Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Kutyuleee 04-23-2007 22:48

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89835)
Nem hinném , hogy nincs megfelelő védelmem , az orim bevan épülve , óriás , bányát nem tartok Ijj elit toronyba, a körnékemen , érdekes nem probálnak megütni.
De ha 4 orival állsz szembe , és mindegyik ori értéke 10 ezer érték ponttal magasabb , megnézném , te hogy oldanád meg.
Ha a varijaimat csökentem ártózni akarnak, a tolikat már beáldoztam a védelem miatt , lopnak is rendesen 10 körröl a tolijuk , szoval visszautasitom a lufiország megnevezést , nem kivánom neked ugyan ezt .
Te hogy haladnál felfele ? Van értelme haladni felfelé?
De a kérdésemre nem kaptam választ , lehet ütni 10-20 körre lefelé , mert hidd el , a csoportomba is van ori 100 hellyel lejebb , akit simán ütök földre ,csak számomra ez etikátlan .
Minek megyek feljebb? haladni szeretnék ez a játék lényege, csak nagy gond , hogy ha fedezel , ha ütsz , be kell épülnöd , és fel kell töltened, és ez idő , lehet ,hogy másoknak gyorsan megy sajna nekem idő.

jól mondod etikátlan, de nem szabálytalan, viszont ha visszajáró vendégek akkor szivasd meg őket, 1 amit ati is mondott szedj össze egy szövit, biztos sokan segitenek ilyenek ellen:D
2, ha van a környékeden mondjuk 4körön belül hulla akkor küldj rá vagy pár katit, hogy hazavigyél betegséget és a srácok is hazavigyék... esetleg hogy ne legyen ennyire feltünő szedj össze betegséget és még mielött vége lenne bontsd le a kórházakat így már kevés embert vesztesz, viszont ők meg hazaviszik majd és nehezen észrevehető:D

fáy 04-23-2007 22:53

Köszönöm szépen a válaszokat, a javasoltak alapján fogok eljárni , én is lefele ütök , ha kell 15 körre , max az áldozatot 1 szövi alapitásra fogom buzditani ,hogy megtudja magát védeni .
A leveledet mentetem , nehogy ebből gondom legyen a későbiekben , és hogy köszönöm azt nem élcelődve irtam , 1 gonddal kevesebb.
Haladni fogok , ha nem jön össze újrázok , játék .
Köszi a válaszokat , és jóéjszakát.

fáy 04-23-2007 22:59

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89841)
nekem sántít hogy a tolijuk , és ezt te írtad, 10k értékkülönbségről annyira lop, főleg óriást, hogy tolit kelljen ellene tartani:)
azt is nehezen képzelem el hogy építek egy íj/elites, mf hadis óriást mondjuk 600 hekire, és azt egy szövi, amiben van toli is, beveri 100 hekivel fentebbről...

MF orim : leirom 3400 ijj toronyba 6500 elit 74% morál 23000 elittel ütötek be 1 tolijuk van 3 hadi , mondjuk 2 abból variba is erős

Grabi 04-23-2007 22:59

30 körre nincs sereged, ezt nem vállalhatod be 600 hekin, csak a 800 hekisek, akik körül nincs senki

fáy 04-23-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89842)
jól mondod etikátlan, de nem szabálytalan, viszont ha visszajáró vendégek akkor szivasd meg őket, 1 amit ati is mondott szedj össze egy szövit, biztos sokan segitenek ilyenek ellen:D
2, ha van a környékeden mondjuk 4körön belül hulla akkor küldj rá vagy pár katit, hogy hazavigyél betegséget és a srácok is hazavigyék... esetleg hogy ne legyen ennyire feltünő szedj össze betegséget és még mielött vége lenne bontsd le a kórházakat így már kevés embert vesztesz, viszont ők meg hazaviszik majd és nehezen észrevehető:D

jó az ötlet , da 1 ici pici gond van vele , ha beteg leszek kell korház , tovább gyengitve orimat , ill emberlopással , bár ekkor távolságból kicsi az elvitt emberek száma de tovább gyengithető.

Ati 04-23-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89843)
Köszönöm szépen a válaszokat, a javasoltak alapján fogok eljárni , én is lefele ütök , ha kell 15 körre , max az áldozatot 1 szövi alapitásra fogom buzditani ,hogy megtudja magát védeni .
A leveledet mentetem , nehogy ebből gondom legyen a későbiekben , és hogy köszönöm azt nem élcelődve irtam , 1 gonddal kevesebb.
Haladni fogok , ha nem jön össze újrázok , játék .
Köszi a válaszokat , és jóéjszakát.

Hinnye, igazán remek hozzáállás. Ha téged szivatnak, akkor nem megvéded magad, hanem továbbrúgsz másba.

Gratsz. :)

Ezek után lehet, hogy nem véletlen, hogy téged támadnak?

fáy 04-23-2007 23:03

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89846)
30 körre nincs sereged, ezt nem vállalhatod be 600 hekin, csak a 800 hekisek, akik körül nincs senki

ok a 15 kör erős tulzás , de 6-7 kör válalható , főleg ha éjjel indulsz

fáy 04-23-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89849)
Hinnye, igazán remek hozzáállás. Ha téged szivatnak, akkor nem megvéded magad, hanem továbbrúgsz másba.

Gratsz. :)

Ezek után lehet, hogy nem véletlen, hogy téged támadnak?

oké ebbe igazad van , bár irtam , nem tennék ilyet , eddig se tetem , valózinű ezután se fogok , csak nagyon szivfájditó , hogy belépsz , pár kör és jönnek , lopnak , szabizol , mikor már nem birod tovább , de 3 nap mulva újra kezdődik,
eddig 2* szabiztam le

Ati 04-23-2007 23:09

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89853)
oké ebbe igazad van , bár irtam , nem tennék ilyet , eddig se tetem , valózinű ezután se fogok , csak nagyon szivfájditó , hogy belépsz , pár kör és jönnek , lopnak , szabizol , mikor már nem birod tovább , de 3 nap mulva újra kezdődik,
eddig 2* szabiztam le

Ezt elhiszem, de ha ilyen távolságokból mennek, akkor ezt tényleg könnyen védhetnéd egy szövivel. A szövitagoknak nincs rizikó, mert mire másik sereggel rájuk tudnának menni, addigra rég otthon a seregük, neked pedig bőven van időd segítséget behívni. 3 szövetségessel megnégyszerezheted a védelmed.

Andrew 04-23-2007 23:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89854)
Ezt elhiszem, de ha ilyen távolságokból mennek, akkor ezt tényleg könnyen védhetnéd egy szövivel. A szövitagoknak nincs rizikó, mert mire másik sereggel rájuk tudnának menni, addigra rég otthon a seregük, neked pedig bőven van időd segítséget behívni. 3 szövetségessel megnégyszerezheted a védelmed.

és még a császártól is behívja a helpet?:D nee mááár :p

Kutyuleee 04-23-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89851)
ok a 15 kör erős tulzás , de 6-7 kör válalható , főleg ha éjjel indulsz

ha éjfélkor indulsz 7körre akkor is du.1re ér haza a sereg:D:D
ha támadnak sztem megér 10-15torony akkora áldozatot hogy megszivasd őket... azért ha nem számitanak betegségre szépen lehet vele szivatni, és lehet nem fognak téged támadni...

Kutyuleee 04-23-2007 23:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89854)

ebbe igaza van Atinak. elég ha csak 2-3alkalomra tartod meg a szöviket és visszamész mf-be utána de ha pattanak rólad ennyiszer akkor már nem éri meg. de akár összeszedhetsz arra is egy szövit hogy őket verjétek le...

Kutyuleee 04-23-2007 23:20

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89845)
MF orim : leirom 3400 ijj toronyba 6500 elit 74% morál 23000 elittel ütötek be 1 tolijuk van 3 hadi , mondjuk 2 abból variba is erős

akkor tuti spanok vannak körülöttük, még ha a tolis beáldoz ijjat akkor is több mint 9k elitet kell kiküldenie a támadónak, de nem hiszem hogy beáldozna több mint 4500 ijjat elitnek... szvsz ha bármelyik hadistól is távol van majnem 1napig több mint 10k elit nem hinném hogy ne ütnék le a környékről ha nincsenek jópajtási viszonyban a többiekkel

Ati 04-23-2007 23:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89858)
akkor tuti spanok vannak körülöttük, még ha a tolis beáldoz ijjat akkor is több mint 9k elitet kell kiküldenie a támadónak, de nem hiszem hogy beáldozna több mint 4500 ijjat elitnek... szvsz ha bármelyik hadistól is távol van majnem 1napig több mint 10k elit nem hinném hogy ne ütnék le a környékről ha nincsenek jópajtási viszonyban a többiekkel

Ezt úgy hívják, hogy MNT, és teljesen szabályos. Nem kötelező megtámadnod egyik országot sem.

Ettől még a védekező oldalon védekezni kell, vagy jobb esetben vissza kell támadni.

fáy 04-23-2007 23:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89857)
ebbe igaza van Atinak. elég ha csak 2-3alkalomra tartod meg a szöviket és visszamész mf-be utána de ha pattanak rólad ennyiszer akkor már nem éri meg. de akár összeszedhetsz arra is egy szövit hogy őket verjétek le...

Köszi a tanácsokat , megfogadom , összedobok 1 szövit
No mostmár tényleg el , jó éjt.

fáy 04-23-2007 23:28

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89858)

Ez még a 4 es szint és nem freemailos , itt még nem a háború a lényeg , de ha ki s küldi a seregét , és támadnák őket, betud hivni védelmet .
A tolinak nem kell beáldoznia 4500 ijjat , ha a 3 hadis/ varis rendelkezik 11000 elittel , és ha azt nézem , hogy nekem mennyi a katonám , simán kihozható 11000 elit / hadi , és még marad védelemre is

Kutyuleee 04-23-2007 23:33

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89862)
Ez még a 4 es szint és nem freemailos , itt még nem a háború a lényeg , de ha ki s küldi a seregét , és támadnák őket, betud hivni védelmet .
A tolinak nem kell beáldoznia 4500 ijjat , ha a 3 hadis/ varis rendelkezik 11000 elittel , és ha azt nézem , hogy nekem mennyi a katonám , simán kihozható 11000 elit / hadi , és még marad védelemre is

aham ha ez K akkor sejtéseim is vannak hogy kikről van szó:D:D jó éjt amúgy

Kutyuleee 04-23-2007 23:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89859)
Ezt úgy hívják, hogy MNT, és teljesen szabályos. Nem kötelező megtámadnod egyik országot sem.

Ettől még a védekező oldalon védekezni kell, vagy jobb esetben vissza kell támadni.

tudom, nekem is volt egy valag, ebben a csopiban szépen hátráltat is a kis létszám miatt:D

laci 04-23-2007 23:41

Amúgy én a Queosiában jártam így, hogy huszonvalahány körről támadtak (ijedtemben még külön topicot is nyitottam az esetnek :o ). Aztán megkértem őket hogy hagyjanak békén , és bár választ nem kaptam, de abbahagyták az akcióikat.

Száz szónak is egy a vége: próbáltál már velük szót érteni?

Kutyuleee 04-23-2007 23:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89867)
Amúgy én a Queosiában jártam így, hogy huszonvalahány körről támadtak (ijedtemben még külön topicot is nyitottam az esetnek :o ). Aztán megkértem őket hogy hagyjanak békén , és bár választ nem kaptam, de abbahagyták az akcióikat.

Száz szónak is egy a vége: próbáltál már velük szót érteni?

erre a topicra emléxem:D:D
ő nem is akar hallani a diplomáciáról... dehát ez is egy módszer Rambo:4:D

laci 04-23-2007 23:48

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89868)
erre a topicra emléxem:D:D
ő nem is akar hallani a diplomáciáról... dehát ez is egy módszer Rambo:4:D

Hát akkor az ő baja... meg lehet mindent erőből oldani, de néha sokkal célravezetőbb a diplomácia. Ami amúgy szintén a játék része. Még "törpe koromban" is simán megvoltam, ha valaki nagyon lopott, írtam neki valami elmésséget (pl. "ejnye-bejnye" :D ), erre a legtöbb ember vevő volt, visszaírtak, bocsánatot kértek, elhumorizáltunk egy darabig aztán téma lezárva.

Szóval fáy, az, hogy fentről támadnak, az önmagában semmiképpen nem szabálytalan, de minimum egy levelet megérne a dolog, legfennebb nem jön össze, és jöhet a b meg a c terv.

Kutyuleee 04-23-2007 23:52

amúgy meg az újrázással nem oldasz meg semmit mint fentebb irtad, mert akkor úgyanúgy eddig fox jutni ha ezek még ott vannak...

fáy 04-24-2007 07:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89864)
aham ha ez K akkor sejtéseim is vannak hogy kikről van szó:D:D jó éjt amúgy

rólad , mi? Csak nekem lehet ilyen szerencsém , belenyulok mindig a közepébe.

Kutyuleee 04-24-2007 08:52

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89889)
rólad , mi? Csak nekem lehet ilyen szerencsém , belenyulok mindig a közepébe.

nem hiszem hogy mi lennénk azok, egy ideje szabizok már K-ban:D

Steve 04-24-2007 10:03

hmm? kit lehet ütni Kban?:D

Cassandra 04-24-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 89907)
hmm? kit lehet ütni Kban?:D

Mondjuk téged?;)

Steve 04-24-2007 11:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 89915)
Mondjuk téged?;)

nemnyert, szabin...:p

Cassandra 04-24-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 89920)
nemnyert, szabin...:p

Affene...:rolleyes: :)
Akkor meg minek kérdezed?:D

Stev 04-24-2007 11:02

Hát hogy van-e értelme felébrdeni szabiból egy kis csatára!:D

fáy 04-24-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89897)
nem hiszem hogy mi lennénk azok, egy ideje szabizok már K-ban:D

Leirok 1 rövid történetet , a véleményedre lennék kiváncsi.
5 be aférunk volt ezzel a szövivel , de a szépség hiba nem itt van , az a szövi már 3 ba van , inditotak 1 új szövit , amivel gyorsan beértek minket 4 be alatunk voltak 3-4 körre .
Mivel békés szövik vagyunk , és minden afért lezárunk diplomáciával , nem vártunk semmi támadást , ők bár nem azokkal az orikkal , hanem az újakkal akikről mi nem tudtunk , neki álltak kicsinálni a szövink 1 ik tagját napokon át , jól csinálták , mivel még pontlista alapján se tudtuk megálapitani kik lehetek , gondolom ártűztak felfelé , loptak lefelé.
Mikor a srác készvolt , nagy dirrel durral felfedték magukat , hogy most kicsinálnak minket azért , mert 5 be a másik szövijükkel háboruztunk, nem ezekkel az orikkal volt aférunk , igy rájuk nem is gondoltunk ,sose loptuk támadtuk ezeket az orikat , 1 másik szövire gondoltunk , és majdnem 2 tűz közé kerültünk. Miután 1 tagunkat likvidáltak , aki törölt is , szöviháborut hirdetek .
A kérdésem az , szerinted másik orik megbizásából ,( még ha a játékos ugyan az , ami nem 100% mivel nem tudjuk elenőrizni () elvégzett pusztitás rengetés gyujtogatás minek minősül? Részemről , még ha nem is az igazi JKSZ
de hasonló műfaj. A végeredmény 1 törölt ori 1 újrakezdés ,1 szövi szétesése ,és ezek után ütés 8-10 körröl , kiváncsian várom válaszodat

Cassandra 04-24-2007 12:28

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89945)
5 be aférunk volt ezzel a szövivel , de a szépség hiba nem itt van , az a szövi már 3 ba van , inditotak 1 új szövit , amivel gyorsan beértek minket 4 be alatunk voltak 3-4 körre .
Mivel békés szövik vagyunk , és minden afért lezárunk diplomáciával , nem vártunk semmi támadást , ők bár nem azokkal az orikkal , hanem az újakkal akikről mi nem tudtunk , neki álltak kicsinálni a szövink 1 ik tagját napokon át , jól csinálták , mivel még pontlista alapján se tudtuk megálapitani kik lehetek , gondolom ártűztak felfelé , loptak lefelé.
Mikor a srác készvolt , nagy dirrel durral felfedték magukat , hogy most kicsinálnak minket azért , mert 5 be a másik szövijükkel háboruztunk, nem ezekkel az orikkal volt aférunk , igy rájuk nem is gondoltunk ,sose loptuk támadtuk ezeket az orikat , 1 másik szövire gondoltunk , és majdnem 2 tűz közé kerültünk. Miután 1 tagunkat likvidáltak , aki törölt is , szöviháborut hirdetek .
A kérdésem az , szerinted másik orik megbizásából ,( még ha a játékos ugyan az , ami nem 100% mivel nem tudjuk elenőrizni () elvégzett pusztitás rengetés gyujtogatás minek minősül? Részemről , még ha nem is az igazi JKSZ
de hasonló műfaj. A végeredmény 1 törölt ori 1 újrakezdés ,1 szövi szétesése ,és ezek után ütés 8-10 körröl , kiváncsian várom válaszodat

Régi sérelmekért én is álltam már bosszút másik országgal.
Szerintem bárhonnan fel lehet állni, csak akarat és türelem kérdése.
A másikmeg, ha valóban ilyen szinten rászálltak, akkor miért nem szabizott le, vagy miért nem segítettetek neki?
Ha jó a szövi, akkor marha nehéz közüle akár egyetlen országot is ilyen mértékben kicsinálni.

Kutyuleee 04-24-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 89945)

kicsit érdekes történet,ha nyertetek 5ön akkor revansot akartak venni, csak picit tulzásba estek, ha meg ott sem akkor énsem értem őket.
gondolom nem hagytátok magatok és ti is támadtatok, így adtatok nekik alapot arra, hogy nyugodtan többször is támadhassanak "hiszen ők csak a támadást torolják meg", nem tudok mit mondani erőteljesen ellenszenves a magatartásuk, de mondom azért K-ban tuti vannak olyanok akik szivesen beszállnak egy hajtó vadászatba az ilyenek ellen:D:D
De amúgy nem egy olyan szöviről van szó akik közül 2db 2személyes 1db 4személyes ori van???

Kutyuleee 04-24-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 89946)
Régi sérelmekért én is álltam már bosszút másik országgal.
Szerintem bárhonnan fel lehet állni, csak akarat és türelem kérdése.
A másikmeg, ha valóban ilyen szinten rászálltak, akkor miért nem szabizott le, vagy miért nem segítettetek neki?
Ha jó a szövi, akkor marha nehéz közüle akár egyetlen országot is ilyen mértékben kicsinálni.

azért ha nincs tartalékod akkor K-ban ezt 2kör alatt meglehet csinálni...

Cassandra 04-24-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89948)
azért ha nincs tartalékod akkor K-ban ezt 2kör alatt meglehet csinálni...

Ott vagyok, látom mi megy ott.:)
És legalább egy minimális tartalék nélkül nem kell fellépni, senki nem kötelez rá.:)

Kutyuleee 04-24-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 89949)
Ott vagyok, látom mi megy ott.:)
És legalább egy minimális tartalék nélkül nem kell fellépni, senki nem kötelez rá.:)

ne mosolygj rám, nekem is van egy kevés:D:D

Cassandra 04-24-2007 13:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89952)
ne mosolygj rám, nekem is van egy kevés:D:D

Nem konkrétan neked szólt, de ezzel tisztában vagy. És rád nem is mosolyognék ezekután.:p:D

Kutyuleee 04-24-2007 13:05

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 89955)
Nem konkrétan neked szólt, de ezzel tisztában vagy. És rád nem is mosolyognék ezekután.:p:D

Rám se mosolyogna senki se:(

Cassandra 04-24-2007 13:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89957)
Rám se mosolyogna senki se:(

Off: Te kérted én csak szófogadó jókislány vagyok.;)

Kutyuleee 04-24-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 89958)
Off: Te kérted én csak szófogadó jókislány vagyok.;)

off: én meg skizofrén:D;)

fáy 04-24-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89947)
kicsit érdekes történet,ha nyertetek 5ön akkor revansot akartak venni, csak picit tulzásba estek, ha meg ott sem akkor énsem értem őket.
gondolom nem hagytátok magatok és ti is támadtatok, így adtatok nekik alapot arra, hogy nyugodtan többször is támadhassanak "hiszen ők csak a támadást torolják meg", nem tudok mit mondani erőteljesen ellenszenves a magatartásuk, de mondom azért K-ban tuti vannak olyanok akik szivesen beszállnak egy hajtó vadászatba az ilyenek ellen:D:D
De amúgy nem egy olyan szöviről van szó akik közül 2db 2személyes 1db 4személyes ori van???

Nem támadtunk , nem is ártóztunk , nem volt alapjuk erre , de ez van.

All times are GMT +1. The time now is 00:30.