![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha tévedtem azt egy-két ház bánja, de az még belefér.:p |
Tegnap 6milla tekit raktam ki 1100 helyett 110es áron,de szerencsére aszövim vette meg :D
Nem lett volna mind1,h 600milla vagy 6mrd! |
Meg az se, ha felveszi valaki egyben (mondjuk 2 szövitag 3-3 mrd-vel) és te becsurogsz. 2,4 mrd-vel. :D
|
Quote:
|
Elnézést. Ez esetben nem szóltam..... :D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Megírnád priviben? |
Nekem is volt majdnem egy bakim. Kint a piacon 140k varim és egyszer csak látom, hogy elment a vipem és amikor hazajönnek, akkor én nem leszek itthon. De szerencsére szövi kölcsönözött egy vipet.
|
Quote:
Elmenni meg tudod hol kell?? segítek,mert látom nem megy neked:...(óhh elmentem khmm..):rolleyes: |
Quote:
|
hmm nekem is van bakim, bár valljuk be károm nincs belőle, vagy legalábbis hanyagolhato
Anno régebben benyomhattam a szabi gombot, elfelejthettem. Aztán egyik este mondom na majd holnap reggel nekiesek az egyénnek ma inkább csicsikálok egyett:) Aztán reggel be akarok lépni és filozgatok, hogy, hogy kerültem szabira. most meg untakozhatok pár napig, pedig olyan jot csatáztam volna. bár még mindig nem jöttem rá mikor nyomhattam meg a szabi gombot, max nyaralás előtt, de annak vagy már 2 honapja |
A tekis hetem.
Ez a hét nem volt a legszerencsésebb...
-Kezdtem ott,hogy 14000 ezer tekit akartam kirakni,2400 áron,na ez felcserélődött.. -utána 4000 tekit tettem ki 2!!! arany áron,bevétel 8000 arany:D -majd tegnap 5000 teki 20664 áron... Tehát összeségében 2 adag teki a rablók martaléka,egy adag viszont elkelt,bár nem a legjobb áron:( |
Erre mondják azt ,hogy pehh!
Ja és "sok kicsi sokra megy" :D |
Mert nekem annyira megy a szintlépés.
Pont megvan a 336 top kör és gondoltam szabi nélkül arúlok ki. Kitettem mindent piacra, kivéve 2 varit, hogy tudjak távolozni, ha netán valaki ártana akarna. Elvándoról 5000 lakos, mert a lakiteki is piacon. nem foglalkoztam akkor vel, amíg egyszer csak valamilyen oknál fogva bele nem mentem a feljútás menüpontba és ott látom top30% 333 kör nem megfelelő. Mi az Isten kérdezem magamtól és akkor láttam, hogy néphiány miatt kiestem a topból. Gyorsan szabira vágtam az orit, mert nem akartam, hogy tovább csökkenjen a top körein száma. Amikor ma délután visszamentem, akkor veszem észre top30% 108 kör. Elfelejtettem, hogy mert szabin vagyok, még ugyan úgy csökennek a top körök mintha nem lennék. Így visszavásároltam mindent a maradékot vissza a piacra és újabb 10 nap várakozás. Se anyagi, se egység kárral nem járt, de baki, nagy baki. De a morálomnak mindenképp jót tett:D |
Quote:
|
Szerintem ez elmegy bakinak... :D
2007-11-12 18:06:06 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 34202 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] 2007-11-12 17:06:13 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 83.971 lovasod és 0 elited. 2007-11-12 17:06:13 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 39.511 lovasod és 0 elited. 2007-11-12 17:06:13 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 49.392 lovasod és 0 elited. :(:(:( :D:D |
Quote:
De lett belőle 600 hekid:D |
Quote:
|
Te írtad a "Hóditóban előforduló kiírások és azok jelentései" topicban:D
|
Quote:
|
Azta... Nem szóltam. :D Nem is emlékeztem rá. :D
|
Hajnali 4-kor elküldtem 10k ló helyett 10k íjat földért :) Nem hoztak semmit :P De utána javítottam :D
|
Ennél már csak az a 'viccesebb', ha 8 sereg íjásszal mentél volna, leverted volna a saját katmorálod, és mind a 8 sereg leprásan ért volna haza... :D
|
Ez a hét is jól kezdödik:)
Megakartak gömbözni a héten.aztán látom a teljesben kitámadt a gömbözőm...
nézem húúú de simán beférek,pár ijjász torony semmi,de jó.. küldöm a serget kv elött 10 perccel... Késöbb nézem:PIROS. Mondom mi történt??? Szövik?A legközelebbi is 15 körre... Egység ugyanannyi mint kitámadás elött! Furi.. És hirtelen eszembe jut,hogy 2x annyi elit veszteség mint ijj... De nem is volt otthon elitje!!!!! És mint kiderült,elnéztem egy órával az idöpontot,összemosódott a elöző kör eseményeivel...:mad: Ügyes fiú,dicsérgetem magam. Most már erre is jobban kell figyelni. A tekinél legalább 3x megnézem hogy minden helyes-e! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De már nem javítok,mert lesz két értelmetlen hsz:) majd legközelebb... Persze ebbe is sikerült bakizni...... |
Quote:
|
Még friss:
Az elöző szinten simánt a kati 50000-ért, mert általában nagyon kevés egység van a piacon és lépés után elfelejettem átállítani, mert a ht-ra nem nagyon bízom a katikirakást, de most neki kellett és kirakott 117! varit a piacra 50000-ért. Kiváncsiságból megnéztem mennyi most és 13000-ért volt. |
Quote:
|
Az még nem biztos, elmegy, bár valószínű. ha a 13k drasztikusan alacsony ás, és mögötte nagyon sok van kint mondjuk 30k körül, akkor simán megmarad a varid :))
|
Sziasztok:))
Tegnap 4/m csopiban mikulásra raktunk ki egy csomo cuccot..5aranyért átlagba mindent. Erre kapok egy üzit,ami igy szolt.: figyi nagyon király vagy elkaptam 50kfát és kiraktam 40k-ba valamelyik h...lye majd ugyis beveszi!!! Erre irtam neki,hogy én vagyok az a hülye aki viszi a nyersit!? Erre irta,hogy most inkább szabizik pár hetet:))) |
Ti Mikulásra rakosgattok ki cuccot? :eek:
|
Aham :) Én 116 millió rúnát pakoltam ki a piaci ár töredékéért. :)
Ez van, mi szeretjük az anarchosokat :D Nekik ez megjár Mikulásra. :rolleyes: :D |
Quote:
|
Quote:
Gee:) D-ben értelmetlen még 1-aranyat is kirakni...... |
Hát nem tudom, nekem pl jól jött volna egy kis plusz pénz, amikor a pici orimmal lavírozgattam a D alján, magányosan és árván. ;)
Úgyhogy gondoltam azokra, akik 1000-1500 hekin vannak, és nincs sok országuk meg termijük D-ben. nekik is kell egy kis öröm! :) |
De rendik vagytok ;):D
Karácsonykor is lesz majd ajándékozás? :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 23:22. |