![]() |
Quote:
|
Szépen felpörgettétek a témát :)
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF/
Ati amik most vannak a megfontolások között, mikor kerülnek be a játékba? |
Quote:
|
Quote:
Kinek van még iylen titulusa? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk én azokat nem is látom, úgyhogy tök mindegy:) De ha valahogy el tudnád juttatni, azt megköszönném.;) |
Quote:
Atinak megvan ha még nem törölte:) vagy vegyél fel msn-re:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne hagyd hogy az egész világ ellened legyen, tegyél nekik keresztbe, mutass fityiszt mindnekinek :) |
Quote:
|
Quote:
A zöldet köszönöm, és ne aggódj, nem hagyom elnyomni magam, ahhoz túl makacs vagyok.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na, látom Gyula bátya, te is megkaptad a magadét...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csináljunk egy új Magyarországot! Egy olyan Magyarországot, amiben akárki lehet bárki, függetlenül attól, hogy ő egy valaki-e. Egy olyan Magyarországot, ahol a Cassandrák lehetnek szegény teknősök, a Gyulákat szimplán felszarvazzák, és a méhek urát egyszerűen lekirálynőzhetik!
Viszont nincs nyugtunk! Azért nincs, me' eeekúrtuk. Nem is kicsit... Nagyon! Ilyen böszmeséget a fórumon még nem csinált társaság, mint amit mi csináltunk. Lehet, hogy lesznek Harcosok. Lehet, hogy jönnek majd a fórumra mellet veregetni. Majd megunják, oszt hazamennek. |
Quote:
|
Méhecs, így jártunk, de nekem legalább nem újdonság, ami a nevem alatt van.:p
A hódban a nevemmel egyből összefüggésbehozzák már "szegény teknőst". :D |
annyi a titulus, hogy lassan irígykedek... de asszem nem kellene :D :D :D
|
Mivel ma este lesz szenteste, ajándékozás, meg miegyéb, ezért annyi ződet osztottam ki, amennyit csak tudtam és ez még lehet az ünnepek alatt végig így lesz :) de persze csak az kap, aki jókislány illetve jókisfiú volt egész évben...továbbá aki nem lopott, nem mészárolt és az ellenségének nem tett semmi kárt :D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:50. |