![]() |
Üdv
Madzin leírássa első blikkre jó. Legalább valaki megcsinálta helyettünk. ;) Ha elkészülne a véglees szöveg könnyen elérhetővé kellene tenni a játékon belül. Az angol nyelvtanhoz nem szólnék, majd kijavítják a nálam okosabbak, nyilván a hivatalos verzió hibátlan lenne :cool: . Esetleg adnék még hozzá tippet a fajokhoz tartozó képzési arányokról is. |
Quote:
|
Egy ideje már kevésbé bánt az angol, én is belenyugodtam, hogy marad a magyar. A csoport létszámokon viszont érdemes lehet elgondolkodni. Ha valami akkor ez mutathatja a problémát.
A top változatására és fordulásra jó darabig nincs esély, de januárban még 54 ori volt az A-ban, de minden akciózás ellenére most csak 46. Leírták az 5.szint csökkenő tendenciáit is, gondolom a többi szinten is hasonlóan alakult a helyzet. Érdekes lenne valahová hónapról hónapra a pontlistákat bemásolni. Tanulságos lehet. |
Quote:
Azért ne sarkítsunk ennyire. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Értem akkor pl egy most állapot lehet az is ha múlt év januárjához viszonyítunk? ÉS pl az is ha az angol indulásához?(A 5.en csak hosszú távú tendenciáról és nem aktuális állapotról beszéltem.) Mert a logikádat követve ez is egy MOST állapot és nem hinném hogy növekvő tendenciáról lehetne beszélni! De mint írtam te tudod a legjobban a számokat. Ha úgy érzed hogy jók a kilátások,tendenciák akkor az egész topik felleges.-bár páran nem ezt látják, ugyis az dönt te hogy érzed. |
angol 5/v csopilétszám
jan. 4. -413 fő jan. 30 -357 febr. 5 -371 márc. 8 -360 márc. 26 -443 4/L csoport febr 9 -190 febr 26. 177 márc 24. 158 fő feljebb+ többi csoportot nem tudom. Fogjuk rá, hogy stagnál, de szerintem még ebben az esetben is elgondolkodtató. Bár, hogy mi lenne a jó megoldás a csoportok feltöltéséhez... Az a másik elgondolkodtató dolog :) |
Quote:
Lehet egyébként hogy az eddigi változtatásoknak köszönhető a hirtelen növekedés? mert akkor viszont tényleg jó jelként is felfogható.-aminek a hatásáról kicsit később tudunk érdemben beszélni, úgy vélem. |
Quote:
|
Quote:
Örülök. És kiváncsi lennék arra mi növelte. Mert ha pl az újítások, amire látok esélyt akkor már nem feleslegesen gépelünk és elemezgetünk páran ebben a topikban hónapok óta. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
kizártnak tartom, hogy pár hozzászólás az újítás topicban növelné a játékosok számát angolban. ezt nem gondolhattad komolyan... egyedül ami hatással lehetett rá onnan , az az idő limit módosítása , de csak is a nem kezdő játékosok körében, hiszen ők nem is érthetik miről van igazából szó... Ati ! honnan hoztad a játékosokat, gratula érte !!! :) |
Quote:
Aztán majd pár itt, és máshol felmerült javaslattal teszünk újabb, esetleg hosszabb kísérletet. 1/A terén, amiről ez a topic szól, nyilván ez csak hónapok múlva jelent bármi változást is. |
Quote:
Mondjuk regisztralaskor kerne hogy jelolje be az orszagot ahonan jatszik. Ehez lehetne mondjuk egy olyan funkciot kotni ami erdekelte teszi a jatekost az igazsag megadasara. Mondjuk olcsobba teszed az egy vipkor arat ha magyar vagy roman jatekosrol van szo. (termeszetessen nem a vip lesz olcsobb hanem tobb kort kap, esetleg lehet majd telorol fizetni.) Szoval itt megint 2 dolgott vetettem fel 1. valtozo vipkor ar. - location fugvenyeben 2. kulon valasztani a magyarokat (5v) a nem magyaroktol (5w). Location segitsegevel. (a mar meglevo orik az elso belepes utan beallithatjak ezt a tulajdonsagot, de csak egyszer egy orszagra). Lehet lehurogni.....vagy jobb otleteket kitalalni. |
Quote:
Én külföldikét hülye lennék nem Magyarországot vagy Romániát megjelölni... És ez diszkrimináció is lenne. Játszanál egy olyan játékkal ahol vmilyen népcsoportnak kedvezményei vannak? |
Madzin ötletében van építő javaslat, de amit Goldy ír az jogos.
Alapvetően, tényleg lehetne egy olyan (bármilyen jellegű) szűrés, amely a magyar (sokszor profi) jatekosokat különválasztja 5. szinten a kezdo jatekosoktol. Mert végülis, jo ez a +150 jatekos, de nezzuk meg hogy 90 nap mulva, mennyivel növekedett meg a 4/L csoport a jelenlegihez kepest. |
5/v
2007-03-26 14:18:15 S. slaughtered the troops and people of S . 2007-03-26 14:18:15 S. slaughtered the troops and people of S. 2007-03-26 14:18:15 S. slaughtered the troops and people of S . 2007-03-26 19:18:15 S. slaughtered the troops and people of S. 2007-03-26 23:18:13 S. destroyed the buildings of S. 8 buildings were destructed. 2007-03-26 23:18:13 S. destroyed the buildings of S. 18 buildings were destructed. 2007-03-26 23:18:13 S. destroyed the buildings of S. 20 buildings were destructed. 2007-03-26 23:18:13 S.destroyed the buildings of S. 22 buildings were destructed. 2007-03-26 23:18:12 S. destroyed the buildings of S. 23 buildings were destructed. Na, asszem valami hasonló miatt adják fel a külföldiek.Ha nem tévedek nagyot |
Quote:
|
mivel minden ori neve S. -re van cserélve, nem túl beszédes ez a log :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azert en arra kivancsi lennek, hogy jogos volt e :)
Mert ha pl. haboru van, akkor ez szerintem nem olyan kirivo. |
Lehet felvetették már korábban is, ha igen, elnézést kérek, most nem olvasom vissza az egész cuccot.
Ahogy én elfigyeltem, a legnagyobb baj a kezdő külföldiek lemészárlása mellett( ezt kisbér majd megoldja:D:D) az, hogy az orik feltorlódtak, semmivel sehova nem lehet menni. A magyar A-ban régen úgy tudom volt olyan fordulási lehetőség, hogy A-ban eltöltött 1k kör után lefordulhatott a páciens, topkörök számától függetlenül. Szerintem egy ilyesmi azért sokat segítene mind az angol mind a román 1/A-n. |
Quote:
|
Quote:
B-ből meg 2k kör alatt fordulnának azok akiknek van A-ban fordulóképes orijuk. |
Quote:
amúgy ha egy átlagos játékos fellép egy csoportba, ahol van 15-20 ország, akik háromszor nagyobbak nála, és 1000 kör után azt látja hogy alig jutott közelebb, akkor valószínűleg a lefordulást fogja választani. lehet hogy következő körben, (vagy később) kíváncsi lesz, esetleg ha több országa van akkor fent hagy egyet ennek ellenére is, de szerintem a közvetlen hatása az lenne, hogy lecsökkenne az A létszáma 30-35 körülre, és ott stagnálna egy ideig. kétségtelen, hogy ebben a pesszimista forgatókönyvben is az szerepelne, hogy a többi csoport megmozdulna. |
Quote:
Igen, a többi csoport megmozdulna, és szerintem ez lenne a legfontosabb. A-ból hirtelen lefordulna lehet a csoport fele, akik nem akarnak versenyezni a régen bebetonozott magyar profikkal, de mennének helyettük új orik, forogna a föld, és talán lehetővé válna, hogy aki ott akar maradni, megalapozhassa a jövőjét. Mint korábban is mondták, Angol és Román hódra nem feltétlen jók a magyarban elfogadott és megszokott szabályok. |
No, tessék, egy külföldi emberke, aki épp stratégiák után érdeklődik az angol nyelvű részben. :) Most lehet megmutatni, hogy ki mennyire profi. :)
|
Quote:
|
en irtam neki, de az angol tudasom nem vmi nagy :) remelem megérti :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati beírása teljesen egyértelmű : lehet segíteni a kezdő külföldi játékosoknak, itt a lehetőség, ne csak beszéljünk róla,hogy miért nincs játékos az angolban, itt az alkalom, pont van egy kérdés a fórumon... áruld már el, ebben mien kifogásolni valót látsz?? :eek: :confused: :confused: :eek: ha még tudsz ide írni... :D |
mondjuk Penya hozzaszolasat en sem ertem :(
|
jol latod szecsa, mert nincs is mit erteni rajta. en amugy szivesen segitek vkinek, de altalaban nincs ra kapas. :)
|
mi lenne ha nem offolnátok szét a topicot ?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:17. |