![]() |
Abban amúgy mi nem tetszik, hogy azt írtam, nem lehet jelentős párbajos, mert ismerném?
Igazat írtam, ha fél éve játszik, nem? |
Quote:
Így nincs értelme veled foglalkozni. Legalább azokat a témákat követhetnéd amibe beleírsz. |
Quote:
Nincs hát :) Pokerezek |
Quote:
|
Innen hova tünt egy hsz. Ati?:D:)
|
Quote:
|
Azért ennyit nem kell beszélni egy kezdő senkiről, mert nem érdemli meg. :D:D:D
Egyébként Pool, még nem vettem részt olyan párbajon amin te lettél volna, ha jól rémlik. A maira jelentkeztem, de annyira megijedtem Naztól, hogy nem mertem elkezdeni :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ati, várható a párbajokban nyári szünet? |
Quote:
Poolal már nem éri meg foglalkozni,mert őt nem érdekel semmi:( |
Quote:
|
Quote:
Eccerűbb lett volna megírni... Megnéztem a mai végeredményt újra, hátha megtalálom, de az 1.-nél nem jutottam tovább :D |
Szoktál járni a Júlia-ba?
|
Quote:
ha egy sima egyszerű győzelem lett volna oké lenne,de 1ilyen furfangos,kacskanringós győzelemre nem kéne már szerintem. Még mindig nem fogtam fel,hogy volt ilyen nagy szerencséd:rolleyes: |
Quote:
Először vityura akartam menni 4*, de ő bennhagyta az ijjakat, így nem maradt más, csak G/Tuvalu, mert 100%-ig biztos voltam benne, kimegy ütni utsó körben, és 50%-ig, hogy viszi az ijjakat is... Vesztenivalóm nem volt... De lehet, csak szerencsém volt, ami a jó játékosoknak kijár néha :D |
Quote:
Melyik párbajon,hogy te 50%ot adtál neki. Én még őt egyszer se láttam íjakkal támadni. |
Quote:
50% volt, mert vagy viszi ijjakat vagy nem...:D De mivel nagyon nem tetszett neki fórumon, hogy 2* is alányestek és így csak 4., megfordult a fejemben, hogy kockáztat egy dobogóért... Igazam lett... |
Quote:
Viszont,hogy te kimentél pont rá,és ráadásul 2 sereggel....hát ez több mint szerencse szerintem,de nem akarok vádaskodni:) Így éppen nyertél és tuvalu éppen 7.lett:D Ez már x-akták. A lényeg,hogy neked itt mindenképpen az 5 pont kellett,mert írtad,hogy csak ez az időpont jó neked. Tehát itt a bármi áron első leszek című akciót láthattuk tőled:D |
Quote:
Már azon gondolkoztam, hogy muszáj lesz, de nem kellett... De mintha a szavaidból célozgatnál egy esetleges nem tiszta játékra... Megkérlek, ne tedd... Köszönöm! |
Quote:
Az íjak kiküldése tuvalutól fura volt számomra,mert 1800 támadóegység 3 órás párbajon bőven elég. Szerintem ezt ő is tudja. Ennyire nem lehet valaki béna,hogy kiürití az oriját fullra,amikor dobogóra hajt. |
Nekem az egészben az a magyarázkodás tetszett amit itt levágtál :)
|
Quote:
|
Quote:
Tudod, a most kezdők kedvéért :D Na további szépet, kezdődik a poker :) |
Az mondjuk tényleg érdekes,hogy kijelented,hogy csak most érnél rá!És pont most első leszel!Méghozzá ilyen módon!
|
Quote:
Minden erősebb célozgatás nélkül egyből írtad: Nem volt összjáték. Ha ez olyan egyértelmű lenne nem lett volna szükséges leírnod. Az első perctől fogva a szabályosságot írod (még a célozgatások nélkül is írtad) ha ez oly egyértelműen szabályos lenne nem írnád. Most még ha bele is gondolsz: 1.Te nem szoktál a végén ilyen ütéseket küldeni(én még nem láttam tőled) 2.Tuvalu nem szokott kimenni íjakkal fullra(én még nem láttam tőle) 3. Csodás módon a szokásokat feldobva pont egybeesett az 1. 2. 4.Tuvalu 2. helynél többet nem érhetett volna el már semmiképp tehát ő fel is áldozhatta magát 5.Jön még mellé,hogy nem értél rá máskor fontos volt a pont 6.Tuvalu serege íjak nélkül is szép mennyiség volt végül is nem lökött rajta olyan sokat,hogy megérje kockáztatni a nagy semmiért:D Ha most csak ezeket nézed külsősként te mit gondolnál?? Én biztos vagyok abban ,hogy 1000szer nagyobb az esélye,hogy egy ilyen csalva megtörténjen,mint hogy szabályosan:) Tehát én ezt a pontot magamba nem titok csalásként könyveltem el de persze megvan a szabályosság esélye is de ami valószínűbb én azt fogadom el. Illetve még sokan mások ahogy a félszólalókat olvasom nem igazan bíznak ebben. |
Bár a párbajon nem voltam,de tudva Pool játékos múltját hiszem,hogy szabályos keretek közt történt mindez és tényleg szerencséje volt.. nagyot csalódnék,ha nem lenne igazam.
|
Quote:
Lehet tényleg ,csak szerencséje volt.... Egy vesztett játszmából első helyet összehozni nem kis teljesítmény elismerem. Még írta a fórumra két óra eltelte utána ,hogy le kell lépnie. Aztán a vége előtt 10 percel megjelenik és megnyeri:) Bár én lennék ilyen szerencsés. |
Quote:
|
Quote:
Simán elhúztam volna 11400 pontra,de nem volt szerencsém a végén:( Valaki szerencsés,valaki meg szív... |
Quote:
teszek rá, ki mit gondol... tudom, hogy nem csaltam, megkérlek, ne vádolj ilyennel köszönöm |
Hát ja,nekem ez a harmadik párbaj ebben a sorozatban és mindegyiket végigültem,végigjátszottam!Valaki jön egy párbajra megnyeri,és ő a Jani?Miért nincs nyomozás,miért nincs kivizsgálás?Tuvalu miért nem nyilatkozik??
|
Quote:
|
én többek között az ilyen emberek miatt nem fórumozok...
fröcsögtök itt, mert valakinek szerencséje volt. És persze nem gyanusít senki senkit áh nem.... de azért 6x leírjátok hogy tulajdonképpen azt hiszitek csalt... és jön a vicc, az érv hogy miért védi magát mert ha nem csalt minek teszi... há bazz mindig is felfordult a gyomrom, amikor valamiben pl szerencsém van, de a játékélményem elveszik mert kiabálnak hogy biztos csalt... és persze most minek írok ha eddig nem tettem... lehet gondolkozni miért |
Quote:
Nekem ez alapján csalás másnak lehet nem. A te szavad a párbajokban tett mondatok után nekem nem érv sajnos. Mivel tudtommal a párbaj vége után Ati már nem tud mit tenni mindenkinek csak a saját véleménye lehet meg a dologról.(lehet tévedek) Én nem titkolom az enyém:O) Vége van a szép életnek én kimondom amit sokan nem de gyanúsítok én igen nem akartam,mert nem voltam ott de nevetséges,hogy még Pool a mellét veri rá. Kubbi azért erősen csoda jellegű esemény történt ha figyelembe vesszük,hogy ki volt a másik személy Pool mellett. A védekezés az első hsz-kre gondolom 12:10körül tegnap a szerencsére mára válasza : Nem játszottunk össze. Azzal Pool is belátta,hogy ennek csalás szaga van. Attól függetlenül,hogy állítása szerint nem csalt be kell mindenkinek látni ,hogy egy ilyen jelegű esemény bekövetkeztére nagyobb esély van csalva. Én a nagyobb esély pártját fogom ez van. Aki évek óta játszik nem is fog másfajta csalást elkövetni. Nem fog olyat amire mindenki azt mondaná 100% egyértelmű. Így marad a 2 tábor kik szerint bunda volt és kik szerint nem. Bár én azt nem értem akkor: Sok panasz volt,hogy a pontversenyt elrontják az üresek , bénázók és ezért ne legyenek felvéve. Ha Tuvalu szabályos is volt nagyobb bénázást és nagyobb pontváltozást okozott,mint bárki eddig. Akkor ilyenkor mi is van?:D Ne legyen bevéve?:D ( ezt most komolyan gondoltam) |
Quote:
Tökéletesen igazad van,szerintem is! Kubi te nem is tudom ki vagy,egyáltalán párbajoztál az elmúlt időszakban? Ha nem,hogyan tudod,hogy miről van szó!?Ha igen elnézést!Ja és többiek szerintetek olyan durva volt az előző üzim,hogy ezért meg kelljen dorgálni? |
Quote:
Naz, most szólok utoljára. A következő ilyen üzenetnél elbúcsúzunk egymástól. Nem áll szándékomban bébiszittelni, annál idősebb vagy már. |
Ati van arra bármi esély,hogy valami történjen (beismerés nélkül) ?Vagy inkább ne is szítsuk a tűzet ezzel kapcsolatban?
Vagy esetleg egyértelmű,hogy szabályos volt? Neked 1 hsz-ed egyértelműen lezárhatná ezt:) Illetve : A Tuvalu "bénázása" meglátásod szerint nem befolyásolta annyira a pontozást,mint bármelyik üres akiről tettél kijelentést,hogy nem lesz felvéve?:) |
Még egy írás és részemről nem foglalkozom ezzel...
Ha annyira csaltam volna, akkor majd itt leírom mindenkinek, hogy hű, kiment és meg bevertem? Akkor szépen befogom a pofám és kész... Szerintem többet párbajoztam itt, mint bárki, tehát van már egy kis tapasztalatom és tudom, hogy mikor mire kell gondolni a vége felé... Nekem volt egy jó gondolatom és bejött És igen, ezért verem a mellem, mert jól gondolkoztam, akkor meg miért ne lehetnék rá büszke? Naz, a személyes utálatod nem kell most ide keverni a párbajhoz szerintem... Harcosok, Te is sokat játszottál már, így tudod, vannak ijjas támadások... Ha ott lettél volna, akkor látod, hogy ez akkor csak a Tuvalu országától volt elképzelhető, mert az első 3 egy értéken volt majdnem, így nem vártam tőlük kockáztatást... Írod, hogy meg kell nézni melyik két országról van szó Itt írom le és ebben majd remélem eccer a másik fél is megerősít, hogy még az életben nem volt közöm Tuvaluhoz... Ezzel ez a téma lezárva, nem kívánok vele foglalkozni... De ha ennyire bántja az igazság érzeted, hogy egy kis logikával és sok szerencsével nyertem és beértelek, akkor nem indulok több párbajon ami ide számít... Innentől minden csalózást kérek mellőzni... Köszönöm! |
Na ,akkor ezt is megbeszéltük.
Várjuk a következő párbajt:) Még egy kis esélyt látok a végső győzelemre. |
Quote:
ja, és tényleg várjuk:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:04. |