![]() |
Quote:
|
Quote:
Kíváncsi vagyok, honnan vette ezt. Vagy egyáltalán létezik-e ilyen :) |
Én már hallottam ezt a kifejezést korábban.. van, aki használja.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hűűha ... egy háborús játékban támadni mert, a játék szabályait betartva .. ez tényleg gusztustalan .. fújj Vityu :) egyébként lefele mutatót akartam nyomni csak félrement sajnos |
Quote:
|
Quote:
a kártyának van egy éves díja, de a kártyamegújításnak külön nincsen díja. |
Quote:
|
Quote:
|
Hogy tudok egyik topikból a egy másikba átvinni és beidézni egy hozzászólást? Valamikor pedig már csináltam ilyet de teljes képkiesésem van.
|
Megnyomod a beidéz gombot, CTRL+C-vel kimásolod. Átmész a másik topikba, és ott beilleszted.
|
Quote:
|
Csak ennyi? Ennél sokkal többlépcsős derengett ... még szerencse hogy nem mélyedtem bele
Köff Köff :) |
A statisztika menü azt mutatja kik töltenek legtöbb időt bejelentkezve a fórumon? Ha igen, milyen intervallumot vizsgál?
|
Quote:
Ezért van a saját hozzászólásaidnál valami/5 jobb felül... mutatja, hogy a napi 5-ből mennyit teljesítettél eddig. :) |
Quote:
1-et kapsz, ha belépsz a fórumra, és még 4-et tudsz elérni hszel. A másik statisztika azt méri, hogy milyen régen regisztráltál, ezen nem tudsz változtatni. |
Quote:
Nyah szóval ... régebben emlékszem eléggé elöl voltam a listán pedig sosem voltam nagy hozzászóló, szóval tuti nem azért kerültem előre mert annyi hsz-em volt. Csak egyszerűen be volt kapcsolva a gépem, és bevoltam jelentkezve, de gépnél sem voltam. Aztán mikor megláttam milyen előre kerültem inkább kiléptem, ha nem voltam gépnél nehogymár ennyire kockának látszak .. vissza is estem valahova ahol már jelezve sem volt a nevem. Nem szeretnék megint az élbolyba kerülni ... azért érdekel mennyire befolyásolhatja a bejelentkezve töltött idő. Tudom, ez aztán az egetrengető probléma :P de kockaságnak még a látszatát is kerülni szeretném, nemhogy a konkrét létét. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De mivel elég sokat látlak itt külsőn, ez is megalapozza a gondolatot:D |
Quote:
Ha csak ennyi, akkor megnyugodtam, azt hittem már felfedeztél valami függőséget amit én még nem látok. Nem szeretnék az lenni, de sajnos nagyon könnyű akaratlanul is azzá válni. Volt idő amikor túl sokat időt töltöttem a játékkal, de szerencsére túl vagyok rajta. Remélem így is marad. |
Quote:
|
Quote:
Ti mennyit játszotok naponta? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi van az éjszkákkal? Képes vagy felkelni ha akció van vagy úgysem történhet semmi olyan amit nappal ne lehetne helyrehozni? |
Quote:
|
|
Ezzz azzzzzz Pool ;)
Csak így tovább! |
Quote:
|
Quote:
Ma te is hozod a formád :cool: Nem jössz el egy talira?:cool: |
Pool, még a lassú csopikról is kérdezhetnél.
Biztos tudsz nyitni még 5-6 témát :) |
Mondjuk nem értelek Ati, hogy miért kellett törölni a topicokat?
Viccnek indult, de a végére jó dolog lett volna nyomon követni egyes csoportok alakulását. Persze csak akkor, ha mindig lettek volna adatok is benne... |
Quote:
|
Quote:
És még nem vagyok kész... 18:30-ra leszek készen :D:D Mennék én, csak nincs idő :( |
Quote:
|
Quote:
|
Mitől lenne szemétdomb, ha vannak infok a csoportokról?:eek:
Azt hittem, vmilyen szinten segítség... |
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |