![]() |
Ati, kereskedéssel kapcsolatban:
Szerintem rögtön kb 70%-ig vegyenek fel a kereskedők, és e felett legyen beállítva a régi rendszer, illetve a kint maradt árukra is legyen egy ilyen rendszer szerintem :) Vélemény?? (Így is van benne kis versengés, de közel sem annyi mint eddig) |
ötlet:
a mobra kattintás után a megvizsgálás, megtámadás után lehetne egy csoport megtámadása is pl ha 8 kutya van, akkor mind a 8-cal szembe szálhassak egyszerre, mintha "party"-znának (mint az őrök, vagy banditák, stb....) így jelentősen le lehetne rövidíteni a csatákat. ui.:persze, csak ha látja valaki is az értelmét, és technikailag megvalósítható hosszú távon is. |
Ez nem árversengés kérdése, hanem egyik posztról a másikra való biztonságos átszállításáé, figyelembevéve, hogy melyik poszt éri meg a legjobban.
|
Quote:
Meg ha kóborolnak mobok -akár egy mezőn is- teljesen függetlenül egymástól, nem tudsz egyszerre rájuk támadni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy ötlet visszaszívva. :( |
Ennyit tudtam csak kimásolni:
A csatáért 300 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. Gee1 (#14) ártást varázsol a zsiványra. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 2 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 2 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 2 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 69 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Zsivány megtámadott. Furcsaságok: - Többedszer alig ütött meg engem és Gee-t is a mob (jó ez annyira nem furcsa, de mégis beírom) - Az eseménysor alján még 4-et sebzett a rúgásom, később már csak 2-őt. Nah, ez igenis furcsa :) (Azért azt hozzáteszem, hogy Gee valamikor páncél varázslatot rakott a zsiványra, és lehet ez az oka...ennyit csökkentene a támadás erején?? :eek: ) - Utolsó körben láttam ahogy Gee varázsolt. Ezek elvileg ki lettek véve, nem?? Modosítás: A csatáért 300 tapasztalati pontot és 2 aranyat kapsz. A zsivány élettelenül esik a földre. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Gee1 (#14) megrúgja a zsiványt. 7 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 91 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Gee1 (#14) megrúgja a zsiványt. 7 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 106 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Gee1 (#14) megrúgja a zsiványt. 7 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 7 életerőt vesztett. Gee1 (#14) megrúgja a zsiványt. 7 életerőt sérült. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 42 életerőt vesztettél. Gee1 (#14) megrúgja a zsiványt. 7 életerőt sérült. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. Gee1 (#14) villámcsapást varázsol a zsiványra. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Gee1 (#14) villámcsapást varázsol a zsiványra. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. A zsivány megszúrt. 5 életerőt vesztettél. Megrúgod a zsiványt. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Zsivány megtámadott. Most meg MINDEN akcióját láttam... :eek: |
Nem minden varázslás lett kiszedve, ha jól emléxem.
|
Quote:
2, A páncél varázslattól nem lesz ilyen, mást is tett rá. ;) 3, A varázslatokat látod, cska a "megvágta, megszúrta, ..." események lettek kiszedve. |
Quote:
|
Quote:
2.: Gee?? |
Mit tettem rá? :D
Összevissza kattingattam, mert "bekaadt" a netem, és lagom volt... A delay miatt megcsúszott a görgetés, és tudom, hogy félrekattintottam. :) mert ha lefeleztem a sérülését, akkor ezt(ezeket) amgamra teszem legközelebb :DDD |
Quote:
|
Egyébként a zsivány engem se próbált megtámadni, tehát nem kivédtem a támadását, hanem egyszerűen nem kezdett bele a támadásba kb 10 csatakörön keresztül (utána meghalt).
vagy ez a véletlen műve? Tehát hogy mind a 10x Dus-t akarta megtáamdni, de a kezdeményező értéke (ami sokkal kisebb mint Dus védője) miatt elbukta a támadás jogát? mert ezesetben értem, hogy miért nem bántott engem (sem). ui.: kösz a menedékes infót :D |
Quote:
*Ati gyorsabb volt :) * |
apró javaslat:
VIP tagok számára lehessen a csatában (kis jelölőnégyzettel) ki-be kapcsolni a castajelentések "jelentéktelen" sorait. tehát hogy kivédtem a támadást, vagy hogy nem tudtam megvágni, ezeket... ezek néha tök eltakarják a lényeget, mert sok sort kitesznek, és "legörgetik" esetleg a számomra fontos infót, amit csak csata után tudok visszaolvasni. (ha a jelölőnégyzet nincs bekapcsolva, természetesen minden a "régiben" marad, tehát minden látszik) és msot jóéjt. megyek aludni, mert kivagyok. :D |
Quote:
Így lényegében én dönteném el, hogy mit szeretnék látni és mit nem... |
apró észrevétel az autóvásárlós ker posztokon:
ha felveszem a pénzem, kiürülnek a listák, újra be kell lépnem a ker psztra... ezt 3x meg tudtam ismételni egymás után. 3 saját cuccom volt kint, megvettem, utána felvettem a lóvét, és eltünt minden. (mintha a frissítés félbeszakadt volna) mindhárom cuccnál (azonosítás pergamen, csapda, fakó pergamen) ugyanez történt. |
Quote:
|
Erő probléma:
Folyamatosan sütöm a kenyeret, és amint megsültek, nem csak a zárójelben lévő szám növekszik, hanem az össz teherbírásom is, és ha mászkálok, akkor sem áll vissza a normális értékre... :eek: :confused: ---Hülyeség, lásd egyel lentebb :) --- |
Quote:
Közben toborzok is :D:D:D Nem szóltam :) |
Quote:
|
Dus, most már aztán tényleg keresd meg a gnómot, mert este kiszedem! :) Ha nem találod meg, akkor ezt elbuktad! :):):)
|
Quote:
Most ezzerrel a Hódítón vagyok ;) De ha lesz feles 2 órám, ránézek :D |
Nem tudok belépni. Nálam van a hiba?
|
Én sem tudok belépni, pedig van netem.
|
Akkor nem az én készülékemben van a hiba :)
|
Kifagytam és én sem tudok :confused:
Eltűnik a belépés gomb, és semmit nem csinál... :) |
Már be lehet.
|
Elkészültem az új területtel, de még nem töltöm fel, mert holnap kap egy szinesítést a támadás... :) Ehhez a területhez ideális lesz ez az új modul. Úgyhogy lehet majd tesztelni gőzerővel, miután élesítem... :D
|
Quote:
Jujj, de jó :) Ami most bekerül, akkor ez a részlet végleges lesz?? Szóval bővülni fog, de változni nem, ugye?? :) |
Quote:
|
Quote:
|
storno. lehet hülyeséget beszélek... nem sikerült megismételnem, úgyhogy ezt még tesztelgetem.
|
Quote:
Nemrégiben bevezetett módosítás. |
Quote:
|
1. utálom, hogy máshova kerülök a halállabirintusban... :D
2. van hp töltő ital, meg obeliszkre rakó ital, felmerült az igény vp töltő italra is... nekem most felmerült egy stamina potion ötlet, pont a megváltozott HL miatt. mivel felfrissülni nem lehet odalent, viszont a világ másik fleére is születhetek ott, jó volna valami lötyi, amit ha megiszok, tölti az MP-t. nyilván lehetne nagyon ritka, vagy nagyon drága... tehát nem lehetne 20 ilyen löttyel rohangálni, és bártan meghalogatni... de azért néha jólesne. emellett tölthetne fixen, keveset. pl 100 MP-t valakinek tetszik? |
Quote:
Ha bővül, akkor nem változik, hanem bővül :) Remélem így már érthető :D Csak mert akkor csinálnék térképet :) Jah, és Gee ötlete tetszik. Erő növelő varázsitalt is lehetne. Amúgy kék varázslötyinek kéne vp-t, pirosnak erőt és naracssárgának mp adni, a mostani kék helyett meg fehér varázsitalt tudnék elképzelni :) Ezek illetnek a funkciójukhoz is... :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |