Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Puppi 11-18-2007 22:52

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136280)
Még egy kis bővítésképpen, a román hódban az összes csopiban ugyanez van, jön egy erősebb szövi felveri magat az 1-4 helyre, s üt lefele. Ő rájuk nem lehetne mondani hogy ilyen sz***tek???? hogy felvereik magukat az 1.4 helyre azt mennek egyre feljebb, s ütik a gyenge kis oriakat????? dehogynem, csak egy a baj a A jobban szem elött van....... s így mindenki tud belemagyarázni olyan is aki nincs is ott.....

Az elobb meg az volt a bajod hogy ezen lovagolnak napok ota de latom te is ugyanazt csinalod probalod kimagyarazni a dolgot es megjobban belebonyolodunk mint eddig :D Oncs olajat a tuzre :D
1.senki sem mondta hogy sz***tek vagytok azt csinaljatok amit tennetek kell de ezert ne vard el hogy szeressenek erte en tudom mijen az ha utalnak es tudok vele eggyut elni
2.azt hogy ki magyaraz bele azt nem te dontod el !!aki regelt a kulsore annak elemi joga van hogy ide irkaljon meg ha nincs is az A ban max nem figyelsz ra ezt Tolerancianak nevezik vagy szolasszabadsagnak

Eke 11-18-2007 22:59

Ez igaz de a top nem az 1-4 hely ott:cool:
És tökéletesen igazad van ,elismerem hogy nagyon jo játékosok,meg azt is hogy megérdemelten vagytok ott ahol vagytok.Biztos sok munka van benne,de szerintem,ha ti nem akartok fordulni akkor legalább hagyátok békén azokat akik fordulni akarnak.Én nem azért nem játszok mert félek valamelyikötöktöl.csak sajnos a vippet nem nagyon tudom felrakni.És volt egy kijelentésem hogy nem játszok mindadig amig nem lesz valamiféle könyitése az A-nak.

Peti 11-18-2007 23:00

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136282)
Az elobb meg az volt a bajod hogy ezen lovagolnak napok ota de latom te is ugyanazt csinalod probalod kimagyarazni a dolgot es megjobban belebonyolodunk mint eddig :D Oncs olajat a tuzre :D
1.senki sem mondta hogy sz***tek vagytok azt csinaljatok amit tennetek kell de ezert ne vard el hogy szeressenek erte en tudom mijen az ha utalnak es tudok vele eggyut elni
2.azt hogy ki magyaraz bele azt nem te dontod el !!aki regelt a kulsore annak elemi joga van hogy ide irkaljon meg ha nincs is az A ban max nem figyelsz ra ezt Tolerancianak nevezik vagy szolasszabadsagnak

nem tudom mi volt ebben kimagyarázás ez a puszta tény, s nem hiszem hogy a 2 hszem ütné egymást, én nem azt mondtam hogy nincs joga ide írni, csak azt hogy aki nincs a csopiban az miért hiszi hogy jobban ismeri a csopit mint mi akik benne vagyunk x ideje, ezzel nem rád céloztam mert tudtommal nekd is van orid itt... erre a tűzre nem kell már olajat öntenem ti már épp elég benzint öntöttetek bele helyettem is

Peti 11-18-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 136283)
Ez igaz de a top nem az 1-4 hely ott:cool:
És tökéletesen igazad van ,elismerem hogy nagyon jo játékosok,meg azt is hogy megérdemelten vagytok ott ahol vagytok.Biztos sok munka van benne,de szerintem,ha ti nem akartok fordulni akkor legalább hagyátok békén azokat akik fordulni akarnak.Én nem azért nem játszok mert félek valamelyikötöktöl.csak sajnos a vippet nem nagyon tudom felrakni.És volt egy kijelentésem hogy nem játszok mindadig amig nem lesz valamiféle könyitése az A-nak.

a 10 es klánból jelenleg, 6 ember forgatja az oriját, s van egy 7. is aki már nagyon régóta, vágyik egy kis kék2esre, eddig én is azt támogattam hogy románban legyen pár könnyítés a vip terén illetve a top helyek miatt

Peti 11-18-2007 23:14

Jelen helyzetben ezt a témát felesleges tovább ragoznunk, mert nektek is van egy vélméynetek meg nekünk is, s ahogy olvasgattam semmit sem fogtok a vélemyényeteken változtatni, meg mi sem nagyon. Így teljesen értelmetlen vagdalkozni, a veszekedések helyett inkább tegyetek szeríntem javaslatot Ati-nál hogy hogy lehetne megoldani a top-ot hogy lehessen forgatni az orikat, mert van jópár ismerősöm akik nem a topklánban vannak, s ő nekik már a 2B csúcsán ott figyel az orijuk, hogy végre kis 2 essel mászkálhassanak.

ErdelyMagyaria 11-19-2007 00:28

Hidd el Peti h nincs ra megoldas... :)
Ha en nem gondolkodtam eleget rajta akkor senki... azt meg nem kerheted h 50%-anak a csopibol porogjon a top kore... az mar eszmeletlen... tulzas... :p
Addig mig nem lesz minimum 15 top hely addig nincs miert jatszanom...
70% teruletnel?... szepen kiszamoltam es utana szamolhatsz h mennyi ido kell ahoz h 5k hekin legyek... es az az ido alatt ti persze megfentebb lesztek szal mar startbol tobb fog kelleni mint az 5k heki... ;)
Egyetlen erdemes konyites a kovetkezo parosban latom: (de ez bizonyos vesztessegeket hozna a hodito stabbjanak... sajnos... es ha akarja valaki akkor priviben el is magyarazzom h miert...)
ha paros akkor 2 dologrol lenne szo
1. 90 nap torlese
2. Bizonyos eltoltott ido utan (nem akarok ide szamokat irni) fordulni lehessen

De marmint ahogy ezt mondottam, bizonyos vesztesseggel jar a ceg szamara es epen ezert nehezen lesz elfogadva ha esetleg targyalasra kerulne a javaslat...

Fenebe is Peti most meg kell valtoztatnom az alairasom... pedig mar annyira tettszett ... :D

Vegul is nekem ha csak a masodikat elfogadjak akkor is okes a dolog mert en mar nagyon regota csak vippel jatszom... szal nekem nem akadaly a 90 nap de ha ezt is eltorolnek akkor sokan visszajonek szerintem... Nem jatszom csak a romanban, a nemeten csak unalombol meg a magyaron szuksegletol (kell a kulso forum miatt) jatszom ugy h 2 ori vippezese meg belefer...

ErdelyMagyaria 11-19-2007 01:18

Habar most latom van egy uj ori az 1/A-ban...
singapore...
Meg 35 naiv mint o es en is megjelenek egy 10 fos tagja gyanant... :)
Miutan osszegyul a 45-os csopi kezdhetem rabeszelni a regi klantarsakat... de amig nincs 45 addig nincs mit szervezkedni...
Habar lehet egyesek hamarabb visszajonnek...

Hege 11-19-2007 19:51

Uhh kicsit kezdenek itt elvadulni a dolgok. Puppi korbácsolod a kedélyeket keményen!:rolleyes:

Sztem felesleges bármilyen szabályt módosítani A-ban. Meglehet csinálni csak idő és aktivitás kell hozzá.

Most a "fentiektől" olvastam sok okosságokat ( miért no tartalék, rossz volt a csapat stb.). Nekem a csapattal nem volt semmi gondom, sőt egész összetartó banda jött létre és a hangulat is megvolt. Már csak vmi pia kellett volna. :D A környező játékosokhoz, klánokhoz jól alakalmazkodtunk, csatázgatunk, fedeztünk és haladtunk felfelé. Mikor már kicsit drágácska volt a fedezés és akadt egy szinte majdnem full szabis klán, akkor gondoltuk megpróba, hátha megspórolunk pár kattincsot. Sikerült, kajnyújtásnyira került a TOP, de sajnos ez egyesek nagyravágyását, mohóságát is felébresztette. A többit sztem már mindenki tudja...

Hol a hiba? :confused: Simán bennünk, mert nem készültünk fel a TOP klánra. Igaz minek is készültünk volna, mert mikor felléptünk A-ba, olyan dolgok hangoztak el, h "Gyertek fel sokan, legyünk minél többen, lehet fordulni...stb."

Röviden ennyi, többet a témával kapcsolatban nem akarok írni, mert teljesen felesleges. Régen volt, tanulni kell a hibákból! :)

Én tervezem a visszajövetelt, csak rákell még szánni magam. Feladni nem szoktam és nem is akarom most elkezdeni. :cool:

ErdelyMagyaria 11-19-2007 20:38

Hat engem le kell fizess h vissza jojjek ha nincs meg a 45 fos csopi... :D
Habar ha te akarsz ravenni akkor olcsobban meguszod... :p

Azert 45 fos csopi mert minimum 5 szemelyt meg be tudok szervezni ha kell

Iris 11-19-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136447)
Hat engem le kell fizess h vissza jojjek ha nincs meg a 45 fos csopi... :D
Habar ha te akarsz ravenni akkor olcsobban meguszod... :p

Azert 45 fos csopi mert minimum 5 szemelyt meg be tudok szervezni ha kell

Szerintem azt kellene csinalni amit par napja irtam....es amit te is mondtal...ahoz hogy fordulni lehessen A-bol kelljen bizonyos vip-kort jatszani...igy a tulaj is jol jar...amugy nem draga a vip romanban....nem a vilag vege ha valaki pl 2-3k vip kort leul a fordulas miatt....es az se erdekli majd ha a topklan szetval es elvesz foldet is tolle...neki az lessz a fontos hogy telnek a korok aztan majd fordulhat....es ha majd sokan visszajonnek akkor a sok ori kozzul csak lesznek majd paran akinek az lessz a celjuk hogy leszedje a top-klant...

ErdelyMagyaria 11-19-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 136450)
Szerintem azt kellene csinalni amit par napja irtam....es amit te is mondtal...ahoz hogy fordulni lehessen A-bol kelljen bizonyos vip-kort jatszani...igy a tulaj is jol jar...amugy nem draga a vip romanban....nem a vilag vege ha valaki pl 2-3k vip kort leul a fordulas miatt....es az se erdekli majd ha a topklan szetval es elvesz foldet is tolle...neki az lessz a fontos hogy telnek a korok aztan majd fordulhat....es ha majd sokan visszajonnek akkor a sok ori kozzul csak lesznek majd paran akinek az lessz a celjuk hogy leszedje a top-klant...

Az utolso mondatot nem tamogatom mert en nem leszek koztuk... Nem akarok az elso helyre kerulni es nem akarok veluk harcolni...

De maga az otletet tamogatom... vagyis mondtam mar h nekem az is megfelel ha nem torlik el a 90 napos limit-et de x kor utan tudjal fordulni...
Es igazad van mert 1 havi vip az kb. 2 csomag cigi (romaniai arak szerint... )

Iris 11-20-2007 16:10

Latom ha nem sir senki akkor mar nem ir mas se...otletet irtunk az A-val kapcsolatban...irjatok es szoljatok hozza...ki tamogatja es ki nem:)

Akinek van mas otlete...irja le...aki nem tamogatja az meg magyarazza is meg hogy mi miatt nem tamogatja..

Peti 11-20-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 136551)
Latom ha nem sir senki akkor mar nem ir mas se...otletet irtunk az A-val kapcsolatban...irjatok es szoljatok hozza...ki tamogatja es ki nem:)

Akinek van mas otlete...irja le...aki nem tamogatja az meg magyarazza is meg hogy mi miatt nem tamogatja..

Ezt a vip kört hogy gondolod? hogy legyen egy külön vipkör számláló a fellépés link alatt? pl x köre vagy fent, y vipkört teljesítettél? mennyi vip körre gondolsz hogy menjen a top???? azt ha elmegy a vip akkor emg csökken a top kör?

Iris 11-20-2007 16:44

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136553)
Ezt a vip kört hogy gondolod? hogy legyen egy külön vipkör számláló a fellépés link alatt? pl x köre vagy fent, y vipkört teljesítettél? mennyi vip körre gondolsz hogy menjen a top???? azt ha elmegy a vip akkor emg csökken a top kör?

Igen....en szerintem kb 3k vipkor oks lenne...de ez lehet tobb vagy kevesebb is...en peldaul ha veszem a sajat esetem...nem fordulnak az orimmal...hanem ottartanam az A-ban es a kicsi orival forgolodnak 2-bol....es szerintem eleg sokan ezt csinalnak...szerintem mindenki jol jarna...tulaj is...es a jatekosok is...es ujra aktiv lehetne az A...en kifizetnem a vip-et a szovijeimnek is....lemondtam a dohanyzasrol...20 orinak tudok belolle vip-et fizetni...akar ket 10 oris klant is csinalhatok es eltarthatom vip-el:P

Remedy 11-20-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 136555)
Igen....en szerintem kb 3k vipkor oks lenne...de ez lehet tobb vagy kevesebb is...en peldaul ha veszem a sajat esetem...nem fordulnak az orimmal...hanem ottartanam az A-ban es a kicsi orival forgolodnak 2-bol....es szerintem eleg sokan ezt csinalnak...szerintem mindenki jol jarna...tulaj is...es a jatekosok is...es ujra aktiv lehetne az A...en kifizetnem a vip-et a szovijeimnek is....lemondtam a dohanyzasrol...20 orinak tudok belolle vip-et fizetni...akar ket 10 oris klant is csinalhatok es eltarthatom vip-el:P

Akkor tartsd, de teljesen butasag a fordulast penzhez kotni. Nem is ertem, hogy fordult meg ilyen a fejedben. Ilyen alapon fizess 13.000 vip kort, es kapj rogton egy kis 5ost. Teljesen rossznak koncepcionak tartom, amit irsz. (Remelem csak vicc)

Iris 11-20-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 136558)
Akkor tartsd, de teljesen butasag a fordulast penzhez kotni. Nem is ertem, hogy fordult meg ilyen a fejedben. Ilyen alapon fizess 13.000 vip kort, es kapj rogton egy kis 5ost. Teljesen rossznak koncepcionak tartom, amit irsz. (Remelem csak vicc)

Ne legyen akkor penzhez kotve es legyen 5k kor....de valamit csinalni kell hogy jojjenek vissza jatszani...vagy jobb ugy ha 10-15 ori jatszik csak A-ban?

Gyere te 1 jobb otlettel....mit mondjak jobbat?

Sokfelekeppen meglehetne oldani de jojjon mindenki otletekkel es kikell valasztani belolle a legjobbat...

Peti 11-20-2007 17:10

én régebben javasoltam hogy addig ameddig nem éri al a román A azt hogy min 15 top hely legyen, próbálják úgy megoldani hogy a top30% ne pontlsitához elgyen kötve, hanem földhöz, legnagyobb ori földterületének a 70% +1 hekitől menjen a top, de elég sokan lehurrogtak hogy azt is lehetetlen elérni.

ErdelyMagyaria 11-20-2007 17:14

Na tessek... meg 1 jo ok amiert erdemes hoditozni... Lemondasz a dohanyzasrol... :D:D:D:D:D:D
De igy ahogy te mondtad en is elfogadom Iris (sot nagyon komolyan gondolkodom h en is leszokok a dohanyzasrol... ;) )
Jo viccen kivul most...
Tamogatom barmilyen olyan konyitest ami nem a terulethez vagy helyezeshez viszonyitja a fordulas lehetoseget... Ha nem torolik el a 90 napot akkor vip kor szamlalo sem kell, hiszen ami a 90 nap utan gyull ossze a csopiban eltoltott idonel az marbiztos mind vip kor... Valoszinu h az osszes kor az lesz nem csak a 90 nap...

Profit/ Vesztesseg kerdese kedves stab....
Ha valaki megkerdi h mit jatszasz es azt valaszolja az illeto h eppen hoditozok, akkor altalaban kovetkezik az h vagyany jatek, erdemes nekifogjak? vagy esetleg mirol szol es utana jon a tanacskeres h fogjon neki vagy sem...
Szerintetek a jo jatekosok kozul akik esetleg meg turheto jatekosokat tudnanak faragni a barataik korebol , hany olyan jatekos lesz aki ajanlani fogja a roman verziot?
Kovekeztetesem:
Igy is ugy is veszitenni fogtok mert mar megengedtettek h kialakuljon ez a helyzett... csak most mi jobb a jateknak es nektek?
Melyik fog kevesebb veszteseget hozni? Az atlag rosz reklam miben az all h okes a jatek amig fel jutsz az 1/A-ba mert onnan mar vege az egesznek vagy az rosszabb h eltorolni a top koroket es ahelyett fizetett korok tegyek ki a fordulasi lehetoseget...

Iris 11-20-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136563)
én régebben javasoltam hogy addig ameddig nem éri al a román A azt hogy min 15 top hely legyen, próbálják úgy megoldani hogy a top30% ne pontlsitához elgyen kötve, hanem földhöz, legnagyobb ori földterületének a 70% +1 hekitől menjen a top, de elég sokan lehurrogtak hogy azt is lehetetlen elérni.

Es mennyi hekin van a legnagyobb ori?
amugy szerintem 5-6k hekit kellene elerjen aki top-os akarna lenni....hat nem lenne konnyu....kellene legalabb fel ev hozza....ha nem vernek be kozben....

Peti 11-20-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 136565)
Es mennyi hekin van a legnagyobb ori?
amugy szerintem 5-6k hekit kellene elerjen aki top-os akarna lenni....hat nem lenne konnyu....kellene legalabb fel ev hozza....ha nem vernek be kozben....

nem tudom hogy szabed-e ilyet leírni, kb 5200-5300 között lenne az az ominózus heki szám, ami jóval közelebb van az 5200 hoz mint az 5300hoz, ez egy friss ori esetében, vegyük azt hogy 2400 hekin lép fel, 2900 heki növekvést jelentene, ami még ígyis elég sok, magyarban kb 3700 hekitől van, 2948 hekiről sem egyszerü elérni pénz nélkül ezt, így ezt még nehezebb lenne.
ennek a kérdésnek a megoldása nem olyan egyszerű. vagy akár mehetne földterület 50%tól is,
de a legegyszerübb a 90 nap eltörlése lenne, s ezzel esetleg elérhetnánénk azt hogy a 34 szk s oriból 15-20 visszajöjjön

ErdelyMagyaria 11-20-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136563)

Peti elmagyaraztam h miert nem jo ez igy... a 70%+1 heki
Mi hany hekin voltunk? en 3800 korul... ha akarod pontos hekiszamot is mondok... 4 honap alatt osszegyujtottem 1400 hekit ugy h utottem mar nem is tom... 2x-3x... + a szovi nyomta a penzt amikor szuksegem volt es fullokat fedeztem... ha engem nem segitett a szovi akkor senkit... vegul szegyeltem h megint engem akarnak elore nyomni... Ha minden 6 honapban jon egy-egy nagy utes akkor mennyi marad az 1400 hekibol?
Es kovetkezo 6 honapban mar nem lesz 1400 heki... fedezesi arany no+el is visznek toled => meg tobb kati de az oszterulethez keppest ugyan azt a %-ot veszted a kovetkezo uteskor... vagyis tob terulet megy el es kevesebb jon be... idovel egyenlo lesz ... (hosszabb idon keresztul... nem 2-3 ev...)

Dragi 11-20-2007 17:30

Töröljétek el hogy a top klán orijai vippelhessenek :p:p:p és 90 nap után le kelljen fordulniuk :D:D:D Vagy verjétek le őket :rolleyes: vagy játék megnyerése gomb :)

Iris 11-20-2007 17:31

Quote:

Amugy a butasag akkor volt amikor bevezettek a vip-et ha ugy vesszuk....viszont bekell latni hogy olyan vilagban elunk ahol sajnos a penz a minden.....igy hat akkor nekem nincs semmi kifogasom ellene hogy a fordulast is penzhez kossuk...vagy akkor oldjuk meg maskepp...talaljunk ki valamit ami gyengiti a top 30-at hogy legyen konyebben elfoghato....pelda erre a top 30-nak essen 3x gyorsabban a katimoralja mint 1 atlag orinak...es a moralt ne lehessen emelni azzal hogy kiteszed a sereged piacra vagy az ori penznelkul hagyasaval....igy a top elavul es erdekesebb lessz a jatek is....es ezt belehetne vezetni mindenhol nem csak az A-ban es nem csak a roman A-ban...

Peti 11-20-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 136568)
Töröljétek el hogy a top klán orijai vippelhessenek :p:p:p és 90 nap után le kelljen fordulniuk :D:D:D Vagy verjétek le őket :rolleyes: vagy játék megnyerése gomb :)

az a gomb merre van? feljutás és a kilépés között valahol?

Iris 11-20-2007 17:38

Quote:

Hat a legszebb az lenne leverni a topklant....viszont ok se alusznak...ha valaki kicsit megerosodik szetvalnak utnek parat es ujra legyengitenek....meglehetne oldani....de nagyon sok ido kellene hozza...es nem tudom ha megerne...ha tudtam volna mi a helyzet A-ban akkor meg legalabb 1 evet tamagocsiztam volna a szovimmel odalent...gyujtogettem volna rendesen....aztan sok tartalekkal megprobalhattunk volna valamit.....most se keso.....de visszakell jojjon hozza a kedvem...es megkell gyozni a tarsaimat is ...ami a legnehezebb:)

ErdelyMagyaria 11-20-2007 17:38

Quote:

Figyelj Dragon... szerintem te se akarod h meg 10 orinak vedd el a kedvet a jatektol azzal h megvonod toluk a vip lehetoseget es h 90 nap mulva muszaly legyen fordulni...
Eleget volt szivatva a top klan... mondtam mar... nem ok hibaztak hanem azok akik hagytak h kialakuljon ez a helyzet... (ebben en is benne vagyok, csak nem tom h ennel tobbet mit tehettem volna 4 honap alatt)
Leverni nem akarom mert nem akarok elso helyre kerulni! En fordulni akarok!
Az 1/A-s orival nem fordulnek de tudjam h a masik orim megkapja a kek 2-est...
Szeretem az 1/A hangulatat meg h kulombozika tobbi csoportol es egy vagany csapat kell osszeverodjon h jol mukodjon a klan, de eloszor a 2-es utana az 1/A-ban a harc!

ErdelyMagyaria 11-20-2007 17:47

Quote:

Remedy, Remedy...
igy is ugy is h jol mukodjo 1 klan kell vippeld magad meg 90 nap alatt nem tudod megcsinalni a roman 1/A-t... szal ha meg akarod csinalni akkor kell a vip... ha igy marad a helyzet akkor is...
A kerdes az h el lehet az fogadni h toroljek a top koroket es az bizonyos eltoltott ido utan fordulhasson az illeto?
ha nem elfogadhato akkor ez van... akkor varok meg 2 evet es keveseben fognak jonni jatszani mint maskeppen mert nem erdemes jatszani a roman verzioban...

A katimoral esest nem tamogatom... felejtsetek el azt h a top klant kell valtoztatni... nem roluk van szo... nem az ok helyzetet kell nehezitenni mert az nem fair... a mienket kell konnyitenni... KONYITESROL bezelunk nem nehezitesekrol

Dragi 11-20-2007 17:53

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136570)
az a gomb merre van? feljutás és a kilépés között valahol?

Adatok/Törlés :p

Tsobi 11-20-2007 17:53

Nem hiszem,hogy ha már könnyítés témában folyik a szó,akkor ilyen drasztikus könnyítésekre kellene asszociálni,mint x kör után fordulás .. hisz valaki fellép .. otthagyja az oriját tespedni,még csak rá sem néz,aztán a körök letelte után lefordul? ccc .. ez így nem mükszik ..

ErdelyMagyaria 11-20-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 136575)
Nem hiszem,hogy ha már könnyítés témában folyik a szó,akkor ilyen drasztikus könnyítésekre kellene asszociálni,mint x kör után fordulás .. hisz valaki fellép .. otthagyja az oriját tespedni,még csak rá sem néz,aztán a körök letelte után lefordul? ccc .. ez így nem mükszik ..

Tetszik a hozzaszolasod es igazad van de fejtsd ki jobban h mit akarsz mondani... Minimum fold? ha nem akkor mi?
70%+1 heki amit Peti mondott? azt nem tamogatom mert ha akarod szamokkal bebizonyittom h legalabb 4-5 ev kell hozza, ha nem tobb
Addigra mar nem kell a konyites mert addigra mar lesz 15 top hely
Addig kellene konyiteni...

Robin 11-20-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136566)
nem tudom hogy szabed-e ilyet leírni, kb 5200-5300 között lenne az az ominózus heki szám, ami jóval közelebb van az 5200 hoz mint az 5300hoz, ez egy friss ori esetében, vegyük azt hogy 2400 hekin lép fel, 2900 heki növekvést jelentene, ami még ígyis elég sok, magyarban kb 3700 hekitől van, 2948 hekiről sem egyszerü elérni pénz nélkül ezt, így ezt még nehezebb lenne.
ennek a kérdésnek a megoldása nem olyan egyszerű. vagy akár mehetne földterület 50%tól is,
de a legegyszerübb a 90 nap eltörlése lenne, s ezzel esetleg elérhetnánénk azt hogy a 34 szk s oriból 15-20 visszajöjjön

Az 5200-5300 heki is sok az elmúlt események alapján. Ha jól tudom a hódító gyerekkorában az A-ban se volt top, hanem kötelező kör.
Én úgy tudnám elképzelni az efféle könnyítést hogy:
-csak az A-s orival lehessen lefordulni, B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört a-ban.
-4000 kör véleméynem szerint elég lenne kötelező kör gyanánt.
-min. földet előírnék ami mondjuk a felhozott föld kétszerese lenne, amit egyáltalán nem nehéz elérni 4000 kör alatt.

Ezt az egészet egy bizonyos oriszám alatt gondoltam, ami lenne mondjuk 100 ori hogy szép kerek szám legyen :)

Iris 11-20-2007 18:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 136575)

Van benne valami abban amit mondasz...a megoldas meg az lehetne ra hogy porognek a korok.....addig amig megvan a fellepesekor meglevo foldje....abban a pillanatban amikor kevesebb lessz akkor a letelt koreibol csokken 2 kor peldaul....igy aktivnak kell majd lennie...ha nemigen van kedve jatszani de legalabb kepezni es fedezni kell majd neki...

Robin 11-20-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 136579)
Van benne valami abban amit mondasz...a megoldas meg az lehetne ra hogy porognek a korok.....addig amig megvan a fellepesekor meglevo foldje....abban a pillanatban amikor kevesebb lessz akkor a letelt koreibol csokken 2 kor peldaul....igy aktivnak kell majd lennie...ha nemigen van kedve jatszani de legalabb kepezni es fedezni kell majd neki...

Egy kis csetepaté alatt elveszít 300 heki földet és kell egy hónap hogy visszafedezze, na meg persze közben nem üt senki mert félti a földjét :)

ErdelyMagyaria 11-20-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136577)
Az 5200-5300 heki is sok az elmúlt események alapján. Ha jól tudom a hódító gyerekkorában az A-ban se volt top, hanem kötelező kör.
Én úgy tudnám elképzelni az efféle könnyítést hogy:
-csak az A-s orival lehessen lefordulni, B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört a-ban.
-4000 kör véleméynem szerint elég lenne kötelező kör gyanánt.
-min. földet előírnék ami mondjuk a felhozott föld kétszerese lenne, amit egyáltalán nem nehéz elérni 4000 kör alatt.

Ezt az egészet egy bizonyos oriszám alatt gondoltam, ami lenne mondjuk 100 ori hogy szép kerek szám legyen :)

Ezzel sajat helyzeteden rontasz Robin :
Bizti ezt akarod? Nekem megfelelne de akkor ti sem fordulnatok egy hamar... es ez megszoritas reszetere es nem konnyites, mert ha konyitest akarunk akkor az mindenkire vonatkozzon...

a 2400 heki nem olyan konnyu mint ahogyan te gondolod... vagyis megoldhato de nem 4000 kor alatt... legalabb is nekem nem ment... lehet velem van a gond...

Nem kell a minimun oriszam sem szerintem... addig kell a konnyites amig ti foglaljatok el a top helyeket es nem lehet fordulni... Mikor mar nem tudjatok elfoglalni a top helyeket akkor mar mehet a regi fordulasi kriterium... Ne 11 top helynel hanem min 15-nel... Tehat ha lesz 50 ori a roman 1/A-ban akkor johet a mostani fordulasi kovetelmeny

Robin 11-20-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136581)
Bizti ezt akarod? Nekem megfelelne de akkor ti sem fordulnatok egy hamar... es ez megszoritas reszetere es nem konnyites, mert ha konyitest akarunk akkor az mindenkire vonatkozzon...

a 2400 heki nem olyan konnyu mint ahogyan te gondolod... vagyis megoldhato de nem 4000 kor alatt... legalabb is nekem nem ment... lehet velem van a gond...

Nem kell a minimun oriszam sem szerintem... addig kell a konnyites amig ti foglaljatok el a top helyeket es nem lehet fordulni... Mikor mar nem tudjatok elfoglalni a top helyeket akkor mar mehet a regi fordulasi kriterium... Ne 11 top helynel hanem min 15-nel... Tehat ha lesz 50 ori a roman 1/A-ban akkor johet a mostani fordulasi kovetelmeny

Félreértettél, lehessen fordulni B-ből de csak azoknak akik a tényleges top30%-ban vannak benne. (teljesen mindegy mennyi ori van)A 2400 heki sok 4000 kör alatt? Elfelejted hogy ha lesz több ori akkor tudtok egyéniben is ütni és klánszinten is.

A 100 orit pedig azért írtam mert helytelen lenne csak a most kialakult helyzetet nézni, a jövőre kell előretekinteni és az emberek kedvét kell meghozni a játékhoz. 100 ori esetén már elég nagy lenne a csopi ahhoz hogy gond nélkül üzemeljen a top30%, kevesebb esetén ez ingatag.

Iris 11-20-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136581)

szerintem ez jo a top klannak....1 ori lefordul es feljon helyette a kisorija....aztan tapoljak...szepen felmegy a tobbi melle es johet a kovetkezo....tehat egyaltalan nem lessz rossz nekik...es meg elvezetes is lessz a jatek..:)

Robin 11-20-2007 18:21

De az oriterület kétszeresét írtam, ami nem tuti hogy 2400 heki :)
Amúgy ha ez a zérintetteknek sok akkor meg kell egyezni egy olyanban ami elfogadható, de mindenképpen kell valami ami játékra ösztönzi az embereket.

Robin 11-20-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 136584)
szerintem ez jo a top klannak....1 ori lefordul es feljon helyette a kisorija....aztan tapoljak...szepen felmegy a tobbi melle es johet a kovetkezo....tehat egyaltalan nem lessz rossz nekik...es meg elvezetes is lessz a jatek..:)

Akkor nem kell könnyítés ha minden csak a topklán érdekeit szolgálja :)

Iris 11-20-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136585)
De az oriterület kétszeresét írtam, ami nem tuti hogy 2400 heki :)
Amúgy ha ez a zérintetteknek sok akkor meg kell egyezni egy olyanban ami elfogadható, de mindenképpen kell valami ami játékra ösztönzi az embereket.

Az A-bol fordulas jolenne szerintem........nektek 1 kihivas lenne felvinni a kisorit...a lentlevo oriknak meg 1 foldszerzesi lehetoseg:P

Robin 11-20-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 136587)
Az A-bol fordulas jolenne szerintem........nektek 1 kihivas lenne felvinni a kisorit...a lentlevo oriknak meg 1 foldszerzesi lehetoseg:P

Ne emlegessük egy lapon azokat akik a top30%-ba vannak/lesznek benne és azokat akik csak arra várnak hogy teljen a körük...

De én is le fogok majd fordulni A-ból pár év múlva, akkor majd élvezetes lesz a játék :)

De addígis maradjunk a könnyítésnél...

All times are GMT +1. The time now is 15:53.