Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Bemutatkozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=19)

Phoenix 12-15-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55826)
Ahammm, Londonnak azt a részét úgy hívják, h South-London :)

...amit nem took 100000%ra addig meg sem szólalok :Deskü-
Quote:

Originally Posted by lagen (Post 55827)
uhh tényleg most jut eszembe csak, hogy a Greenwichi 0 fok Londonon megy át:rolleyes:
de ugyebár a zóna vonalakat úgy csinálták meg, hogy egy kisebb országban csak 1 zóna idő legyen
nagyobbnak gondolom most: Amerika, Oroszország vagy ilyesmi
és hát így döntöttek, hogy ha Nagy-Brittaniába átlépünk akkor vissza kell 1 órát állítani az órákon

én is így voltam vele :)

Croissant 12-15-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55837)
...amit nem took 100000%ra addig meg sem szólalok :Deskü-

én is így voltam vele :)

Csak +nyugtatásul: eddigi életemben nem voltam az Egyesült Királyságban :)

lll 12-15-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55839)
Csak +nyugtatásul: eddigi életemben nem voltam az Egyesült Királyságban :)

egyszer menny el;)
nagyon szép város London
és nehogy elfelejtsd megnézni a Greenwichi 0 fokot
jah és az Atom órát nyugodtan majd fényképezd le, igaz ki van írva, hogy nem lehet lefényképezni meg kamera is van a felső sarokban, de titokban lefényképezheted vaku nélkül
ha meg észre veszik akkor futááás:D

Croissant 12-15-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 55844)
egyszer menny el;)
nagyon szép város London
és nehogy elfelejtsd megnézni a Greenwichi 0 fokot
jah és az Atom órát nyugodtan majd fényképezd le, igaz ki van írva, hogy nem lehet lefényképezni meg kamera is van a felső sarokban, de titokban lefényképezheted vaku nélkül
ha meg észre veszik akkor futááás:D

Nem igazán kívánkozom oda...

Smooth Scroller 12-15-2006 16:35

en bizony szivesen megneznem londont.

Phoenix 12-15-2006 18:06

nekünk is tervben van London és Skócia meglátogatása, csak előbb össze kéne rá szedni a lóvét :rolleyes:

Dedo 12-15-2006 19:34

Üdv mindenkinek!
Becses nevem Dedo (alias:Zoltán)
Születtem régen becses fövárosunkban annak is Angyalföldi részén.
Én nö vagyok!!!! (Ez csak Atinak szol, hátha igy engem is üdvözöl) :D
Ja ,nem vagyok sem informatikus sem számitogép guru.:)
Az IQ-mat az iskolákban sikerült negativ elöjelüre változtatnom, igy ne várjatok nagy eszme futtatásokat és okos gondolatokat tölem.
Pillanatnyilag csak 2 orim van.Dedo az 5/s-ben és Dedozia az 1-ben.
Kb 14-15 honapja hodozok tehát még kezdö vagyok.
Egyenlöre csak ennyit. A kérdéseiteket bárhova küldhetitek.:D :D :D

Ati 12-15-2006 19:36

Quote:

Originally Posted by Dedo (Post 56001)
Becses nevem Dedo (alias:Zoltán)
Én nö vagyok!!!! (Ez csak Atinak szol, hátha igy engem is üdvözöl) :D

Ööö, szia, de ugye nincsenek hátsó szándékaid? :D:D:D:D:D

Dedo 12-15-2006 19:41

nincsenek!:D hetero vagyok tudtommal?!:D

Dedo 12-15-2006 19:43

Ja és kicsit bunko is:(
Szia Ati!;)

Szecsa 12-15-2006 19:49

en korbe szeretnem egyszer utazni az egesz vilagot :)
de sajnos erre még nincs lehetőségem :(

de amugy neha eltunodom azon, hogy milyen jo, hogy mas idozonabol is jatszanak jatekosok :)
volt egy szovim, aki (magyar ido szerint) este 11kor jott mindig gephez, mert naluk akkor volt delelott es melobol jatszott :)

Dedo 12-15-2006 19:58

Szia Szecsa!
Ha érdekel valakit a véleményem én inkább itthon ismerkednék meg az országunk szépségeivel, nevezetességeivel :)

Szecsa 12-15-2006 20:01

az nalam megvolt nagyjabol :)
itthon rengeteget utaztam/utazok, sok helyen jartam mar...persze, nem eleg helyen :)
de engem erdekel a nemzetkozi kultura, mennyivel elnek kulfoldon maskepp az emberek...vonzanak az ilyen dolgok :)

Phoenix 12-15-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 56014)
en korbe szeretnem egyszer utazni az egesz vilagot :)
de sajnos erre még nincs lehetőségem :(

amikor voltam kint németországban egy autókiállításon Frankfurtban, akkor egy ifjúsági szállóban laktunk. Ott találkoztam egy fiatal skót párral, akik épp akkor indultak hazafelé a világkörüli útjukról. Kérdeztem hogy ilyen fiatalon (24 évesek voltak) hogy volt erre pénzük? Azt mondták, hogy egy évig dolgoztak, és egy évet utazgattak. Pl.: Mexikóban voltak 2 hétig a tengerparton annyi pénzért, amennyit 2 éjszakára fizettek ott Frankfurtban :)

Én is szeretném körbeutazni, ls ha ez az ára, akár 2 évet is dolgozok idekint mint a gép :D

Egyébként üdv köztünk Dedo :)

Dedo 12-15-2006 20:24

Üdv néked is Phoenix!
Mindenki másképpen látja a világot. :D
Én hazámhoz ragadt emberke vagyok sosem kivánkoztam külföldre, a kulturájuk az azért érdekel.:)

Szecsa 12-15-2006 20:57

Phoenix, igen.
en is talalkoztam több ilyen párral repterekenvarva, vonaton beszelgetve.
de egyelore egyreszt keresem az ilyen hozzamillo part, akiben nem a "minel hamarabb minel tobb diploma" dolog az elsodleges, hanem lassa be azt, hogy ha csaladja lesz (mert diploma utan a legtobb ember tapasztalaim szerint megprobal elhelyezkedni, dolgozik, megismerkedik valakivel ha addig nem lenne, majd csaladot alapit es megtelepszik egy helyen)
viszont ez az elmeny, mint az utazgatas korbe-korbe a vilagon, atelni es latni dolgokat, amelyeket valszeg az eletunk kesobbi szakaszaiban nem fogunk tudni, szerintem mindennel tobbet er.

Phoenix 12-15-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 56047)
Phoenix, igen.
en is talalkoztam több ilyen párral repterekenvarva, vonaton beszelgetve.
de egyelore egyreszt keresem az ilyen hozzamillo part, akiben nem a "minel hamarabb minel tobb diploma" dolog az elsodleges, hanem lassa be azt, hogy ha csaladja lesz (mert diploma utan a legtobb ember tapasztalaim szerint megprobal elhelyezkedni, dolgozik, megismerkedik valakivel ha addig nem lenne, majd csaladot alapit es megtelepszik egy helyen)
viszont ez az elmeny, mint az utazgatas korbe-korbe a vilagon, atelni es latni dolgokat, amelyeket valszeg az eletunk kesobbi szakaszaiban nem fogunk tudni, szerintem mindennel tobbet er.

én hála az égnek megtaláltam :) ööö...én azt hittem van barátnőd, vagy most hogy is van? na monnyuk ebbe itt ne nagyon folyunk bele

naja...a világ körbejárása nem egy utolsó dolog lenne, főleg hogy egy kisvárosból való vagyok és mielőtt kijöttem ide, még Magyarországot is cask egyszer hagytam el :) és persze imádok utazni :D

Bea Baba 12-15-2006 21:20

Hát ki nem szeret utazni fiúk:) én Új Zélandra vágyok... Örök nyár.....:rolleyes:

tdomo 12-15-2006 21:22

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 56065)
Hát ki nem szeret utazni fiúk:) én Új Zélandra vágyok... Örök nyár.....:rolleyes:

Csatlakozom, régóta a legfőbb uticél. A második Japán, a harmadik Tibet...:rolleyes:

Phoenix 12-15-2006 21:29

Quote:

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 56069)
Csatlakozom, régóta a legfőbb uticél. A második Japán, a harmadik Tibet...:rolleyes:

ezek sem rosszak :)
bár nekem a legfőbb Ausztrália lenne :) a keleti partvidék :D

Cassandra 12-15-2006 21:31

Quote:

Új-Zéland tényleg szép lehet, engem spec. Írország vonz leginkább és Skócia, mindkét helyre egyszer, ha törik, ha szakad el szeretnék jutni.:)

Bea Baba 12-15-2006 21:32

Tibet:confused: ott hideg van...

Csokibácsi 12-15-2006 21:34

Legszívesebben körbeutaznám az egész földet, kiemelt célpontok nincsenek, a látnivaló tengernyi.
No és, hogy témánál maradjak, mindenhol bemutatkoznék :)

Cece 12-16-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 56087)
Tibet:confused: ott hideg van...

Mondhatni fagyhalál :D

Én nem igazán vágyok semmilyen extrém helyre. Legyen tenger + meleg + szép lányok :rolleyes: :cool: :D
Röviden és tömören ennyit az utazási vágyaimról :)

Annie 12-17-2006 00:12

Hahó, most értem magyarországra, és olvastam vissza a topikot, és láttam, hogy a köszönésem találgatásra adott okot. Svédül köszöntem, jó estét, és egy udvariasabb elköszönést használtam, magyarul viszont látást jelent nagyjából. A svéd amúgy az angolhoz is, és a némethez is nagyon hasonlít, csak mindkettőnél egyszerűbb. Nah most tényleg nem éjszakázom:rolleyes: , megyek alukálni, kb. 2000 km van a hátam mögött autóval(igaz nem én vezettem, de én navigáltam). Jó újra itthon, szép álmokat mindenkinek!

Annie 12-17-2006 00:30

Amúgy azoknak mondom, akik esetleg utazni készülnek, hogy európán belül, ha van autód, és nincs éppen tél, akkor azzal menj, mert minden másnál olcsóbb(kivéve a fapados repülőnél), ráadásul a pihenőkben sok érdekes emberrel hozhat össze a sors, egész jó csapat is összejöhet:D Svédországot meg nagyon ajánlom, mert a táj olyan sok helyen, mint a Gyűrűk urában, ami gyönyörű, és ráadásul tegnap hajnalban is kabát nélkül mászkáltunk az utcán, és nyílnak a virágok, pedig állítólag a skandináv tél nagyon kemény. De ez itt nem uti blog, úgyhogy nem is nyújtom tovább, csak azért írtam ide, mert láttam, hogy sokan szeretnek/nének világot látni. Addig kell menni, amíg lehet, mert az unokáknak nem a diplomáidról meg a klassz munkahelyedről fogsz mesélni:) (Én a harmadik évemet halasztottam fősulin ezért a lehetőségért) De mostmár tényleg alszom ám!

Cece 12-17-2006 02:07

Svédországot én mondjuk másért szeretem, de az 18as karika :D
Isten hozott :) Ati is szeretni fog :D

Phoenix 12-17-2006 08:22

Annie: köszi a magyarázatot :) hmmm..mostmár oda is szeretnék elmenni :D

Ati 12-17-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 56427)
Svédországot én mondjuk másért szeretem, de az 18as karika :D
Isten hozott :) Ati is szeretni fog :D

Nekem rokonaim élnek kint Svédben.

Anniet meg persze, hogy szeretjük! :D

Csokibácsi 12-17-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by Annie (Post 56412)
De mostmár tényleg alszom ám!

God natt Annie :)
Vagy inkább már god morgon?

Bea Baba 12-17-2006 14:32

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 56477)
God natt Annie :)
Vagy inkább már god morgon?

Na most vald be hogy szótároztad:p

Annie 12-17-2006 17:07

[quote=Ati;56476]Nekem rokonaim élnek kint Svédben.

Nekem is vannak kint rokonaim, méghozzá nem is kevés... milyen vicces lenne, ha Ati az egyik rég elveszett unokatesóm lenne, vagy valaki hosonló:D

Tack Csokibácsi, Neked is jóreggelt, bár mostmár délután van, de a jó délutánt nem tudom svédül:o

Ati 12-17-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Annie (Post 56684)
Nekem is vannak kint rokonaim, méghozzá nem is kevés... milyen vicces lenne, ha Ati az egyik rég elveszett unokatesóm lenne, vagy valaki hosonló:D

Honnan tudod, hogy unokatesóm is kint van? :D

Dragi 12-17-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56688)
Honnan tudod, hogy unokatesóm is kint van? :D

Remélem nem mondja hogy itt a Világvége :D:D:D

Fradical 12-17-2006 17:19

Hú, most látom csak, hogy van ez a topic... Én már 4 napja "Hódozok", és 3 napja regiztem a Fórumra, és még be sem mutatkoztam itt :o De talán jobb későn, mint soha... Szóval 30 éves vagyok, Bp.-n élek, és elmúlt 4 napom (96 órám) 75%-át a Hódítóval kapcsolatos tevékenységekkel töltöttem... Maximalista vagyok, ezért bújom ezt a Fórumot is. Máris sokat segíttetek! Köszönöm! "Megeshet, hogy végül a tanítvány lesz mestere végzete":p ;)

Ati 12-17-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 56691)
elmúlt 4 napom (96 órám) 75%-át a Hódítóval kapcsolatos tevékenységekkel töltöttem...

Szia, üdv itt. :) Ezt amúgy már meg is akartam valamikor jegyezni, hogy azzal nyitottál, hogy nem sokat leszel, mégis igen sokszor látni. :) Ami persze nem baj, így lehet igazán beletanulni a dolgokba. :)

Fradical 12-17-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56692)
Szia, üdv itt. :) Ezt amúgy már meg is akartam valamikor jegyezni, hogy azzal nyitottál, hogy nem sokat leszel, mégis igen sokszor látni. :) Ami persze nem baj, így lehet igazán beletanulni a dolgokba. :)

Szabadságon vagyok. Ma utoljára...:(

Arden 12-18-2006 17:54

jéé,most látom hogy van itt egy skandináv még :)
god morgen Annie :)

Annie 12-18-2006 22:11

Hej Arden! Már újra magyar vagyok, de szerettem svéd lenni;) Első élményem a magyar rengetegben: Ma reggel ellopták a karácsonyi csomagolópapíromat a női mosdóból az egyik bevásárlóközpontban. Na ehhez mit szóltok? Remélem boldog karácsonya lesz a 300 forintos csomagolópapírommal... jó, mondjuk az én hibám amiért magyarhon legbuckalakóbb városában lakom, dehát ez azért túlzás. Hol van már az, amikor a biciklimet csak úgy leszórtam a Hemköp elé, amíg vásároltam odabenn... Kéne a való életbe is egy moderátor, és akkor most átrakhatná anarchba a csomagolópapír tolvajt:D Vagy ilyen bűnért még nem jár ilyesmi?

Arden 12-18-2006 22:21

hei Annie :)
én csak norvégul tanulok,nem éltem kint :)
Skandinávia után meg nehéz lesz visszaszokni Mo-ra az ilyenek miatt :P

All times are GMT +1. The time now is 06:09.