![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt az Asok sem akarhatják. Hacsak nem élvezik azt hogy más kárán élvezika játékot. |
Még egy fontos kérdésem lenne a játék adminisztrátorához, amiért még nem akarok új fórumot nyitni:
nem kellene ezzel az új szabályrendszerrel együtt bevezetni a "mélyszabadság" fogalmát is? ezt régen többen javasolták, nem én találtam ki a lényege az volt, hogy az ember egy oriját így kikapcsolhassa egy időre a játékból, hogy amíg egy másik orija megelőzi, addig elmehessen mellette ez szerintem mostmár nagyon népszerű lenne, ha valakinek most kék számos orija beszorul valahová, és nem tudja egyelőre a fellépését megoldani, akkor mélyszabival kivonhatná időlegesen a forgalomból Technikailag vmi olyasmi lenne, hogy min. 1000 kör kötelező szabi, x Vip körért, és addig nyilván nem hozható vissza, amíg a kérdéses csoportban saját ori van |
Quote:
Ugyanis így csak 5k kör kék számonként, amúgy meg 8. És a 30% azért tényleg teljesíthető egy négytagú társaságnak is. |
Quote:
|
Smooth Scroller, bocsi hogy offolok de te nem Diablóztál régebben?:)
A képedről ismerős mitnha a mododat játszottam volna:) |
Quote:
Quote:
Quote:
1: Az A része a játéknak, a csoportrendszer csúcsa, elméletben a piramison a legjobbak mennek felfele és ott találkoznak, hogy összemérjék az erejüket. 2: Az hogy elnéptelenedik nem azt jelenti, hogy nem jó, hanem hogy a magadfajták sikeresen elriasztják tőle azokat akik még sosem jártak ott. 3: Az A-ban játszók túlnyomó részének van orija lentebb is, szal a változások egész véletlen őket is érintik, nem kéne ennyire leszűkíteni, hogy az A-sok az összes többi ellen. 4: A játék legaktívabb résztvevői az A-sok. Látszik itt a fórumon is, hogy kik azok akik a megbeszélésekben törik magukat, hogy változzon valami, lehetőleg jó irányba. 5: Ha te lesz*rod az A-sok problémáit, milyen alapon várod el, hogy ők ne sz*rják le a tiedet? |
Quote:
Íme egy másik (valószínűleg egyik sem érvényes mindenkire): Ha az 1A nem kötelező akkor azok az önbizalomhiányos hódítók akik lejjebb azért érnek el eredményeket, nem fognak fellépni hiszen eleve úgy érzik, hogy "kevesek" a csoport követelményeihez. Sokkal elfogadhatóbb az önérzetének azt mondani, hogy "utálom, mert nem jó ezért kihagyom", mint azt, hogy "lejjebb kiskirály vagyok ugyan, de ha itt nem állok helyt vajon mit ér a lenti királyságom?" Éppen ezért nem kockáztatja az önbecsülésvesztést és nem lép az 1A-ba. |
Quote:
|
Quote:
Ezt próbáltam kicsit korábban elmagyarázni:) Amit itt nem egész egy éve Északékkal levágtak az nem semmi ellenpropaganda volt...:) |
Még nem történt semmi konkrétum ezzel kapcsolatban???
Meddig kell várni a döntésre?? Nem vagyok nagyon türelmetlen, csak egy kicsit:) Mennék már lefelé az A-ból nagyon:D |
Quote:
|
Hááát.. megszületett az ötlet.. megbeszéltük.. döntés született.. majd bevezéstre került.. ez a folyamat több hónapig tartott.. nem hinném, hogy az esetleges újratárgyalás rövidebb lenne :rolleyes:
|
Quote:
Én se hiszem. Ati valahol célzott rá, hogy erre is van egypár hónapunk, főleg ha nincs előrehaladás a témában... |
Quote:
|
Quote:
Hát mire teccik várni? Anno még tapadt kegyed keze az orimhoz, most meg már távcsővel is alig látom sárkányságod :D :D Ne a szót tessék szaporítani, hanem a hekiket ;) |
Ez a szavazgatás jó ötlet, sok játszani nem tudó, vagy nem akaró, vagy nincs elég időm, de azért ide nekem a fordulás lehetőségét szajkózó egyén fogja megszavazni a számára legkönnyebb lefordulgatási javaslatot, s ezzel minden ugyanúgy fog menni, mint eddig. Kap mindenki kék számot a két kis szeméért. :(
Egyébként nem azzal van bajom, aki már kb a 4.nél jár, mert az sorozatban meg tudta csinálni, sorozatban végigment, nem egyszeri csoda volt, hanem azzal, aki megszerzi a kettest pl úgy, hogy pikulát nem csinált érte. De aki már megszerzett valamennyit, az közdjön még jobban azért, hogy még magasabb legyen majd neki, ez is logikus. Ha petíciót indítok azért, hogy ne kapjon mindenki érdemtelenül kis számot, s kellően sokan alaáírják, akkor következő héten megint erről a kérdésről lesz vita? Még jobb:) , az 1. szavazásnál azok nem voltak, akik ellenezték, én arra hivatkozom, hogy a 2. - nál azok nincsenek, akik normális játékot akarnak, normális nehézséggel. Akkor ugye ez is meg lesz ismételve.. Egy vicc, ami itt folyik.. :) |
Quote:
Azoknak, akik esetleg vállalkoznak majd a játékra leljebb viszi a top 22% határt, s ők könnyebben tudnak majd fordulni. Tisztára mint Szecsa, ő is csak a csoport érdekeit tartja szem előtt:D:D:D |
tévedsz, ha teljesül a második, akkor a fedezési drágítás miatt sokkal nehezebb lesz tamagocsi orival a 30%-hoz eljutni, hadizni kell keményen.
|
Quote:
|
Quote:
Minnél több ori van A-ban annál lentebb az adott %, azt azért lássuk be. |
És az nem lenne célravezető, ha a top klánokat fordulásrakényszeríteni valamilyen módszerrel?
Pl akkora magasfokú bünti járna, egy bizonyos idő eltöltéésén túl, hogy szükségszerű lenne frissíteni. Mert amit én kivettem, az az, hogy vannak ott kismillió éve pöffeszkedő országok, akiknek, akkora hatalmas a tartalékuk, és olyan nagy a területük, hogy az egyenlő jogú verseny mint olyan nem létezik? Mintha az 5-ben, a védettség alol kikerülő orik összekerülnének, a fullra kimaxolt orikkal szembed? Szerintem ezért nincs senkinek kedve oda felmenni... |
már szavaztam(2-es javaslat), de hozzá is szolnék.
4 orim van összesen, ennyi fér be a fanatizmusomba meg a vip-re szánt zsebpénzbe. Van orim 1 személyiséges az a top 30.ában, és nemrég fordultam le a b-böl is egy orival a 2. személyiségért. Én szivesen játszom mind az 5 szinten, mert bár az A más, nehezebb, de élvezem a nagyobb szövilétszámot a nagyobb aktivitást, stb. A személyiség megszerzésének nehezitése okés, de ha azt nézem, hogy a 3. személyiséghez meddig is kell feltornászni az a-s orimat már most ugy hogy a felfedezés kilöve, csak azért, hogy a többi orim foroghasson, akkor ezt nem találom igazán jó megoldásnak. egy több személyiséggel rendelkezö ország elönnyel rendelkezik azokkal szemben, akiknek nincs, és ezért az elönyért most meg is dolgoztatjuk de ezért miért szivjon az az ori (és az ö kényszere miatt a klánja), amelyik valojában nem kap ebböl semmilyen elönyt. ami meg az 1-s javaslatot illeti, a 2* körbefordulást: plusz 5k kör? ez kivállo javaslat arra, hogy nyomjunk több pénzt az a-ba (csak meg kell oldani a pénz feljuttatást, he-he mintha ez gond lenne), és szerezzünk több személyiséget, ahelyett, hogy a 200 hekin irnánk fél évig a tekit. |
az a-ban csak akkor kelljen (akkor viszont ott is) a magasabb top, ha az ott lévö ori fordul le a sokadik személyiségéért
|
Quote:
|
Quote:
S az akárhanyadik szinten az a plusz személyiség nem lenne ugyanúgy előny? Abból amit mondasz az lenne, hogy az Abol könnyebben fordulna vki, s egykettőre lehetne egy kis kettes, meg egy kis hármas orija, s utánna derülne ki, hogy nem is tud igazán játszani, de ügyesen fedez. |
Quote:
Tény, ha az Aban vki eléri a topot, klánügyileg, akkor az általában bizonyos hosszabb ideig, leglább 1 - 2 hónapig ott szokott lenni. De tekintve, hogy kivívni azt mennyi idő, én ezt igazságosnak tartom. Másrészről jópáran voltak már, akik felértek az A tetejére, s lefordultak onnan. Harmadrészt az A topban ugyanúgy megy csata, ha megfelelő számú egymással acsarkodó klánból vannak ott a tagok, s nem szkn csücsülnek. Mint ahogy az 5. szinten nem támadhatja a kimaxolt ori a védelem alól kijövőt, úgy az Aban sem. Mielőtt írnál, jó lenne, ha kicsit többet tudnál az egészről. |
Quote:
-elöször is én azt irtam, hogy az a-ban csak akkor nehezitsük, csak akkor kelljen magasabb top, ha az a-ban lévö orim, melynek már van két vagy több személyisége (nemcsak paranoiás, hanem skizofrén is) akar lefordulni -másodszor pedig a kis kék 2-hez, most az uj szabályok mellett is elég a top 30%, az a-bol és a b-böl fordulva is. csak a 3. személyiséghez kell a top 22%. |
Quote:
a téma egyébként a kék számokról szól, nekem a kék számaim összege 9, neked mennyi? (ja és én útálok felfedezni) |
Quote:
Quote:
[quote=Synkel;49250] 4: A játék legaktívabb résztvevői az A-sok. Látszik itt a fórumon is, hogy kik azok akik a megbeszélésekben törik magukat, hogy változzon valami, lehetőleg jó irányba.[quote=Synkel;49250] Ezt aláírom, végeredményben igazad van, és ez sajnos a hódítsok hibája hogy kevesen jönnek ide képviselni a véleményüket :( Quote:
Továbbra is azt mondom nem erőltetni kell oda az embereket, hanem vonzóvá tenni hogy maguktól akarjanak oda menni az emberek. Engem nem riaszottak el tőle annak idején sem, láttam, nem az én stílusom ennyi. Nem mondtam senkinek hogy ne menjen oda, sőt. De ne kényszerből. |
Quote:
Magyarul minden orija egy embernek ugyanolyan feltételek szerint szerezhesse meg ugyanazt a kis számot. Ez így oks, ha lehetne talán átírnám erre a szavazatom, jobban belegondolva tényleg logikusabb. Így megvalósul, hogy adott magas sorszámos orival teljesítenie kell a csoport feltételét, de nem szenved ettől hátrányt a másik orija, ami esetleg nem olyan magas számú még, s így nem ragadna be annyi ori. Ez így jogos. |
Amugy csak mondom, hogy aki az elsore szavaz, az kb az 1/A halalos iteletet irja ala, mert kb teljesen jatszhatatlan lesz, mert nem lesz ott senki :P
|
a top 30-ba sem csak felfedeezéssel jutottam el. ütöttem én az also 4 szinten, de az-aban is, és ezután is akarok majd ütni nem csak felfedezni. De miért kell esetleg az összetarto klánom fölé menni esetleg még 2k hekivel, csak azért, mert b-n lévö orim különben nem tud fordulni. De teszem azt fölmegyek, mert a klán állja a költségeket, fedezi, hogy nincs tanyám, stb. és utána mit csinálok ott fönn?
termelem pénzt, vagyok leadom esetleg valakinek a földet, mondjuk egy másik klánbol, csak hogy ujra együtt legyünk? különben pedig a cimlapon, ha jól tudom még ez áll: Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit! és jo néhány faj van, melynek, nem a földfoglalás a legnagyobb elöny. van pár faj és személyiség, amelyiknek inkább a felfedezés fekszik én végigkövettem a felfedezés javaslatot és ugy rémlik a fö cél mintha az lett volna, hogy megakadályozzuk a top elszakadását, nem pedig az, hogy 3000 heki felett csak ütni lehessen |
Quote:
|
Quote:
De ha így lenne, az nem a kék számok hibája. |
Mikor nem volt kötelező az A, akkor kb 200an voltunk fent. Eléggé ritkás lenne a mezőny :(
|
Quote:
(es meg mindig nem ertem, minek akarunk konnyiteni, miert lesz az jo, ha mindenki kis kek 8assal rohangal? nem egy szuk(ebb) retegnek kene csak ezt elerni?) Az egesz vilag nem lehet elsportolo.... Annyira torz ez a szemlelet ami most van.... : "Kis kek 8ast mindenkinek!" Ha meg csak jatszani akar, dobjon el egy kek szamot, mit szamit az neki, jatekelmenyben ugyanaz.... (de ezt mar mondtam...) |
Quote:
Nekem épp azért nem jön be az A mert kevés a faj meg az országok is tul egysikuak. Nincs segitségkérés, nem marad életben csak aki hadi vagy bunker Egy nagy háborúban se csak ütnek :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |