélem) :) Viccet félretéve a technológia fejlődés az, ami vonzza az embert nem pedig 1-2 meglévő dolgon való módosítás, a meglévők nagy örömére. Ezen a vonalon lehet tovább gondolkodni. |
Quote:
Attól hogy te itt nagy embernek hiszed magad mert ismered a hódítót és véleményed ugye van mint a kutyámnak mikor ugat mert máshoz nem ért, de attól még engem te milyen alapon sértegetsz vagy nézel hülyének? Létezik privát és ha kíváncsi vagy rá alátámasztom azt, hogy te egy viselkedészavaros depressziós valószínűleg nőtlen paraszt vagy! |
rád meg nem lehet szavakat találni.intézd el a játékban Poollal,ne csak szájkarate legyen;)
|
Figyelj rám Dance,én se vagyok elragadtatva amiket Pool irt,sőt elismerem néha nagy az arca(nem sértésként mondom),de tény az hogy a hóditós tapasztalatát szvsz okitani lehetne.Igaz sorolhatnám még kiket csodálok tudásáért.
De ez nem ok hogy személyeskedésbe torkoljon egy fontos topic. Nekem sajnos nagyon kevés időm van játszani,de remélem mikor vénember leszek az unokáknak is betudom majd mutatni ezt a játékot,ami nem csak egy játék,hanem A Játék. Ez a topic a játék fent maradásáért van. Elnézést kérek az off-ért. |
Quote:
Epekedve várom, remélem nem csalódom... Köszönöm! Reagálni meg megint nem tudok semmit a butasághalmazodra... Jah és azért nézlek hülyének, mert szimplán az vagy, legalábbis ehhez a játékhoz... |
Elkezdtem ezt a topicot olvasgatni. Nagyon érdekesnek találtam. Sajnos arra nincs energiám hogy több mint 50 oldalon átrágjam magam. Így elképzelhető hogy olyan javaslatot írok ami már volt, ezért előre is elnézéseteket kérem.
Arra gondoltam, hogy lehetne terjeszteni a hódítót nagyobb közösségi oldalakon, mint például a facebook. Lehetne egy kis ízelítőt írni a játékról, és azt megosztani mindenkinek az ismerőseivel. Ezzel szerintem nagyon sok ember meg lenne szólítva, hiszen az ilyen közösségi oldalakon sokszor az ismerősök nem is olyan közeli ismerősök, csak olyan "láttammár", "egysulibajártunk" ismerősök. |
Nem olvastam el csak 1-2 oldalt szóval lehet hogy már leírták nagyjából azt amit én fogok.
Én amúgy már öt éve legalább abbahagytam, most tértem vissza, nem tudom meddig tart ki a lelkesedésem:) Az alapvető gond szerintem nem a játék felépítésével van, régen se volt jobb vagy rosszabb.A netes "kultúra" alapvetően megváltozott az évekkel ezelőttiekhez képest.Ma már kismillió hasonló játék van, sokkal jobb és nagyobb közösségi oldalak, torrentezés ebből következik hogy sokkal egyszerűbben juthat a user hozzá valamilyen játékhoz, filmhez, akármihez ami szintén leköti a figyelmét... egy szóval sokkal több dolog van az ember látókörében és szerintem a régi idők hódítós hangulatát már nem lehet soha visszahozni a fent említett okok miatt. Maximum a kezdő szintek lebutításával,élvezetsebbé tételével ami jobban megfogja az új játékosokat na meg erős reklámozással(Facebook pl. jó eszköz lehet erre.) |
Quote:
|
Elnézést de nekem attól ment most el a kedvem, hogy végig olvassam a hsz-ket ebben a témában, mert van aki csak a saját maga fényezésére és van aki a játékos társa szapulására ír a témához.
Annyi véleményem lenne, hogy változtak az emberek életkörülményei, szokásai, idő beosztásuk ezért biztosan sok játékos marad távol. 1 ötlet: Fontos lenne a kezdők támogatása, ezért jó ötlet a mentorkodás... amit díjazni lehetne, és mivel a profik is tartanak tekiírókat 5.szinten, hogy feltöltsék a forduló szövetségeseiket ezért ezekkel az országokkal mentorkodhatnának 1 külön csoportban amiből átvihető lenne a mentorkodásért kapott jutalom, hogy azt a szövetségesekhez jutathassák ha teljesítették feljutás feltételeit a tanuló szövivel. A jutalom mértékének kb annyit gondolok amit az idő alatt írna egy tekiszöviben (persze ezt a játék során folyamatosan jóváíródna amit a mentortól meg is lehetne szerezni) ellenben így hasznosan tanítgatna másokat az erre szánt vipkörök alatt. A csalások szűkítése miatt csak első oris játékosok léphetnének szövibe a mentorokkal és az egyéb visszaéléseket még át kell gondolni. A szabad csoport választással nem értem mi a probléma de azt is egyensúlyozni lehetne ha például egy éppen aktuális kis létszámúnál esetleg több kezdőtökével indíthatna országot az új regelő. A tutoriált, bemutató játékot is jó ötletnek tartom, amit első lépésként lehetne grafikusan ábrázolni. Végezetül gondolom azzal mindenki egyetért, hogy az új játékosok megtartása csak akkor ér vmit ha azokban születik némi kitartás és nem készen kapnak egy birodalmat. ..ha láttok fantáziát az ötletembe, akkor kidolgozzátok ha nem.... elvetitek. |
All times are GMT +1. The time now is 02:50. |