![]() |
Quote:
Rendeltetésszerű használat mellett ugyanis nem lehet: eladod, ott a pénz, nem lehet 4,2 milliárdnál többed. |
Quote:
A piacra meg amúgy kár kitérni, mert az is vagy 128 milliószor végig lett rágva. Szerintem amúgy totál tönkreteszi a játékot a sok pénz, de ez nem ehhez a témához tartozik, szóval el is hallgatok. :) Más ötletet eddig nem láttam, mint a 100%-ig való elmenést. Ez tűnik a legjobbnak. Már nem is tudom ki vetette fel, de érdemes lehet tovább gondolni. Pl. csak akkor menne el lakos, hogyha az ország feljebb van, mint a csoport maximum hektárjának az értéke. Ez akkor hasonló lenne mint a max heki fölött lévő szabis országok. |
Quote:
Nagyon egyszerű megoldások lehetnének, csakhát az önös érdekek ugye azt diktálják, hogy ezek már a javaslat fázisában el legyenek fojtva, lásd népesség nulla értéke. |
Quote:
(tudom hogy nem csak elfelejtettél belegondolni hogy normálban is vannak ilyen orik) neharagudj de egy nagyobb extrémebb orit 4yardbol az életbe nem veszel tele és akkor még nem is fokoztál bele és hozzateszem a sok fos elf miatt kénytelen vagy extrém orit épiteni ha nem akarsz ugy fullra kimenni torony nélkul hogy hazakiserjenek 5*pár k elf pacival nomeg ha már kényszerbol olyan orit épitessz hogy a játékot rendeltetésszeruen használhasd (utogethess elfeket is) akkor nehogymár elmenjenek a befokozott lakosaid és orimérettol fuggoen akár tobbszázezer lefokozott katid(lakos) elmenjen és tobbmilliárd károd legyen abbol hogy 2-3szor leszabiztál |
Quote:
De talán az tényleg nem lenne szerencsés. Fokozást, stb. mind kiszedné... Talán ideális lenne, ha a szint maxhekije*45 felett nem számítódna be az ember az értékbe... |
van amugy egy otletem
nemtom hogy az szk orik láthatosága miatt lett e bevezetve hogy a vip orik nem esnek ki mélyre ebben a kérdésben ati tudna nyilatkozni de ha minden inaktiv ori kiesne mélyszabira (vipesek is ) és ha csak korváltások kozott belépne valaki utána visszakerulne mélyre ha nem volt bent minimum 12 kort akkor ezek a kékszivató orik eltunnének vagy a 12 kor alatt amit havonta kénytelen lenne játékban tolteni hogy ne essen ki mélyre le lehetne verni a csudába ezzel igy senki nem lenne foloslegesen megszivatva vagy van a másik amit korábban már támogattam hogy 100% foglalkoztatotságig csokkenjen le szabi alatt is a lakos |
Quote:
de amúgy nekem valami ilyesmi megoldás is megfelelő lenne |
Quote:
Ha csak simán kiesnek, az se ér semmit, mert belép hetente, majd vissza szabi, ugyanott vagyunk, mint most, csak módosítottunk valamit -- feleslegesen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de a mélyszabi az régen ugy volt hogy 2 hét után kiesett a pontlistábol aki nem lépett be ez ha mindenigaz most 1 honap után van és csak a vip nélkuli oriknál szoval a fagyasztásnál ugyanugy a gomb megnyomásával tunne el az ori a pontlistárol hiszen nem volt 1 honapot elotte szabin ha szabin volt akkor meg ugymarad eltunve :) miért tunnének el meg jonnének elo orik ? ha esetleg infozgatni bejárna akkor is elfogyna a készulije viszont aktiv játék nélkul nem tudná szivatni a kékeket a top1 hely elérésében igazábol akkor szunt meg a vipesek mélyszabija mikor be lett vezetve a privi pontlista amin láthatod az szk orikat azért van az a sanda gyanum hogy egyik dolog uti a másikat azért nem esnek ki mélyre a vipes orik |
igazábol csak egy modul kéne ami figyeli ki jott vissza mélyrol es szabizott vissza 12 orán belul :)
ami visszanyomná mélyre a műmájer csopielso kékszivatókat :) |
Quote:
|
Quote:
Maxheki fölé fedezel 1 hekit? Azt hogy? |
Quote:
Ha az ország kiesik a pontlistából a javaslatod szerint, mert nem volt 12 kört játékban, akkor nem tudja fagyasztani. Ez a korlát nem megkerülhető, mert ha nincs a minimum szabi követelmény, akkor valaki fagysazt, visszajön, fagyaszt, visszajön, fagyaszt, visszajön, és ezáltal hol bennevan a pontlistában, hol nincs. |
Még mindig nem tudom, miért a normál csopiban játszóknak kell az anarchosokhoz igazodni...
Az anarch arról szól, hogy nincsenek szabályok. Ha meg vállalták, hogy szabályok nélkül játszanak, akkor vállalják azt is, hogy néha változnak a körülmények és más megoldást kell találni a problémájuk megoldására. Ez nem kérdés volt nem kell válaszolni... Kösz |
Quote:
|
Quote:
De Te vagy az, aki nem akarja a kettőt szétválasztani így az anarchosok problémája miatt, megmarad a normál csopiban játszok problémája. Döntened kéne Ati... ...hogy a mérleg melyik nyelvét választod. Idővel elkerülhetetlen lesz a probléma megoldása. |
Quote:
Kövezzetek meg, ha ennyire rosszul tudok valamit. :( |
Quote:
|
Quote:
ui: Anarchban is lesznek előbb-utóbb 7-8-9-10 szemes orik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hm mi lenne, ha nem az kerülne ki a pontlistárol, aki x (2 hét ,1 hónap) ideje nem lépett be, hanem amelyik oriban x ideje nem volt körváltás?:)
így ha befokoz vki annak igenis csökken a népessége, ha nem akar kiesni a pontlistárol, és üthetőbb is lehet egy kicsivel.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én továbbra is a legegyszerűbb és leglogikusabb megoldásnak az alapjavaslatot tartom. |
Quote:
|
Ati, Neked nincs semmi ötleted? :)
|
Quote:
|
Quote:
Melyik írásodra gondoltál? |
Quote:
Az eredeti felvetés pedig valamikor régebben született a témában. |
Quote:
Volt itt egy csomó jó megoldás, mindre annyit mondasz: túl bonyolult. Pedig működnének, megoldanák a problémákat, szerintem egyáltalán nem bonyolultak (akiket érint azok pedig eljutottak már odáig, hogy megértik akár a bonyolultabb szabályokat is) és senkinek sem lennének rosszak. Aki olyan jó játékos, hogy hatékonyan használja a népességhiányos országfelépítést, az legyen olyan jó játékos, hogy megoldja, hogy szabin elmennek a lakosok. |
Quote:
Emiatt szíveseb háttérbe szorítom a saját érdekemet... De hogyan tovább visszatérésnél? Rögtön a listán a néppel együtt számít az ori? |
Quote:
Sokan -- teljesen önös érdekből, ami végülis érthető, ha nem a játék egészét nézzük, hanem az eddig már megszerzett javak bebiztosítását -- lehurrogták a javaslatot, én sem ragaszkodom hozzá annyira, hogy ezt erőltessem, így az jegelve. Más javaslat nem született, ami megállná a helyét. |
Quote:
|
Quote:
Ha megmagyarázod miért jó, hogy visszakísérhetetlen támadások lesznek, mert odabont, majd nekiáll építkezni, vagy beérő fedezés előtt indít sereget a támadó, akkor támogatom én is a javaslatot. Hidd el, én aztán nem féltem a hektárjaimat, csak ezek a visszatámadás lehetősége nélküli akciók nem tetszenek. |
Quote:
elszabizok, akkor 2k ponttal lejebb leszek, a maradó szöviktől akár 10 körre is itt visszatérésnél akkor várnom kell egy kört, hogy visszategyen a megfelelő helyezésre vagy belépésnél feljebb rak a listán rögtön remélem, érthető vok, mire gondolok vagy úgy érted, hogy a játék közben is 0 a nép értéke mindig, ha szabin vok, ha nem? Nekem TETSZIK :) |
Quote:
Még nem igazán fokozgattam el milliárdokat A-ban, de azért örülnék, ha megmaradna a tudat, hogy van némi esélyem kísérni egy támadó országot. (közben Csempe megelőzött :) ) |
All times are GMT +1. The time now is 18:48. |