![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Itt az én éplistám bár ez mf és B-ben.
Önállóan nem hiszem hogy tudnék nagy dolgokat csinálni hadilag de kísérni lehet vele. Ugyanakkor szerintem szöviben is megállja a helyét mert a fő cél hogy pénzelje a szövit, de segíteni is tud ütésnél Ház 17% Barakk 29% Kovácsműhely 2% Tanya 17% Könyvtár 0% Raktár 1% Fatelep 2% Kőbánya 2% Fémbánya 1% Agyagbánya 0% Drágakőbánya 0% Őrtorony 6% Kocsma 13% Templom 9% Kórház 0% Piac 0% Bank 2% |
Quote:
sok a tanya, kevés a torony, én legalább 7% tanyát átépítenék toronynak és bányákat tárnék fel. Nyersi drágább mint a kaja, ergó simán megtermelnéd a kaja árát, de nehezebb lenne átütni. MIn. 10% tornyom mindig, minden szinten van |
Quote:
|
tegyük hozzá hogy 1100 hekin vagyok a csoport alja, de ugyanígy jöttem fel 4L-ben is mindeféle gond nélkül
de véleményem szerint tök mindegy mennyi védelmed van így is úgy is a törpét ütik le először |
Quote:
|
nagy mértékben függ hogy elit vagy ló a felállás
de ízlések és pofonok, kinek milyne éplista jön be nekem ez életképes ha nem változtatok rajta |
Quote:
|
Üres 0 0%
Ház 210 16-17% Barakk 386 28-29% Kovácsműhely 22 2% Tanya 208 16% Könyvtár 0 0% Raktár 18 1% Fatelep 22 2% Kőbánya 22 2% Fémbánya 10 1% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 130 10% Kocsma 145 11% Templom 105 8% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 22 2% és erről mi a vélemény? 1300 hektáron mf 2B-ben tudom kevés a barrak és sok a templom és a kocsma |
Quote:
|
12% torony
|
Quote:
A katonák termeléshez gazdálkodót feltételezve tekerccsel bent: 8 kovácshoz 3 db fémbánya (66 katona/kör) 22 kovácshoz 7 db fémbánya (66 katona/kör íjász vagy lovas továbbképzéssel) 30 kovácshoz 9 db fémbánya (66 katona/kör elit továbbképzéssel) 20 kör alatt 1310 katona képzésére és továbbképzésére. Helytartó alapértelmezett. Természetesen ha olcsó a fém akkor a bányákat lehet hanyagolni, vagy ha drága a fegyver akkor érdemes piacra is termelni több kováccsal. ;) |
Quote:
|
Quote:
mondjuk nekem is bajok vannak az éjszakával, szerintem aki csak azért kell fel hajnalban vagy késő estig fennt van hogy beüssön számomra egy kicsit hátbaszúrás, persze van aki kivétel mert aki külföldről van annak más jobb lenne ezen is változtatni, hogy a paraszt is tudjon aludni |
Quote:
|
Quote:
esetleg még némi templomból kocsmát. |
Quote:
nekem 1500 környékén van most fagyasztva egy törpém,sokkal jobb éplistával,még is mindig bevernek a szövik szövik ellen mf-ként mindegy milyen éplistád van,inkább keress szövetségeseket szerintem |
kiváncsiságból mi lenne ha 20-20% torony-barrak felállás lenne tele íjjal és semmi elit vagy ló?
|
ingyenföld minden szövinek.
|
Quote:
|
Quote:
|
teljesen leamortizáltok
eddig akármit mondtam az mind rossz volt valami vidámat is jó lenne hallani az már biztos hogy 12% torony kell |
:p
Quote:
csak ül egy rönkön és élete napjait termeléssel tölti és száll a dal hogy törpnek lenni jó és szól a dal hogy pláne ha esik a hó Dalol a pénzes törp és nevet a hold s a dalban alszik a völgy béke van és a hótakarót ránk teríti egy tölgy már éjjel van de még mindig kint ül és dúdol valamit lágyan alszik édesen hangját hallgatva sok kis törpi az ágyban és száll a dal hogy itt jön a fosztogató és szól a dal hogy riadó!' |
egy törpénél ha egy körben van indítva a fedezés és a feltárás mi ér be először? lesz mondjuk a fedezésből 20 üres területe és arra még tár fel bányákat, vagy nem?
|
Quote:
azt még nem próbáltam, hogy bontok- feltárok- fedezek- építek és akkor mi lesz ha egy körben jön a fedezéssel a feltárás... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
de engem is érdekelne :) |
nem célzott fedezésről volt szó. sima fedeztés és feltárás egy körben. 3 bányát akartam feltárni 25öt fedeztem simán. csináltam két üreset próbaképpen. eredmény 1 hektár feltárása eredménytelen lett.
vagyis a feltárás ér be előbb és ez után a fedezés. a 2 sima üresre sikerült feltárni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a fedezést vagy a feltárást indítottad előbb?
|
Quote:
|
1800 hekin
törpe vándor kufár , szöviben Üres 0 0% Ház 300 17% Barakk 622 34% Kovácsműhely 20 1% Tanya 270 15% Könyvtár 0 0% Raktár 18 1% Fatelep 22 1% Kőbánya 18 1% Fémbánya 7 0% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 190 10% Kocsma 210 12% Templom 118 7% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 20 1% mi a vélemény? |
Quote:
Tanyat minimum lefeleznem, + 5 hazat bontanek, dobnek ra raktarat es a tobbit banyanak. Valamint kufar helyett tudos lennek, kiveve, ha vmi oriasi tartalekod van, amit ez megkonnyit kezelni. |
Quote:
Én húznék egy kis tornyot meg barakkot a feleslegből. |
Quote:
|
Quote:
Ezek nélkül nem hiszem, hogy 6-7% tanyával könnyen lehet vinni egy törpét. És igazán a B-nek is csak a felsőtt top része olyan, ami esetleg nagyobb élezést kívánna. Én sem azt mondom, hogy kell 16% tanya. Én általában 10-et tartok. Ezzel jópár kört bír még akkor is, ha elkezd éhezni. |
All times are GMT +1. The time now is 21:08. |