![]() |
Hát asszem a ,,ki hódítózik a legtovább" versenyt Xpert nyerte! :D Ez a 3:18-as belépés nekem már sok. (Kivéve suliszünetbe)
|
hmmm... ha jobban belegondolsz a legtöbb 1/A-ban komolyabban játszó oritulaj nem fexik le előbb... vagy akkor kel :D:D:D
|
Nem nagyon értem ezt a betegség dolgot. Alacsony hekiszámon vagyok(199). A lényeg, hogy hullákat már többször támadtam, és mindig jön a betegség. Ha nincs kórházam elég sokáig fent van a betegség. A kérdés az, hogy mennyire arányos a betegség visszaszorítása a kórházak számával. Mert most két kórházam van és ugyanannyi idő alatt megy le a betegségem, mintha 4 kórházam lenne. Tehát körönként mindig csak eggyel kevesebb halott lesz, vagy pedig lehet másképpen is?:confused:
Nem tudom mennyire világos:D Majd meglátjuk:D Előre is kösz a válaszokat |
" A megbetegedés mértéke a földterülettõl függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertõzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1 egységet.
A "gyógyulásban" segítenek továbbá a kórházak. Minden mûködõ kórház körönként további 3 egységgel csökkenti a megbetegedés mértékét. Fontos! A fenti 1, illetve 3 egység nem az emberek számát jelöli! Ez csupán arra szolgál, hogy pontosan kiszámolhasd, mikor lesz vége a betegségnek! " súgó |
Biztos, h működik is a kórházad? Megnézted az intézőben?
|
Már arra gondolok, h soha nem működött a kórházad, ezért gondolod, h ugyanannyit számít az, h 2 van v. 4
|
199 hekin a betegséged elvileg 199 körig tart. 2 kórházzal már 29 kör, 4el 16 kör. HA MŰKÖDNEK!
|
Kedves Senki barátom félrevezeted itt szegényt, 199 heki :)
|
juj.... nah.... láttszik hogy mérnök leszek :D kijavítom magam gyorsan :D
|
Köszönöm a magyarázatokat. Működnek a kórházak, de rájöttem miért húzódik ez a betegség el:D Mert közben támadtam:D Na de kösz mindent. Sokat segítettetek
|
szintlépés előtt állok és azt szeretném megtudni mi van akkor ha a gnóm fajról átváltanék törpre?? azért kérdem, mert ugye a gnóm 50%-os tekivel nyomul (ami lényeg a lakiteki) viszont a törpnek ez 30%, de előnye a +20% férőhely, szóval ha váltok gnómról törpre akkor nem mennek el az emberek??:confused: vagy érdemes eladni kicsit a seregből és úgy váltani fajt? van aki ezt már kipróbálta?
|
Quote:
Egyébbként ezért és rengeteg más okból érdemes kirakni őket! *:D:D:D és a top30-as hiénák csak vicsorognak :D :D :D* |
igen, ember, mint sereg, rosszul írtam :D
köszi |
Sziasztok!
1. A súgóban található tekercs darabszám %-os hatása nem passzol azzal a %-al ami megjelenik. Pl 150 tekercsnél 5%-nak kellene lennie, de csak 4%-ot jelez a rendszer. Se a faj, se a jellem tulajdonságai között nem láttam olyat hogy ezt az értéket befolyásolná. 2. A fórum nyelvezete...mintha nem magyarul lenne :eek: Nincs egy olyan fórum/téma ahol a rövidítésekről megtudhatom hogy mit is jelent? Köszönöm! :) |
Quote:
|
Quote:
"Egyértelmüek sztem.: kati vari toli ijj" Azért annyira nem részletezi, felsorolni én is fel tudom :) Lehet ő se tudja? :D Majd ott kérdezek, kösz mégegyszer :) |
Azért ott van jópárminden, amire magamtól sose jöttem volna rá...:)
És itt nem a kati, vari, stb-re gondolok:) És nagyon szivesen:) |
Quote:
|
Quote:
|
Van alul a "pontok" menüpont, amire ha rákattintok feljön a pontlista.
Eddig úgy hittem az visz felülre a listán, ha a területem nő. De még nem növeltem mégis haladok felfelé igencsak. Ami azért baj, mert egyre kevesebb lila országot látok, ergó egyre erősebb ellenfelek is lesznek (ha valaki belémkötne... :) Röviden a kérdésem; mi a képlet egy adott ország pontjainak a meghatározására? |
Quote:
Építés alatt lévő 36 pont Beépített hektár 45 pont ill minden 5. lakos után 1 pont. Tehát ha építesz egy épületet nő a pontszámod ill ahogy nő a lakosok száma is. (gondolom 200 hektáron vagy és nő a lakáshelyzeti tudomány stb) |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm a gyors és pontos választ! :) |
Quote:
Érdemes átnyálazni az egész súgót, tanulságos olvasmány ;) |
Quote:
Tehát a szintlépés nem ellenőriz, csak a körváltás -ezért érdemes úgy lépni, hogy a mostani csoportod körváltása után azonnal, mert így van időd fajt és személyiséget választani hogy ne lépjen le semmi :) (ha nem választasz időben, akkor 30% lakáshelyzeti érvényesül...) |
köszönöm a tippeket, meg azt a kis képletet! a személyiségem mindenképp vándor, a szövi miatt, a faj meg törp lessz, a csoport miatt (drága a nyers).
|
Quote:
|
Támadó, Védő
Sziasztok!
Már jó ideje hódítózok, de még nem jöttem rá, h mire jó a támadó, védő. Kik tartanak egyáltalán? Én semmi értelmét nem látom, mert aki védekező az tart íjjászt, aki sokat támad, az meg lovast vagy elitet! A 4 támadó, védőérték semmire sem jó, legalábbis nem íjj vagy lovassal szemben. 5.-ben még sokat látni, h tartanak, de azok ált. kezdők. :D Előre is köszönöm a választ!!! |
normálban tulajdonképnnem semmire se jó.esetleg ha szöviháborúban vagy és kell védelem akkor gyorsabban képezhető a védő mint íjász.Egyébként Párbajban hasznosak:)
|
egy törpe 6 kör alatt hozza össze, a többiek meg 10 kör alatt képzik tovább.... milyen jó is ez a párbajokban, nem? :D
|
Bár már elmondták, de a lényeg hogy egy egyórás párbajban nincs időd kivárni a képzési időket /hosszabban se/ és ezért népszerűek!
|
Köszönöm a választ!
Az igazság az, h még nem párbajoztam, ezért erre nem is gondoltam, de így már nekem is logikus, h ott népszerű! |
Sziasztok!Egy kérdés:Új orit inditottam és 65körnél leszabiztattam majd visszahoztam és a 69. körnél három sereggel kifosztottak!Tehát a kérdés:a 72órás védelem az honnan számít pontosan mert most még cvsak 70.körnél járok a feljutás menünél de már kifosztottak simán......:(
|
Quote:
Ha a feljutás menüben megnézed a "szint kezdése" időpontot, akkor onnantól már simán 2x is letelt a 72 óra... Sőt (hogy másodszor is módosítsam írásomat :D), a súgóban benne van, hogy inkább szintlépés előtt tedd szabira az országod, ha esetleg úgy gondolod, hogy fellépés után nem tudsz vele foglalkozni. |
Quote:
köszi a válaszodat igy már vili! |
Sziasztok!
Nem tiszta nekem ez a varázslatok sikeressége téma. Ma a következő történt. Példa csak közelitőleg (százalék is, kör is): 6 kör: 75 % 11 kör: 53 % Nekem kellett volna mondjuk 8 kör, mivel ez alatta van a 11 körnek, volt rá esélyem hiszen még a 11 kör is több mint 50%. Úgyhogy kiválasztottam 8 kört. Nem sikerült. Kiválasztottam megint 8 kört. Nem sikerult. Na mondom ez valami hiba lesz, próbaképp kiválasztottam 11-et(!) és az meg sikerült! Magyarán a kérdés, jól működik a sikeresség számitas a programban azoknál a köröknél is, melyek nem szerepelnek példaként a jobb oldalon? |
Quote:
Van, hogy 44%-nál elsőre sikerül a varit feltenni, de pl olyan is volt, hogy nekem 90%nál is csak harmadikra ment.:) |
Quote:
|
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Napi rendszerességgel varázsoltam eddig, és bizony, ha 50% felett volt a sikeresség, akkor legkésőbb a másodikra elfogadta a rendszer. Ezért bátorkodtam megemliteni ezt a gyanús esetet. Továbbiakban nem nagyon fogok már varázsolni hogy tanulmányozhassam ezt, legalábbis nem manuálisan, mert helytartó bácsi intézkedik :) A hosszú "i"-ben itt a fórumon az a szép hogy visszalép az oldalon (alt161). |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |