Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Xeper 10-06-2010 12:22

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 266030)
Beleütköztem egy szólásba, amit nem ismerek.

A város első emberének határozottnak kell lennie. Gábor, meg ne haragudj érte, de "nagy rád a kabát".

Van olyan, aki ezt esetleg rendszeresen használja?

Ugyan én nem találkoztam még ezzel a kifejezéssel így, de érzésre a 'kevés vagy hozzá', avagy 'ez a feladat nagy embert kíván' megközelítés egyikéhez van köze.

Valezius 10-06-2010 12:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 266031)
Ugyan én nem találkoztam még ezzel a kifejezéssel így, de érzésre a 'kevés vagy hozzá', avagy 'ez a feladat nagy embert kíván' megközelítés egyikéhez van köze.

Idáig én is eljutottam, hogy ilyen értelemben használja a szerző.
Kíváncsi vagyok, honnan vette ezt. Vagy egyáltalán létezik-e ilyen :)

Rheia 10-06-2010 12:40

Én már hallottam ezt a kifejezést korábban.. van, aki használja.

Merengő 10-06-2010 12:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 266015)
Én egy szóval se mondtam, hogy nem láttam. :) Csak annyit, hogy nem érdekelt. :) Na meg nem is én indítottam.

ezzel nagyon sokat elárultál magadról :) és az benne a vicc, ilyen gusztustalan beírásra egyetlen lefelé mutató kezecskét sem kaptál :)

Rob 10-06-2010 13:17

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 266037)
ezzel nagyon sokat elárultál magadról :) és az benne a vicc, ilyen gusztustalan beírásra egyetlen lefelé mutató kezecskét sem kaptál :)

bocs, de egy kicsit túldimenzionáljátok a dolgot. én ütöttem az elsőt és engem se érdekelt, hogy kit ütök csak Vityuval ellentétben én nem is láttam, hogy mi van fent. miért nem láttam? azért mert nálunk a teljes krónika luxus, egymásnak szoktunk csinálni egy 2 köröst a szülinapokon. kötődésem egyik csapathoz sincs. persze vannak olyan országok vagy szövetségek akiket valamelyikőnk kívánságára szürkítünk, de az ütött ország nem volt ebben a körben. az meg, hogy ki ütötte előttem már teljesen mellékes volt. odapottyant, fel volt mérve és utánaengedtem egy sereget lefelé 3 körre..... egyébként meg nem is értem miért erőlteted a témát, most is ott vagytok szétzilálva és mi lefelé járkálunk, azért, hogy nektek jó legyen....már lassan Tsobiék kiálthatnának JKSZ-t annyira természetes lenne, hogy támadunk benneteket:D

Merengő 10-06-2010 13:20

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 266040)
bocs, de egy kicsit túldimenzionáljátok a dolgot. én ütöttem az elsőt és engem se érdekelt, hogy kit ütök csak Vityuval ellentétben én nem is láttam, hogy mi van fent. miért nem láttam? azért mert nálunk a teljes krónika luxus, egymásnak szoktunk csinálni egy 2 köröst a szülinapokon. kötődésem egyik csapathoz sincs. persze vannak olyan országok vagy szövetségek akiket valamelyikőnk kívánságára szürkítünk, de az ütött ország nem volt ebben a körben. az meg, hogy ki ütötte előttem már teljesen mellékes volt. odapottyant, fel volt mérve és utánaengedtem egy sereget lefelé 3 körre..... egyébként meg nem is értem miért erőlteted a témát, most is ott vagytok szétzilálva és mi lefelé járkálunk, azért, hogy nektek jó legyen....már lassan Tsobiék kiálthatnának JKSZ-t annyira természetes lenne, hogy támadunk benneteket:D

örülök, hogy hozzászóltál te is, de még mindig magyarázkodtok, nem kell hiszünk nektek már írtam. és örülnék, ha nem adnál ki infókat.

Reni 10-06-2010 17:00

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 266037)

Hűűha ... egy háborús játékban támadni mert, a játék szabályait betartva .. ez tényleg gusztustalan .. fújj Vityu :)

egyébként lefele mutatót akartam nyomni csak félrement sajnos

BimmBimm 10-10-2010 23:18

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266531)
hát akkor frissítsék a honlapot, de bízom benne, hogy nem valami tervszámot akart veled teljesíteni az ügyintéző és tényleg díjmentes lesz. :) bár dombornyomottnál nekem ez meglepő

Nekem szépen rendszeresen vonja a nem is kis összeget a MasterCard-ért de amikor lejárt a kártyám és újat kaptam akkor nem vontak le egy buznyákot sem. Nem tudom hogy nem is akartak, vagy csak valahogy "elfelejtődött" de ilyenért nem reklamál az ember:D

Hex 10-10-2010 23:27

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 266533)
Nekem szépen rendszeresen vonja a nem is kis összeget a MasterCard-ért de amikor lejárt a kártyám és újat kaptam akkor nem vontak le egy buznyákot sem. Nem tudom hogy nem is akartak, vagy csak valahogy "elfelejtődött" de ilyenért nem reklamál az ember:D

a kártyának van egy éves díja, de a kártyamegújításnak külön nincsen díja.

BimmBimm 10-10-2010 23:32

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266535)
a kártyának van egy éves díja, de a kártyamegújításnak külön nincsen díja.

Jó de abban az évben amikor lejár és helyette új lesz nincs éves kártyadíj sem ezek szerint:) Nah mind1 én csak örültem a le nem vont 4000 forintnak:)

Hex 10-10-2010 23:34

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 266537)
Jó de abban az évben amikor lejár és helyette új lesz nincs éves kártyadíj sem ezek szerint:) Nah mind1 én csak örültem a le nem vont 4000 forintnak:)

de hogy nincs :) nézd meg majd jobban. Olyan volt már, hogy rendszerhiba miatt csak később terhelték le a kártyadíjakat :)

Reni 10-11-2010 16:58

Hogy tudok egyik topikból a egy másikba átvinni és beidézni egy hozzászólást? Valamikor pedig már csináltam ilyet de teljes képkiesésem van.

Valezius 10-11-2010 17:04

Megnyomod a beidéz gombot, CTRL+C-vel kimásolod. Átmész a másik topikba, és ott beilleszted.

J.Ati 10-11-2010 17:04

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266630)
Hogy tudok egyik topikból a egy másikba átvinni és beidézni egy hozzászólást? Valamikor pedig már csináltam ilyet de teljes képkiesésem van.

simán beidézed, aztán a beidézett részt másolod, és áteszed ahova akarod :)

Reni 10-11-2010 17:09

Csak ennyi? Ennél sokkal többlépcsős derengett ... még szerencse hogy nem mélyedtem bele

Köff Köff :)

Reni 10-11-2010 17:32

A statisztika menü azt mutatja kik töltenek legtöbb időt bejelentkezve a fórumon? Ha igen, milyen intervallumot vizsgál?

Dus 10-11-2010 18:14

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266649)
A statisztika menü azt mutatja kik töltenek legtöbb időt bejelentkezve a fórumon? Ha igen, milyen intervallumot vizsgál?

Azt is szerintem, meg azt is, hogy mennyire vagy aktív hsz írásban. Ha minden nap 5 hsz-t írsz olyan helyre, ahol számolja (vagy többet), akkor ott a max aktivitást kapod meg. Ha e mellett elég sokat vagy bent (itt nem tudom milyen határok vannak), akkor 100% aktivitásra felmész egy idő után. :)

Ezért van a saját hozzászólásaidnál valami/5 jobb felül... mutatja, hogy a napi 5-ből mennyit teljesítettél eddig. :)

Valezius 10-11-2010 18:28

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 266653)
Azt is szerintem, meg azt is, hogy mennyire vagy aktív hsz írásban. Ha minden nap 5 hsz-t írsz olyan helyre, ahol számolja (vagy többet), akkor ott a max aktivitást kapod meg. Ha e mellett elég sokat vagy bent (itt nem tudom milyen határok vannak), akkor 100% aktivitásra felmész egy idő után. :)

Ezért van a saját hozzászólásaidnál valami/5 jobb felül... mutatja, hogy a napi 5-ből mennyit teljesítettél eddig. :)

Tudtommal:
1-et kapsz, ha belépsz a fórumra, és még 4-et tudsz elérni hszel.

A másik statisztika azt méri, hogy milyen régen regisztráltál, ezen nem tudsz változtatni.

Reni 10-11-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 266653)

Nyah szóval ... régebben emlékszem eléggé elöl voltam a listán pedig sosem voltam nagy hozzászóló, szóval tuti nem azért kerültem előre mert annyi hsz-em volt. Csak egyszerűen be volt kapcsolva a gépem, és bevoltam jelentkezve, de gépnél sem voltam. Aztán mikor megláttam milyen előre kerültem inkább kiléptem, ha nem voltam gépnél nehogymár ennyire kockának látszak .. vissza is estem valahova ahol már jelezve sem volt a nevem.
Nem szeretnék megint az élbolyba kerülni ... azért érdekel mennyire befolyásolhatja a bejelentkezve töltött idő.

Tudom, ez aztán az egetrengető probléma :P de kockaságnak még a látszatát is kerülni szeretném, nemhogy a konkrét létét.

BimmBimm 10-11-2010 21:09

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266671)
Tudom, ez aztán az egetrengető probléma :P de kockaságnak még a látszatát is kerülni szeretném, nemhogy a konkrét létét.

Öm, asszem mindkettőtől való félelemmel elkéstél:D

Reni 10-11-2010 21:11

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 266673)
Öm, asszem mindkettőtől való félelemmel elkéstél:D

nemár :P tessék megmagyarázni mire alapozod :P:P:P :)

BimmBimm 10-11-2010 21:13

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266674)
nemár :P tessék megmagyarázni mire alapozod :P:P:P :)

Mentál Pista vagyok, és 9. érzékemmel érzem.:)
De mivel elég sokat látlak itt külsőn, ez is megalapozza a gondolatot:D

Reni 10-11-2010 21:17

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 266676)
Mentál Pista vagyok, és 9. érzékemmel érzem.:)
De mivel elég sokat látlak itt külsőn, ez is megalapozza a gondolatot:D

Ha csak ennyi, akkor megnyugodtam, azt hittem már felfedeztél valami függőséget amit én még nem látok. Nem szeretnék az lenni, de sajnos nagyon könnyű akaratlanul is azzá válni. Volt idő amikor túl sokat időt töltöttem a játékkal, de szerencsére túl vagyok rajta. Remélem így is marad.

BimmBimm 10-11-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266677)
Ha csak ennyi, akkor megnyugodtam, azt hittem már felfedeztél valami függőséget amit én még nem látok. Nem szeretnék az lenni, de sajnos nagyon könnyű akaratlanul is azzá válni. Volt idő amikor túl sokat időt töltöttem a játékkal, de szerencsére túl vagyok rajta. Remélem így is marad.

Kinek mi a túl sok:)

Reni 10-11-2010 21:25

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 266678)
Kinek mi a túl sok:)

Napi 1-2 óra nálam még beleférne, de csakis akkor ha nem egyéb tennivaló kárára van, könnyű itt felejtődni :(

Ti mennyit játszotok naponta?

BimmBimm 10-11-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266680)
Napi 1-2 óra nálam még beleférne, de csakis akkor ha nem egyéb tennivaló kárára van, könnyű itt felejtődni :(

Én most kezdtem újra, szóval ha itthon vagyok mindig be vagyok lépve, de főleg akkor nézek rá amikor esemény van:) Szóval ha itthon vagyok sokat vagyok, néha megfrissítem a fórumot. Suliban melóban csak akkor nézek rá, ha jön eseményről mél.

Hex 10-11-2010 21:52

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266680)

még mindig többet, mint kellene :)

Reni 10-12-2010 12:05

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 266681)
Én most kezdtem újra, szóval ha itthon vagyok mindig be vagyok lépve, de főleg akkor nézek rá amikor esemény van:) Szóval ha itthon vagyok sokat vagyok, néha megfrissítem a fórumot. Suliban melóban csak akkor nézek rá, ha jön eseményről mél.

Mi van az éjszkákkal? Képes vagy felkelni ha akció van vagy úgysem történhet semmi olyan amit nappal ne lehetne helyrehozni?

Reni 10-12-2010 12:06

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266684)
még mindig többet, mint kellene :)

Van esetleg valami aminek a kárára van hogy játszol?

Pool 10-12-2010 12:50

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek...zsenit-2048404

J.Ati 10-12-2010 13:33

Ezzz azzzzzz Pool ;)

Csak így tovább!

Andrew 10-12-2010 13:36

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 266784)
Ezzz azzzzzz Pool ;)

Csak így tovább!

Ja, Pool beindult... hergeld még egy picit Te is, hátha egymás torkának estek :D

J.Ati 10-12-2010 13:37

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266787)
Ja, Pool beindult... hergeld még egy picit Te is, hátha egymás torkának estek :D

Te kész vagy :D
Ma te is hozod a formád :cool:

Nem jössz el egy talira?:cool:

J.Ati 10-12-2010 13:40

Pool, még a lassú csopikról is kérdezhetnél.
Biztos tudsz nyitni még 5-6 témát :)

Pool 10-12-2010 13:44

Mondjuk nem értelek Ati, hogy miért kellett törölni a topicokat?
Viccnek indult, de a végére jó dolog lett volna nyomon követni egyes csoportok alakulását. Persze csak akkor, ha mindig lettek volna adatok is benne...

Ati 10-12-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266803)
Mondjuk nem értelek Ati, hogy miért kellett törölni a topicokat?
Viccnek indult, de a végére jó dolog lett volna nyomon követni egyes csoportok alakulását. Persze csak akkor, ha mindig lettek volna adatok is benne...

Nincsenek törölve, csak máshol vannak.

Andrew 10-12-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 266790)
Te kész vagy :D
Ma te is hozod a formád :cool:

Nem jössz el egy talira?:cool:

Ne is mondd, azt elmúlt 48 órában kb 9-t aludtam, a többit anatómia és élettan tanulásával illetve ezen irányú tudásom bizonyításával töltöttem... Ja, meg ettem is azért :D
És még nem vagyok kész... 18:30-ra leszek készen :D:D

Mennék én, csak nincs idő :(

Pool 10-12-2010 13:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266808)
Nincsenek törölve, csak máshol vannak.

hol?...........

J.Ati 10-12-2010 13:51

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266811)
hol?...........

chat...............

Pool 10-12-2010 13:53

Mitől lenne szemétdomb, ha vannak infok a csoportokról?:eek:
Azt hittem, vmilyen szinten segítség...

All times are GMT +1. The time now is 00:51.