![]() |
Quote:
2, ha van a környékeden mondjuk 4körön belül hulla akkor küldj rá vagy pár katit, hogy hazavigyél betegséget és a srácok is hazavigyék... esetleg hogy ne legyen ennyire feltünő szedj össze betegséget és még mielött vége lenne bontsd le a kórházakat így már kevés embert vesztesz, viszont ők meg hazaviszik majd és nehezen észrevehető:D |
Köszönöm szépen a válaszokat, a javasoltak alapján fogok eljárni , én is lefele ütök , ha kell 15 körre , max az áldozatot 1 szövi alapitásra fogom buzditani ,hogy megtudja magát védeni .
A leveledet mentetem , nehogy ebből gondom legyen a későbiekben , és hogy köszönöm azt nem élcelődve irtam , 1 gonddal kevesebb. Haladni fogok , ha nem jön össze újrázok , játék . Köszi a válaszokat , és jóéjszakát. |
Quote:
|
30 körre nincs sereged, ezt nem vállalhatod be 600 hekin, csak a 800 hekisek, akik körül nincs senki
|
Quote:
|
Quote:
Gratsz. :) Ezek után lehet, hogy nem véletlen, hogy téged támadnak? |
Quote:
|
Quote:
eddig 2* szabiztam le |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha támadnak sztem megér 10-15torony akkora áldozatot hogy megszivasd őket... azért ha nem számitanak betegségre szépen lehet vele szivatni, és lehet nem fognak téged támadni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ettől még a védekező oldalon védekezni kell, vagy jobb esetben vissza kell támadni. |
Quote:
No mostmár tényleg el , jó éjt. |
Quote:
A tolinak nem kell beáldoznia 4500 ijjat , ha a 3 hadis/ varis rendelkezik 11000 elittel , és ha azt nézem , hogy nekem mennyi a katonám , simán kihozható 11000 elit / hadi , és még marad védelemre is |
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy én a Queosiában jártam így, hogy huszonvalahány körről támadtak (ijedtemben még külön topicot is nyitottam az esetnek :o ). Aztán megkértem őket hogy hagyjanak békén , és bár választ nem kaptam, de abbahagyták az akcióikat.
Száz szónak is egy a vége: próbáltál már velük szót érteni? |
Quote:
ő nem is akar hallani a diplomáciáról... dehát ez is egy módszer Rambo:4:D |
Quote:
Szóval fáy, az, hogy fentről támadnak, az önmagában semmiképpen nem szabálytalan, de minimum egy levelet megérne a dolog, legfennebb nem jön össze, és jöhet a b meg a c terv. |
amúgy meg az újrázással nem oldasz meg semmit mint fentebb irtad, mert akkor úgyanúgy eddig fox jutni ha ezek még ott vannak...
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm? kit lehet ütni Kban?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor meg minek kérdezed?:D |
Hát hogy van-e értelme felébrdeni szabiból egy kis csatára!:D
|
Quote:
5 be aférunk volt ezzel a szövivel , de a szépség hiba nem itt van , az a szövi már 3 ba van , inditotak 1 új szövit , amivel gyorsan beértek minket 4 be alatunk voltak 3-4 körre . Mivel békés szövik vagyunk , és minden afért lezárunk diplomáciával , nem vártunk semmi támadást , ők bár nem azokkal az orikkal , hanem az újakkal akikről mi nem tudtunk , neki álltak kicsinálni a szövink 1 ik tagját napokon át , jól csinálták , mivel még pontlista alapján se tudtuk megálapitani kik lehetek , gondolom ártűztak felfelé , loptak lefelé. Mikor a srác készvolt , nagy dirrel durral felfedték magukat , hogy most kicsinálnak minket azért , mert 5 be a másik szövijükkel háboruztunk, nem ezekkel az orikkal volt aférunk , igy rájuk nem is gondoltunk ,sose loptuk támadtuk ezeket az orikat , 1 másik szövire gondoltunk , és majdnem 2 tűz közé kerültünk. Miután 1 tagunkat likvidáltak , aki törölt is , szöviháborut hirdetek . A kérdésem az , szerinted másik orik megbizásából ,( még ha a játékos ugyan az , ami nem 100% mivel nem tudjuk elenőrizni () elvégzett pusztitás rengetés gyujtogatás minek minősül? Részemről , még ha nem is az igazi JKSZ de hasonló műfaj. A végeredmény 1 törölt ori 1 újrakezdés ,1 szövi szétesése ,és ezek után ütés 8-10 körröl , kiváncsian várom válaszodat |
Quote:
Szerintem bárhonnan fel lehet állni, csak akarat és türelem kérdése. A másikmeg, ha valóban ilyen szinten rászálltak, akkor miért nem szabizott le, vagy miért nem segítettetek neki? Ha jó a szövi, akkor marha nehéz közüle akár egyetlen országot is ilyen mértékben kicsinálni. |
Quote:
gondolom nem hagytátok magatok és ti is támadtatok, így adtatok nekik alapot arra, hogy nyugodtan többször is támadhassanak "hiszen ők csak a támadást torolják meg", nem tudok mit mondani erőteljesen ellenszenves a magatartásuk, de mondom azért K-ban tuti vannak olyanok akik szivesen beszállnak egy hajtó vadászatba az ilyenek ellen:D:D De amúgy nem egy olyan szöviről van szó akik közül 2db 2személyes 1db 4személyes ori van??? |
Quote:
|
Quote:
És legalább egy minimális tartalék nélkül nem kell fellépni, senki nem kötelez rá.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem támadtunk , nem is ártóztunk , nem volt alapjuk erre , de ez van. |