![]() |
Quote:
De nekem akkor sem volt szükségem elfként házat gyújtogatni... Mondjuk most, óriásként szükségem volna rá! :D |
Quote:
|
Quote:
|
A békés kis tulipántos lelkű tündibündi elfecskék már ne gyújtogassanak, gyilkoljanak, ártózzanak a kis védelmük mögül
ha már béke, barátság jajj ne bántson senki akkor tessék békében is maradni vele... |
Quote:
Mellesleg elgondolkoztam. Az elf, mint tudjuk, nem a hatalmas támadó seregeiről híres. Nem hiszem, hogy sokmindenkit ki tud fosztani a 2 TP-s íjakkal. És ha a lopásás legyengítik, akkor semmiből nem tud majd pénzt kovácsolni. Baromira örülnék, ha leszállnál rólam, és a gunyoros megjegyzéseidet megtartanád magadnak, főleg miután beidézel egy POÉN bejegyzést... Biztos egy isten vagy, meg 93 országod van 1/A-ban, és 2941 van egyéb csoportokban, de azért jó lenne ha leszállnál rólam, tudom, én csak egy hülye kezdő vagyok 11 országgal, szóval TUTI hogy tök barom vagyok, és TUTI hogy életemben nem játszottam még se elffel, se óriással... 3 óriásom, és 1 elfem van többek között. Még ha olyan idióta is lennék, hogy nem tudnám, hogy milyen tolvajakciókat indíthatnak ezek a fajok, akkor elképzelheted, hogy legalább venném a fáradtságot, hogy utánanézek, mielőtt leírok valamit. Úgyhogy a nem teljesen komoly hozzászólásaimra kikövetkeztetett nagyon jópofa megjegyzéseiddel fárassz mást. Máshol. Köszi. |
Quote:
Mellesleg egyetértek veled a tolvajakciók terén. Ne gyújtogasson, ne szúrjon hátba. (Legalábbis ne akkora %-ban) De én már megkaptam a pofámba a bakancsokat, hogy milyen hülye vagyok, hogy ilyet le mertem írni... Remélem Téged nem piszkálnak majd miatta. Üdv; Pax Hungaricum |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és emiatt irtam hogy egyetértek... nem kell még1 óriás ami nem tud semmi se csinálni a tolikkal... |
Ati mikorra várható hogy megtudjuk mi is lesz a "szegény" elfekkel???
|
Quote:
|
én valami olyasmire gondoltam, hogy kapjon további 25%-30% maluszt gyújtogatásra, sereg és varigyilkolásra, varázslatoknál a rengetésre a golyszira és a mérgezésre ->vihart és szárzat nem tudom van-e értelme hatékonyságban gyengíteni, esetleg 2%-ról 3%-4%-ra kéne fölvinni a plussz védelmet amit a célpont kap
|
Quote:
:p fentebb Ati leírta , hogy csak maluszt kapnak... ezzel baromsággal amit Pax ír, azt érnénk el, hogy nulla kocsmával és templommal lehetne támadni az elfeket , (ha fenn van a vérszomj utána) ... ha megtámadja egy 93% barakkra gyúrt ország az elfet, ne várjuk el, hogy az elf napokon át csak nézi , hogy beüt e a sereg vagy nem, mert nem tudna ártó akciókat indítani vicces... |
Quote:
A malusszal egyetértek, ha bunker országom van, akkor ne legyek még mellette sorozatgyilkos is, de azért 100%-osan ne legyek lebénítva... Arról nem beszélve, hogy az elf nagyon jó védekező faj, de megfelelően kiépítve sok másra is alkalmas, szóval nem kizárólag csak "béke, barátság jajj ne bántson senki" játékra alkalmas. |
Quote:
volt eddig... erről szól a változás... :cool: aki nem érti miről van szó, olvasgassa egy kicsit... Quote:
|
Quote:
|
húha, közben ez már megbeszélés topik lett az elf lehetséges maluszairól?:D
látom azért vannak vad ötletek... túlzásokba azért nem kéne esni, aztán meg menni sírni egy másik topikba hogy a feles az egyetlen tolis faj...:) |
Nem hiszem, hogy azzal, hogy nem tud meggyújtani 8 házat, tönkremegy az elf faj...
Én nem az összes ártalmas tevékenységének eltűntetését villantottam fel.... És nem tudom, hogy milyen összefüggésben van az, hgoy kocsma nélkül támadsz emg egy elfet, meg aközött, hogy ő felgyújtja 3 házadat... Eddig se arról voltak híresek az elfek, hogy házakat gyújtogattak fel... Mint amikor 8300 elf tolvajjal (100% készültségről indulva, 98% katmorállal) sikerült felgyújtanom egy 0 tolvajjal rendelkező élőhalott kőkemény 8 házát... Szóval tényleg, baromis sokra mentem vele... Kb arra, hogy a 32%-os foglalkoztatottságából 37%-ot csináltam. HÚHA! Micsoda veszteség... Én egy szóval nem mondtam, hog ne tudjon ártózni, ne tudjon varázsló készültséget levinni, vagy éppen varázslót gyilkoni... Szóval az arrogáns véleményedet tartsd meg magadnak, vagy add elő normális tárgyalási alapot képező stílusban. Nyilván, mindenkinek meg lehet a véleménye. De ez it azt hittem kultúrfórum... Nem hiszem, hogy egyetlenegy embert is lefikáztam volna, aki nem ért velem egyet. Naés. Én meg másokkal nem értek egyet. Na bumm. Ilyen a világ. Iszonyat unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna... Szóval amíg problémák vannak a szövegértéssel, vagy a riposzt megfogalmazásával, addig nem muszáj... |
Meg elmondhatnád, mi az összefüggés a között, hogy leégetem a lakóházadat, ami max a polgáraid számát befolyásolja kv után...
Meg aközött, hogy olyanokat írsz, hogy "templom meg kocsma nélkül lehet támadni az elfeket..." Biztos megint én vagyok a hülye, meg a barom, de a kettő között én nem látom az összefüggést... Vagy Te olyan elf vagy, hogy aki megtámad, annál házakat gyújtogatsz?.. Mert akkor ezesetben én kérek elnézést..................... |
Meg az is jó, hogy az ilyen lenéző megjegyzést csak 'ismeretleneknek' kommentáltok...
Érdekes, Goldy-nak nem írja senki, hogy barom... Pedig sokkal durvább megjegyzést írt (elf szemszögből) mint én. Ja, hogy ő más, én azt pontosan tudom... Ő valaki, én meg egy senki. Ez mondjuk így van jól. Én anonim akarok lenni. :P ÉS még mielőtt KIFORGATJÁK a szavaimat, ezzel határozottan NEM azt akarom mondani, hogy szóljatok be neki is!!! Szóval nem kell félreérteni, meg belemagyarázni a kommentjeimbe. Ez itt nem a Ki tud jobban kifikázni mást című show... Még jó, hogy nincs diszkrimináció. |
Pax, te itt most kinek lázadsz?:)
és mi ellen? neked lehet véleményed, másnak nem? elég szubjektív azzal érvelni hogy hullánál 8 házat gyújt csak az elf így is...:) hány hekin is? milyen távról? igenis lehet vele károkat okozni, és lehessen is, mert ha elvesszük minden lehetőségét annak hogy ártson, azzal pont a tamagocsit támogatjuk. tudjon ártani! gyújtottál már magas hekin? mondjuk A-ban, ahol bizony nincsen félelf, nincsen ember, az elf az egyetlen tolizásra alkalmas faj. és bizony van hogy tolizni kell... azzal hogy az elf gyengül mint toli, többek között erősödik az ork. a következményeket is nézni kell. túl kényes a hódbeli egyensúly a drasztikus változásokhoz. és igenis, az elf gyújt ha piszkálják...:) |
Quote:
Az elf akkor is gyújt mikor nem piszkálják... |
Quote:
|
Malusz ötlet
Nekem 2 ötletem van ami a rosszindulatú elfek malussza lehetne.
1. A toli/vari akcióval támadott célpontnál jóval gyorsabban álljon be az autóvédelem. Pl. Ellövi az első fullkészültségét, de akár már a másodiknál sorozatnál jóval kissebb kárt okoz. Így nem terrorizálhat sokáig 1 célpontot. Vagy 2. Maradna az alap 20% zsákmány mínusz toli akcióknál. De ez növekedne a tornyok 20% fölötti százalékarányának kétszeresével. Remélem érthető, ha nem akkor példa: 0-20% toronynál, marad 20% a malussz. 21% toronynál, 22% malusz .... 25% toronynál, 30% malusz .... 30% toronynál, 40% malusz És így tovább. Minnél üthetetlenebb sereggel, annál inkább deffenzív játékra kényszerül. Ha pedig kevesebb tornyot tart 20%-nál maradna a jelenlegi használható tolis. Vélemény? :confused: |
Quote:
|
Quote:
Tema: nem vagyok hajlando telorol vegigbongeszni a topicot, de semmit sem vagyok hajlando tamogatni, ami barmilyen formaban hozzajarul az elfek vedelmenek tovabbi tenyleges vagy nem tenyleges erositesehez. Akinek betonozni van kedve ne itt tegye, hanem menjen komuvesnek... azert meg fizetnek is. zold/piros vadaszat ;) |
Quote:
|
Quote:
az elf megmaradna jó tolis fajnak, de betonozodva legyengülne eléggé. De egyetértek Valezius-al hogy Ati tuti tudja már a végét, bár sztem értelmes javaslatokat fontolóra veszi ő is... |
Remélem majd az óriásról is kiderül valami baki aztán azt is szépen szét lehet majd szedni hülye kifogásokkal ...
Persze csináljunk védekező fajt, ami semmire nem lesz jó mint hogy megfogja az orik nagy részét, ugyan a többi szétüti, de az nem gond, nincsenek sokan. Ja hogy visszaütni se tud? Nem baj ez védekező faj, a gömbölést nem akarjuk elvenni? Mondjuk 50% torony felett ne is gömbölhessen, sőt tudok jobbat ne is varázsolhasson, na milyen? Tetszik ugye? Agyrém. Kiderült egy baki erre darabokra kell szedni az amúgy teljesen rendben levő fajt. Halkan megsúgom hogy vannak máshol is a játékban tolvajok akik folyamatosan lopnak. Neadjisten messziről, esetleg elfek is, uram segíts! De nem ezért tolvaj valaki? A hadik is folymatosan foglalnak az nem baj? Legalább annyira mintha lopnának. |
Quote:
|
Quote:
Amíg nem láttam az öszefüggést, én sem beszéltem sületlenségeket a fórumokon, csendben tanultam a játékot. Ha valamivel nem vagy tisztába, ne ezt a topicot offoljuk szét, nyiss egy újat a segítség-stratégiákba, és sokan elfogják magyarázni, hogy miről van szó. Quote:
Quote:
minél jobban véded magad, annál kevesebb termelő épületet tartasz. ha egy totál bevédett elffel akarsz rohangálni, akkor előtte lentebbi szinteken termeld meg a hozzá szükséges tartalékokat más fajjal, utána vegetálj az elfeddel... Quote:
Sajnálom, a te beírásaid mögött, csak meggondolatlanságot, és tapasztalatlanságot véltem felfedezni, ugyanúgy mint te is az enyém mögött... ( a legelső idézet tőled, az alapján) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bocs:-) |
Hát ahogy elnézem a szavazás állását, alulmaradunk mi, akik az elf további erősítését ill. pontosabban a súgó beli szintre hozását ellenezzük. Ez van... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:43. |