Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Redback 06-25-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181792)
Melyik főorimba Dragibarátom? :D

van 9 láncom, azaz 9 főországom...

meg van még a 9 lánc mellett 14 országom, ami nincs is láncban. az 14 főország.

ez eddig 23 főország. melyikbe nézzem? :D

normálos főországba!

Dragi 06-25-2008 12:34

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 181794)
normálos főországba!

a főország nem feltétlenül normálos :) asszem

[HTPA]GeeForce 06-25-2008 12:35

Ok! megtaláltam! :D A 9 lánc közül az egyik főorijában bújkált az üzenet :))

Leadtam a szavazatomat! :)

megyek, és megnézem a többi lánc főoriját is :D:D:D

vereslaszlo 06-25-2008 13:40

Egyet értek, legyen egy gyors belépési lehetőség közvetlenül ide.

A részemről szavaztam, de szerintem nem minden lehetőség van felsorolva.

Én támogatom az uj forumot, azzal a kiegészitéssel, hogy a régi forumoknak és az azokba való kerülésnek is meg kellene maradnia.

Már csak azért is, mert a régi fajta forumon, akikkel néha beszéltem vitáztam, azokról nekem nincs ori listám.
De gondolom másnak listája, igy szinte a korábbi vitapartnereket nem lehet összehozni egy uj forumba.

Javaslat a két féle forum éljen együtt.

Princ 06-25-2008 13:44

A normálos főorim épp fagyasztva van; ha csak abból lehet szavazni, akkor gondolom ez az ÍgyJártál tipikus esete. :(

Croissant 06-25-2008 13:46

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 181802)
A normálos főorim épp fagyasztva van; ha csak abból lehet szavazni, akkor gondolom ez az ÍgyJártál tipikus esete. :(

Ezzel sztem sokan vagyunk így...
Sztem vakáció idején sokaknak lehet szabin a főorija (is)...

Princ 06-25-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 181804)
Ezzel sztem sokan vagyunk így...
Sztem vakáció idején sokaknak lehet szabin a főorija (is)...

Igen, valószínűleg. :( Mondjuk a szabi önmagában nem lenne olyan nagy gond, mert ha szavazni sztnék, belépek, ikszelés után meg vissza szabira és kész.

kazshu 06-26-2008 05:59

Sziasztok,

ha valaki felvetette már, akkor elnézést. Engem meglehetősen zavar a sok, más fórumról jövö admin üzenetek, kitiltások megjelenése. Jó lenne, ha ezt ki lehetne kapcsolni.

Köszi:ZsK

Liza itt is... 06-26-2008 10:12

Elfelejtettem a főorim jelszavát... Épp szabin dekkol valahol:)

[HTPA]GeeForce 06-26-2008 10:20

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 181902)

Lekérjem neked? :D
Oks, 2 mailodra is lekértem a jelszavakat :)

tdomo 06-26-2008 10:21

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 181902)

Főoldalon klikkelj a "Ha elfelejtetted..." sorra.

[HTPA]GeeForce 06-26-2008 10:32

Már lekértem neki.

Ati 06-26-2008 10:34

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181908)
Már lekértem neki.

:))))))))))))))))))

Remedy 06-26-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181908)
Már lekértem neki.

Tok jo, nalam takaritani kellene, meg wct pucolni...

Jossz? :)

Rebellis 06-26-2008 11:04

Szavazás részeredmény?:-)

Ati 06-26-2008 11:12

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 181913)
Szavazás részeredmény?:-)

Egyelőre még a szavazásra felkért országok csak egy kis része adta le a voksát. Az eddig szavazók több mint fele nem érintett a fórumkérdésben, saját állítása szerint. Mivel ennél sokkal magasabb arányra számítottam a statisztikák alapján, ezért nem kizárt, hogy a még nem szavazók nagyrésze egyszerűen nem akar szavazni, mert nem érintettek.

A többi válasz megoszlásáról egyelőre nem nyilatkozom, nem szeretném, hogy bármely irányba is befolyásolja az eredményt egy időközi jelentés.

Reni 06-26-2008 15:01

Mindenki kap kérdőívet vagy csak randomszerűen van kiküldve országoknak?

Ati 06-26-2008 15:03

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 181954)
Mindenki kap kérdőívet vagy csak randomszerűen van kiküldve országoknak?

Minden olyan nem anarchista főország, aki belépett az utóbbi időben, tehát tudja, hogy miről van szó. Aki 2 hónapja nem lépett be, annak felesleges küldeni, mert úgyse tudja, hogy miről van szó. Annak is felesleges küldeni, aki 2 hete játszik, mert szintén nem tudja, hogy mi a lényeges különbség a két fórumrendszer között.

Croissant 06-26-2008 15:08

Nem tudom, hogy hányan lehetünk a főorinkkal több, mint 2 hónapja szabin, és emellett a mellékorijainkkal játékban, de valszeg nem csak én vagyok egyedül...

Reni 06-26-2008 15:10

Én anarchiába regeltem annó a főorimat, amivel nem játszom, csak fórumozok vagy arénázom néha, de az esetek többségében szabin van. Viszont a kapcsolt normálos orijaim aktívak évek óta.

... de akkor már okés miért nem kaptam ...

Arra tettem volna a voksom, hogy maradjanak meg a régi fórumok, a régi formában, de mellette lehessen létrehozni új fórumokat is, ahogy most lehet.
Légyszi számold bele ezt is :)

Ati 06-26-2008 15:11

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 181958)
Arra tettem volna a voksom hogy maradjanak meg a régi fórumok, a régi formában, de mellette lehessen létrehozni új fórumokat is, ahogy most lehet.
Légyszi számold bele ezt is :)

Ilyen választási lehetőség nincsen a szavazáson.

Reni 06-26-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181960)

Azért bízom benne hogy sikerül kihámoznod a lényeget és valamelyik csoporthoz csak hozzátudod rakni a szavazatomat ;)

Valezius 06-26-2008 15:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181960)

Én azt hittem, hogy az itt leírt dolgok mindig többet értek, minthogy valaki ráklikkel egyre a 4alternatvából :p

Ati 06-26-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181965)
Én azt hittem, hogy az itt leírt dolgok mindig többet értek, minthogy valaki ráklikkel egyre a 4alternatvából :p

Természetesen.

Ati 06-26-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 181962)
És milyenek vannak? Furdal a kíváncsiság. :p

• Nem fórumozok, úgyhogy nem érint a változás.
  • Teljesen jó az új rendszer, maradjon így.
  • Jó az új rendszer, de kellene olyan fórum, ahova a kezdők automatikusan bekerülnek.
  • A régi rendszer jobban tetszett, de majd megszokom ezt is.
  • Nem tetszik ez az új rendszer, a régi sokkal jobb volt.

Princ 06-26-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181971)
  • Jó az új rendszer, de kellene olyan fórum, ahova a kezdők automatikusan bekerülnek.

Nekem ez a szimpatikus, ha ez valóban figyelembe vehető. :)

Croissant 06-26-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 181976)
Nekem ez a szimpatikus. :)

Valószínűleg ezt választják a legtöbben...

Grabi 06-26-2008 16:22

azon gondolkodom, hogy oda jó-e, ha mindenki tud írni és tanácsokat adni vagy kéne egy csapat aki szívesen segíti a kezdőket és odaírkálhat?

Szemes224 06-26-2008 16:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 181980)
azon gondolkodom, hogy oda jó-e, ha mindenki tud írni és tanácsokat adni vagy kéne egy csapat aki szívesen segíti a kezdőket és odaírkálhat?

Én nem bonyolítanám túl ennyire

Grabi 06-26-2008 16:31

én is csak azért, mert gyakran olvastam kifejezetten rossz tanácsokat ötös szinten a fórumokon.

Ati 06-26-2008 16:33

Quote:

Van egy részletes súgó, van egy részletes kézikönyv, van egy kifejezetten stratégiákkal foglalkozó része ennek a fórumnak, van egy kifejezetten kérdésekkel foglalkozó része ennek a fórumnak, úgyhogy ezek mellett úgy érzem, hogy egy beszélgető helyen nem kell ezt ennyire bonyolítani.

Redback 06-26-2008 17:31

Quote:

Van egy erre irányuló fórum, elvileg minden 5. szinten van dipóba hirdetés...

Grabi 06-26-2008 17:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181984)
Van egy részletes súgó, van egy részletes kézikönyv, van egy kifejezetten stratégiákkal foglalkozó része ennek a fórumnak, van egy kifejezetten kérdésekkel foglalkozó része ennek a fórumnak, úgyhogy ezek mellett úgy érzem, hogy egy beszélgető helyen nem kell ezt ennyire bonyolítani.

és van az olyan ember, aki nem szán időt ezekre és azonnali választ akar. sőt, továbbmegyek, a legtöbb kezdő nem olvassa el ezeket. és szerintem te pontosan tudod ezt, nem véletlen küldöd őket súgót olvasni.

Ati 06-26-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 181987)
és van az olyan ember, aki nem szán időt ezekre és azonnali választ akar. sőt, továbbmegyek, a legtöbb kezdő nem olvassa el ezeket. és szerintem te pontosan tudod ezt, nem véletlen küldöd őket súgót olvasni.

Sőt, olyan is van, aki felteszi a kérdést, majd fejvesztve elmenekül a fórumról, mielőtt válasz érkezne, és legközelebb csak egy hét múlva néz vissza.

Mindenkinek nem lehet segíteni.

kakasapó 06-26-2008 19:40

Quote:

És van olyan ember, aki nem azért megy elsősorban a fórumra, hogy tanácsot kérjen, hanem mert szeretne a közösségben párbeszédet folytatni, kapcsolatokat teremteni...
Úgy gondolom ez a fórum fő célja, persze belefér 1-2 odaröffentés, hogy "megtalálod a súgóban itt és itt", esetleg néhány rövid tanács is ;)

Grabi 06-26-2008 20:35

erre lennének a közösségi fórumok, ahová bárkit meghívhatsz és alapvetően azokkal vagy akiket ismersz. két másik fórumról beszélünk.

ati: ezzel egyet is értek. de azt gondolom, hogy a hódítónak az lenne a jobb, ha a fejlesztések minél több és magasabb igényszintet látnának el. csak egy tanács lett volna.

ui: nem értettem nagyon a hasonlatodat, ha esetleg nekem szántad...

Ati 06-26-2008 20:41

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 182006)
ui: nem értettem nagyon a hasonlatodat, ha esetleg nekem szántad...

Általános gondolatnak szántam arra, hogy mindenkinek tényleg nem lehet segíteni.

Szemes224 06-26-2008 20:49

Quote:

Minden egyes oldal jobb felső sarkában egy szép nagy kérdőjel díszeleg. Úgy gondolom, hogy ha valaki arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa az erre vonatkozó segítségnyújtást, akkor az ne várjon másoktól sem segítséget.
Más dolog ha valaki nem tudja értelmezni a leírtakat, de előbb legalább használja ki az alap lehetőségeket!

Grabi 06-26-2008 21:07

bell: én továbbra is azt mondom, hogy sokkalta többen akarnak azonnali, kész segítséget időt, energiát nem szánva a játékra. nyílván ezekből nem lesznek nagy játékosok. de továbbra is jó ötletnek tartom a sajátomat :)

kakasapó 06-26-2008 21:48

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 182006)
erre lennének a közösségi fórumok, ahová bárkit meghívhatsz és alapvetően azokkal vagy akiket ismersz. két másik fórumról beszélünk.

Full kezdő számára a kapcsolatépítésre is csak a meghívó nélküli fórumok adnak lehetőséget.
De tulképp lényegtelen, amin itt tromfolunk.. ugyanazt akarjuk, csak 2 különböző okot hoztunk rá fel, ami miatt szükségesnek véljük.

All times are GMT +1. The time now is 11:15.