![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nagyon szép város London és nehogy elfelejtsd megnézni a Greenwichi 0 fokot jah és az Atom órát nyugodtan majd fényképezd le, igaz ki van írva, hogy nem lehet lefényképezni meg kamera is van a felső sarokban, de titokban lefényképezheted vaku nélkül ha meg észre veszik akkor futááás:D |
Quote:
|
en bizony szivesen megneznem londont.
|
nekünk is tervben van London és Skócia meglátogatása, csak előbb össze kéne rá szedni a lóvét :rolleyes:
|
Üdv mindenkinek!
Becses nevem Dedo (alias:Zoltán) Születtem régen becses fövárosunkban annak is Angyalföldi részén. Én nö vagyok!!!! (Ez csak Atinak szol, hátha igy engem is üdvözöl) :D Ja ,nem vagyok sem informatikus sem számitogép guru.:) Az IQ-mat az iskolákban sikerült negativ elöjelüre változtatnom, igy ne várjatok nagy eszme futtatásokat és okos gondolatokat tölem. Pillanatnyilag csak 2 orim van.Dedo az 5/s-ben és Dedozia az 1-ben. Kb 14-15 honapja hodozok tehát még kezdö vagyok. Egyenlöre csak ennyit. A kérdéseiteket bárhova küldhetitek.:D :D :D |
Quote:
|
nincsenek!:D hetero vagyok tudtommal?!:D
|
Ja és kicsit bunko is:(
Szia Ati!;) |
en korbe szeretnem egyszer utazni az egesz vilagot :)
de sajnos erre még nincs lehetőségem :( de amugy neha eltunodom azon, hogy milyen jo, hogy mas idozonabol is jatszanak jatekosok :) volt egy szovim, aki (magyar ido szerint) este 11kor jott mindig gephez, mert naluk akkor volt delelott es melobol jatszott :) |
Szia Szecsa!
Ha érdekel valakit a véleményem én inkább itthon ismerkednék meg az országunk szépségeivel, nevezetességeivel :) |
az nalam megvolt nagyjabol :)
itthon rengeteget utaztam/utazok, sok helyen jartam mar...persze, nem eleg helyen :) de engem erdekel a nemzetkozi kultura, mennyivel elnek kulfoldon maskepp az emberek...vonzanak az ilyen dolgok :) |
Quote:
amikor voltam kint németországban egy autókiállításon Frankfurtban, akkor egy ifjúsági szállóban laktunk. Ott találkoztam egy fiatal skót párral, akik épp akkor indultak hazafelé a világkörüli útjukról. Kérdeztem hogy ilyen fiatalon (24 évesek voltak) hogy volt erre pénzük? Azt mondták, hogy egy évig dolgoztak, és egy évet utazgattak. Pl.: Mexikóban voltak 2 hétig a tengerparton annyi pénzért, amennyit 2 éjszakára fizettek ott Frankfurtban :) Én is szeretném körbeutazni, ls ha ez az ára, akár 2 évet is dolgozok idekint mint a gép :D Egyébként üdv köztünk Dedo :) |
Üdv néked is Phoenix!
Mindenki másképpen látja a világot. :D Én hazámhoz ragadt emberke vagyok sosem kivánkoztam külföldre, a kulturájuk az azért érdekel.:) |
Phoenix, igen.
en is talalkoztam több ilyen párral repterekenvarva, vonaton beszelgetve. de egyelore egyreszt keresem az ilyen hozzamillo part, akiben nem a "minel hamarabb minel tobb diploma" dolog az elsodleges, hanem lassa be azt, hogy ha csaladja lesz (mert diploma utan a legtobb ember tapasztalaim szerint megprobal elhelyezkedni, dolgozik, megismerkedik valakivel ha addig nem lenne, majd csaladot alapit es megtelepszik egy helyen) viszont ez az elmeny, mint az utazgatas korbe-korbe a vilagon, atelni es latni dolgokat, amelyeket valszeg az eletunk kesobbi szakaszaiban nem fogunk tudni, szerintem mindennel tobbet er. |
Quote:
naja...a világ körbejárása nem egy utolsó dolog lenne, főleg hogy egy kisvárosból való vagyok és mielőtt kijöttem ide, még Magyarországot is cask egyszer hagytam el :) és persze imádok utazni :D |
Hát ki nem szeret utazni fiúk:) én Új Zélandra vágyok... Örök nyár.....:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
bár nekem a legfőbb Ausztrália lenne :) a keleti partvidék :D |
Quote:
|
Tibet:confused: ott hideg van...
|
Legszívesebben körbeutaznám az egész földet, kiemelt célpontok nincsenek, a látnivaló tengernyi.
No és, hogy témánál maradjak, mindenhol bemutatkoznék :) |
Quote:
Én nem igazán vágyok semmilyen extrém helyre. Legyen tenger + meleg + szép lányok :rolleyes: :cool: :D Röviden és tömören ennyit az utazási vágyaimról :) |
Hahó, most értem magyarországra, és olvastam vissza a topikot, és láttam, hogy a köszönésem találgatásra adott okot. Svédül köszöntem, jó estét, és egy udvariasabb elköszönést használtam, magyarul viszont látást jelent nagyjából. A svéd amúgy az angolhoz is, és a némethez is nagyon hasonlít, csak mindkettőnél egyszerűbb. Nah most tényleg nem éjszakázom:rolleyes: , megyek alukálni, kb. 2000 km van a hátam mögött autóval(igaz nem én vezettem, de én navigáltam). Jó újra itthon, szép álmokat mindenkinek!
|
Amúgy azoknak mondom, akik esetleg utazni készülnek, hogy európán belül, ha van autód, és nincs éppen tél, akkor azzal menj, mert minden másnál olcsóbb(kivéve a fapados repülőnél), ráadásul a pihenőkben sok érdekes emberrel hozhat össze a sors, egész jó csapat is összejöhet:D Svédországot meg nagyon ajánlom, mert a táj olyan sok helyen, mint a Gyűrűk urában, ami gyönyörű, és ráadásul tegnap hajnalban is kabát nélkül mászkáltunk az utcán, és nyílnak a virágok, pedig állítólag a skandináv tél nagyon kemény. De ez itt nem uti blog, úgyhogy nem is nyújtom tovább, csak azért írtam ide, mert láttam, hogy sokan szeretnek/nének világot látni. Addig kell menni, amíg lehet, mert az unokáknak nem a diplomáidról meg a klassz munkahelyedről fogsz mesélni:) (Én a harmadik évemet halasztottam fősulin ezért a lehetőségért) De mostmár tényleg alszom ám!
|
Svédországot én mondjuk másért szeretem, de az 18as karika :D
Isten hozott :) Ati is szeretni fog :D |
Annie: köszi a magyarázatot :) hmmm..mostmár oda is szeretnék elmenni :D
|
Quote:
Anniet meg persze, hogy szeretjük! :D |
Quote:
Vagy inkább már god morgon? |
Quote:
|
[quote=Ati;56476]Nekem rokonaim élnek kint Svédben.
Nekem is vannak kint rokonaim, méghozzá nem is kevés... milyen vicces lenne, ha Ati az egyik rég elveszett unokatesóm lenne, vagy valaki hosonló:D Tack Csokibácsi, Neked is jóreggelt, bár mostmár délután van, de a jó délutánt nem tudom svédül:o |
Quote:
|
Quote:
|
Hú, most látom csak, hogy van ez a topic... Én már 4 napja "Hódozok", és 3 napja regiztem a Fórumra, és még be sem mutatkoztam itt :o De talán jobb későn, mint soha... Szóval 30 éves vagyok, Bp.-n élek, és elmúlt 4 napom (96 órám) 75%-át a Hódítóval kapcsolatos tevékenységekkel töltöttem... Maximalista vagyok, ezért bújom ezt a Fórumot is. Máris sokat segíttetek! Köszönöm! "Megeshet, hogy végül a tanítvány lesz mestere végzete":p ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
jéé,most látom hogy van itt egy skandináv még :)
god morgen Annie :) |
Hej Arden! Már újra magyar vagyok, de szerettem svéd lenni;) Első élményem a magyar rengetegben: Ma reggel ellopták a karácsonyi csomagolópapíromat a női mosdóból az egyik bevásárlóközpontban. Na ehhez mit szóltok? Remélem boldog karácsonya lesz a 300 forintos csomagolópapírommal... jó, mondjuk az én hibám amiért magyarhon legbuckalakóbb városában lakom, dehát ez azért túlzás. Hol van már az, amikor a biciklimet csak úgy leszórtam a Hemköp elé, amíg vásároltam odabenn... Kéne a való életbe is egy moderátor, és akkor most átrakhatná anarchba a csomagolópapír tolvajt:D Vagy ilyen bűnért még nem jár ilyesmi?
|
hei Annie :)
én csak norvégul tanulok,nem éltem kint :) Skandinávia után meg nehéz lesz visszaszokni Mo-ra az ilyenek miatt :P |
All times are GMT +1. The time now is 06:09. |