![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyszer aztán ment az alattomos róka és látja hogy a varjú szájában ott van egy tök. Hát csak meg kéne szerezni azt a tököt így odament a gonosz, azomban végtelenül hülyes varjúhoz.
- Te varjú, vótál közmunkás? - kérdezi a róka - Vótam - ezzel ki is esett a szájából a sajt Másnap újra ott ül a varjú, szájában sajt, nem tudni melyik raktárat rabolta ki, vagy melyik karavánt dézsmálta meg. Gondolta a rókica hogy megszívatja ismét. - Te varjú, vótál közmunkás? - kérdezi a róka A varjú szárnya alá tette a sajtot és mondta: "Vótam" Erre a róka: - És merre? - Arra! - ezzel ki is esett a szárnya alól a sajt. Harmadnap az ismert szituáció. A róka ismét odament: - Te varjú, vótál közmunkás? Sajt a szárny alá csap, jön a válasz hogy "Vótam!". Majd a várható kérdés a rókától: - Merre? Rutinosan a másik szár alá átveszi a sajtot és mutatja hogy merre. Ekkor jött a keresztkérdés: - A béredet kifizették? A varjú mindkét szárnyával a fejéhez kap és mondja: "Ó bas*dmeg!" , ezzel kihullik újfent a sajt ... |
Ez a tökös dolog valaha sajtos volt, hiába, változnak az idők... :D :D :D :D :D
|
holnap akár már egy köteg lakáshelyzeti tekercs is lehetne:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem kéne hagyni meghalni a topikot, mert jönnek az állatvédők! :D :D :D
|
Én mindent megteszek érte, de lassan csak kettőnk topikja ez:)
|
nah, jobb ha itt folytatod, mert szétoffoljuk a honfogis témát...:D
|
Quote:
|
Hát nem sok minden. :D
Ti vándoroltok a fórumon, vagy mi a szösz?:D :D :D |
Quote:
|
A szösz?! az egy kis izé, ami.... :D :D :D
|
ööö
PróElolvastam kétszer is a bevezetőt ,de lehet velem van a baj,de nem értem az egésszet:)
Este tüzetessen átolvasom a témát hátha rájövök erre a varjús dologra,de ez nekem most jajj! Szóval varjú,álatvédők varjú szar meg ilyesmi hát ez ellen tényleg kéne valamit tenni,de létszi a galambokról ne feletkezzen meg senki! Galamb kaki is ám tud ártani:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kezdem kapisgálni. Ezt tényleg megkéne akadályozni:eek: Nem akarok beteg lenni és nem akarok taknyot se..jajjj |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:25. |