![]() |
Quote:
Érdekelne a dolog?:) |
Tyűűű milyen csapat van itt születőben... :D
|
Quote:
Van most egy kis 200 hekis gnómom, lehet hogy szintlépése után csatlakoznék :) |
Quote:
Quote:
Már 3an lennénk:) Meg Cassandra, ha tényleg komolyan gondolta:) |
Quote:
Én lassacskán szintet lépek, utána bármikor, ilyen mókát ki nem hagynék.:) |
Quote:
indítsatok majd neki egy topicot, hogy hogy haladtok :D |
Quote:
|
Quote:
tuti lemaradtam erről a jó szöviről, hogy tag lehessek benne:( :( :( nah sebaj várakozó listára azért írjatok fel, ha valaki meggondolná magát és nem menne mégse:) |
Quote:
|
***** (#******)
2007-03-10 14:08:45 Helyezés: 539 Érték: 55 Fél-elf 100% kocsmával szövit keres. Egyetlen feltétel, legyél 2 körön belül. :) ehhez legfeljebb annyi kommentárt füznék, hogy csopi 539 fös:) ezt, biztos nem egy kezdö adta fel, hanem valaki, akinek van humorérzéke:) |
1 kocsmás orinak miért van 50 embere? a tolvajokat beállította dolgozni? sokat kell még tanulnom tőle :)
|
Quote:
|
Találtam még két gyöngyszemet, ezeket csak részletében másolnám be:
"2-3 körön belül varist keresek, lehetőleg óriást pici sereggel. " a második viszonylag hosszabb, ezért megvágtam csak azt kiemelve ami tetsszett.(az elsö rész csak azért, hogy képben legyetek helyileg): "Sziasztok, keresünk az 1A-ba egy hadi orkot v. valakit, aki fent azzá alakul. Nem baj, ha sok pénzzel lépsz fel, de ha csak a pénzhiány miatt nem akarsz jelentkezni, akkor ezen ne problémázz. ..." -itt kivágtam egy jókora részt, mert csak normál általános szöveg, majd a lényeg: "Feltétel viszont, hogy légy VIP, mert fent lenyomnak mint a bélyeget, ha csak egy napig is nincsenek fent a varázslataid. ....." hehe, jó hasonlat:) |
Quote:
másnak vélemény?:D |
Quote:
csak házzal azé úgy kényelmesebb;) |
*** (#*****)
2007-03-12 Helyezés: * Érték: 11364 üdv hoditosok kel a szövibe egy vari +egy hadi feltéel nincs élöhallot nem nálam üzibe jelenkezni a többit meg ott köszön egy nehéz olvasmány :) ki lehetne vesézni szavanként, de úgy hiszem nem illendő, ez így alkot egy egységes művet :D |
Quote:
|
***** (#******)
2007-03-14 14:27:11 Helyezés: *** Érték: **** Üdv mindenkinek! Egy tolis törpe szövetséget keres a környéken!Kevés tolival viszont 1700 elittel 250 lovassal 200 támadóval! Egynap úgy 10x-i belépéssel!Légyszi csak kb ugyan ilyen vagy nagyobb haderő mellett írjatok! Ajánlott tagok: hadis félelf, tolis óriás ...:D |
Hadis társat keresünk a szövinkbe...(ember, elf, félelf kategoriákban)
A játék feeling, nem létszükséglet jeligére kérném a gömböket a kiadóba.Mondjuk 2 körön belülről... Köszönöm Itt is alakul egy nem mindennapi felállás. :) Ugyaninnen egy nem mindennapi hirdetés: :) Titeket is bombáznak MNT ajánlatokkal? :) MNT-t nem kötök senkivel |
Ajánlott tagok: hadis félelf, tolis óriás ...:D [/quote]
OFF: Most miért minket bánt mindenki?:) ON |
*** (#******)
2007-03-15 Helyezés: * Érték: 12499 Ezt a királyságot szeretném valakinek odadni teljesen ingyen,nekem már ninc sszükségem rá! egy erősen pirosgyanús megnyilvánulás az 5-ösről:D azt hiszem ezt már nem sokan fogják látni:p |
*** (#******)
2007-03-14 Helyezés: * Érték: 12765 Szevasztok!!!! Sunyi tolvaj személyiségű félelfek jelentkezését várom szöv.be!! Kb. 1k tolvajjal.. jelentkezni nálam, a többit üziben!! Kösz!! Jó hódítást mindenkinek!! mégis csak lett új személyiség? :D |
*** (#******)
2007-03-16 Helyezés: * Érték: 31428 MNT-t kell kötnöm mindenkivel! mint ha muszáj lenne... de akkor vajon mit fog csinálni egy háborús játékban? :confused: |
he?
zzzzzzzzz (#000000)
0001-01-01 00:00:01 Helyezés: 0 Érték: 0 szövit a közelböl élőholtk kiméljnek vezér vagyok fél-elf toli tgy ajálatot ha a föntiekegfelelz jo lenne de nem ötelezö: msn, skype, vip, NEM KÖTELEZŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________ a végét bizonyára az igazán értetlenek kedvéért hangsúlyozta... :D az egész nincs 20 szó, de ebből csak 7-8 szó helyes. már persze magyarul... :rolleyes: |
Quote:
nincs jobb ,mint részegen dipi-be körülményesen megfogalmazni a mondanivalód, csak a fránya mozgáskoordinációs zavar miatt elütsz "egy-két" billentyüt:D én spec értek minden szót:D (lehet nektek is menne pár feles után:D) |
(#xxxxxxxx)
2007-03-17 17:35:10 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx szövetségbe várok hadis óriást min 1000 fős hadsereggel bármit megtermelek neki és nagyon sok tudomány tekerccsel szolgálhatok a kérésedre is !!! valszeg tekiíró törpincs lehet.:) |
Quote:
|
képes voltál elvenni tőle amit hetek vagy hónapok véres munkájával szedett össze? na jó én is megcsináltam volna...:)
|
********* (#******)
2007-03-19 19:56:22 Helyezés: *** Érték: 43135 hali Nagy Vezérek szövibe keresünk 2 tagot: 1 tolis ori feltétel: 12k toli kemény védelem és némi ló vagy elit.úgy 5k körűl. 1 hadis ori védelme fullon 7-8k ló vagy elit halott ori nem kell viszont vagy elf vagy óriás az jöhet,csak 3-4 körön belüli orikat várunk vip msn jó ha van és ne félj lenyomni a hulát sem jeletkezni a következő orinál lehet:) ******** (#******) Szerintem ilyen értéken illik már a lovat nem védelemnek nevezni, meg a tolistól nem elvárni, hogy lovat tartson:D :D |
Quote:
Ha valami nem stimmel, tegyél be egy vesszőt, és máris világos lesz :) |
Így olvasva tényleg más:D
A tolis lovak akkor is mókásak.:rolleyes: |
*** (#******)
2007-03-20 Helyezés: * Érték: 19622 Keresek szövi tagokat! Csak haladók/profik írjanak, nincs kedvem már kezdőket oktatni. A felállás a köv lenne:Én+1harcos+1lovas/hulla. Hullából csak olyan akinek min. 7-8k elitje van. Nincs ilyen 10-15k elit követelményeim egyébként mert ez hülyeség, mert aki ezt írja annak sincs 5-6k-nál több... Ja, MNT elfogadok bárkitől!!! jobb is... |
erős szövit keres elsőre, kezdok nelkul de mnt-t szivesen fogad :)
amugy szerintem ennyi pontnal full elitesen, hullakent a 10-11k elit osszehozhato siman :) (haz+barakkal: 12400) |
"Olyan embereket keresek akik 200 hekin szeretnének maxolni törpe varis vagyok jöhet bárki kivéve hulla"
Vagy: "3 hulla hadis keresi szemét aki megmutatja a világoságot a nagyon nagy sötétségben ..." |
zzzzzzzz (#aaaaaa)
2007-03-21 20:04:46 Helyezés: xyz Érték: zyxd Hy! Szövit keresek,fél-elf vari vok. Bárki jöhet! Még zombi is!!! |
kellene 2 jó szövi!
feltételek::: - 2-3 kör táv.! - erős sereg (min.:300 katona , 50 támadó,védő , 150 íjász , 200 lovas , 100 elit! -legyél tapasztalt játékos! -ne legyen élőhalott! legyen jó anyagi helyzetű(min.:500.000 arany)! -nem fontos,hogy VIP legyen. MNT! Ha megvan írj! |
Quote:
|
Quote:
Úgy látom egy kis segítség ráférne. :) |
Quote:
|
Hmm.. Én felajánlottam neki, hogy segítek... Valamiért nem válaszolt. Vajon mért? Pedig olyan jó hírem van, mindenkinek csak segítek:)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:13. |