Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Non Omnis Moriar 12-02-2006 13:56

Quote:

A szavazást sajna elszúrtam, mert az alsót nem is olvastam, akkor azt is bejelöltem volna...
Azt én azért nem jelöltem be, szerintem az csak akkor aktuális ha kötelező maradna az 1A, akkor ne maradhasson ott senki és akkor nem nő a vegtelenségig a top amit egyre nehezebb lesz teljesíteni. Párom orijának amikor elkezdte még csak 1500 hekire kellett volna felmenjen, a végére már 5000 fölött sikerült topot érjen. Gondoljunk bele, ha sokat ott maradnak A-ban, márpedig aki szereti az marad, vagy ha ugye kötelező akkor a második ori B-ből fordulása miatt, akkor előbb utóbb tulzottak lesznek a követelmények... feltéve ha B-ből a fellépési limit megmarad. Ha nem, és ott fel lehet lépni az A Topjának környékére, akkor meg megint azt mondom minek az Aba menni csak hogy a köröket kivárjam... tök értelmetlen. Ja és ha B ben lehet majd nagyon felmenni akkor meg kinövi magát a csoport és hosszu lesz.

Non Omnis Moriar 12-02-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 47988)
igen, de ez ugyanaz a szabály, ne függjön egyik oridtól se
ha van az A-ban Top30-as ori, akkor léphess a B-ből bármely orival, ha nincs akkor az A-ba léphetsz, de onnan a kis kék 9-es is léphet 30%-al

ezt szeretném

a többi csoportban így is hatalmas csaták fognak megindulni :)

Ezzel az tmondod maradjon minden a régiben? De minek töltelék orit hagyni az Aban ha ugysem játszok vele és csak ott létezik... Épp emiatt vannak erődorik ott, mert játszani nem akarnak csak ott kell legyenek a másik ori miatt.

Viz 12-02-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49241)
Ezzel az tmondod maradjon minden a régiben? De minek töltelék orit hagyni az Aban ha ugysem játszok vele és csak ott létezik... Épp emiatt vannak erődorik ott, mert játszani nem akarnak csak ott kell legyenek a másik ori miatt.

Pontosan, teljesen igazad van.
Ezt az Asok sem akarhatják.
Hacsak nem élvezik azt hogy más kárán élvezika játékot.

NorB 12-02-2006 14:04

Még egy fontos kérdésem lenne a játék adminisztrátorához, amiért még nem akarok új fórumot nyitni:
nem kellene ezzel az új szabályrendszerrel együtt bevezetni a "mélyszabadság" fogalmát is?
ezt régen többen javasolták, nem én találtam ki
a lényege az volt, hogy az ember egy oriját így kikapcsolhassa egy időre a játékból, hogy amíg egy másik orija megelőzi, addig elmehessen mellette
ez szerintem mostmár nagyon népszerű lenne, ha valakinek most kék számos orija beszorul valahová, és nem tudja egyelőre a fellépését megoldani, akkor mélyszabival kivonhatná időlegesen a forgalomból
Technikailag vmi olyasmi lenne, hogy min. 1000 kör kötelező szabi, x Vip körért, és addig nyilván nem hozható vissza, amíg a kérdéses csoportban saját ori van

NorB 12-02-2006 14:07

Quote:

Ja, ez az így volt eddig is
Ugyanis így csak 5k kör kék számonként, amúgy meg 8.
És a 30% azért tényleg teljesíthető egy négytagú társaságnak is.

Smooth Scroller 12-02-2006 14:11

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49244)
Még egy fontos kérdésem lenne a játék adminisztrátorához, amiért még nem akarok új fórumot nyitni:
nem kellene ezzel az új szabályrendszerrel együtt bevezetni a "mélyszabadság" fogalmát is?
a lényege az volt, hogy az ember egy oriját így kikapcsolhassa egy időre a játékból, hogy amíg egy másik orija megelőzi, addig elmehessen mellette
ez szerintem mostmár nagyon népszerű lenne, ha valakinek most kék számos orija beszorul valahová, és nem tudja egyelőre a fellépését megoldani, akkor mélyszabival kivonhatná időlegesen a forgalomból
Technikailag vmi olyasmi lenne, hogy min. 1000 kör kötelező szabi, x Vip körért, és addig nyilván nem hozható vissza, amíg a kérdéses csoportban saját ori van

nagyon jo 5let, en mindenkeppen tamogatom. :cool: lehet olyan ori aminek nem megy es csak akadalyozza a tobbit.

Viz 12-02-2006 14:18

Smooth Scroller, bocsi hogy offolok de te nem Diablóztál régebben?:)
A képedről ismerős mitnha a mododat játszottam volna:)

Synkel 12-02-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49239)
Párom orijának amikor elkezdte még csak 1500 hekire kellett volna felmenjen, a végére már 5000 fölött sikerült topot érjen. Gondoljunk bele, ha sokat ott maradnak A-ban, márpedig aki szereti az marad, vagy ha ugye kötelező akkor a második ori B-ből fordulása miatt, akkor előbb utóbb tulzottak lesznek a követelmények... feltéve ha B-ből a fellépési limit megmarad. Ha nem, és ott fel lehet lépni az A Topjának környékére, akkor meg megint azt mondom minek az Aba menni csak hogy a köröket kivárjam... tök értelmetlen. Ja és ha B ben lehet majd nagyon felmenni akkor meg kinövi magát a csoport és hosszu lesz.

És hány top%-hoz kellett neki 5000 heki? Most a kis kettes forduláshoz bőven elég szerintem...

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49244)

Ez tényleg egy értelmes és használható ötlet, szerintem megérne egy külön témát. Bár lehet nem működne, mert túl sok ori menne ilyen mélyszabira ahelyett, hogy lemondana az általa teljesíthetetlen kis számról.

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49234)
Ha elnéptelenedik akkor egyértelmű hogy azért, az emberek nem akarnak ott játszani, vagyis nem jó. Ez ellen kell tenni, nem odakényszeríteni az embereket, attól semmivel se lesz jobb.

Úgy látom, téged baromira nem érdekel az A, és nem hat meg az A-ban játszók problémája. Elmondanék pár dolgot:

1: Az A része a játéknak, a csoportrendszer csúcsa, elméletben a piramison a legjobbak mennek felfele és ott találkoznak, hogy összemérjék az erejüket.

2: Az hogy elnéptelenedik nem azt jelenti, hogy nem jó, hanem hogy a magadfajták sikeresen elriasztják tőle azokat akik még sosem jártak ott.

3: Az A-ban játszók túlnyomó részének van orija lentebb is, szal a változások egész véletlen őket is érintik, nem kéne ennyire leszűkíteni, hogy az A-sok az összes többi ellen.

4: A játék legaktívabb résztvevői az A-sok. Látszik itt a fórumon is, hogy kik azok akik a megbeszélésekben törik magukat, hogy változzon valami, lehetőleg jó irányba.

5: Ha te lesz*rod az A-sok problémáit, milyen alapon várod el, hogy ők ne sz*rják le a tiedet?

monro 12-02-2006 14:42

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49234)
Ha elnéptelenedik akkor egyértelmű hogy azért, az emberek nem akarnak ott játszani, vagyis nem jó.

Bocs de ez a következtetés a te verziód!

Íme egy másik (valószínűleg egyik sem érvényes mindenkire):

Ha az 1A nem kötelező akkor azok az önbizalomhiányos hódítók akik lejjebb azért érnek el eredményeket, nem fognak fellépni hiszen eleve úgy érzik, hogy "kevesek" a csoport követelményeihez. Sokkal elfogadhatóbb az önérzetének azt mondani, hogy "utálom, mert nem jó ezért kihagyom", mint azt, hogy "lejjebb kiskirály vagyok ugyan, de ha itt nem állok helyt vajon mit ér a lenti királyságom?"

Éppen ezért nem kockáztatja az önbecsülésvesztést és nem lép az 1A-ba.

Steve 12-02-2006 15:25

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49251)

Ha az 1A nem kötelező akkor azok az önbizalomhiányos hódítók akik lejjebb azért érnek el eredményeket, nem fognak fellépni hiszen eleve úgy érzik, hogy "kevesek" a csoport követelményeihez. Sokkal elfogadhatóbb az önérzetének azt mondani, hogy "utálom, mert nem jó ezért kihagyom", mint azt, hogy "lejjebb kiskirály vagyok ugyan, de ha itt nem állok helyt vajon mit ér a lenti királyságom?"

kis OFF: először csak innen olvastam az 1/Aról és nagyon nem akartam fellépni, azóta viszont egyre jobban tetszik;) Ha nem lett volna kötelező tuti hogy nem léptem volna fel.

Synkel 12-02-2006 15:31

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49256)
kis OFF: először csak innen olvastam az 1/Aról és nagyon nem akartam fellépni, azóta viszont egyre jobban tetszik;) Ha nem lett volna kötelező tuti hogy nem léptem volna fel.

Ezt próbáltam kicsit korábban elmagyarázni:) Amit itt nem egész egy éve Északékkal levágtak az nem semmi ellenpropaganda volt...:)

SLady 12-02-2006 16:19

Még nem történt semmi konkrétum ezzel kapcsolatban???
Meddig kell várni a döntésre??

Nem vagyok nagyon türelmetlen, csak egy kicsit:)
Mennék már lefelé az A-ból nagyon:D

Remedy 12-02-2006 16:21

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 49270)

Talan akkor szavazhatnal is.......

Deni 12-02-2006 16:22

Hááát.. megszületett az ötlet.. megbeszéltük.. döntés született.. majd bevezéstre került.. ez a folyamat több hónapig tartott.. nem hinném, hogy az esetleges újratárgyalás rövidebb lenne :rolleyes:

Synkel 12-02-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49277)
Hááát.. megszületett az ötlet.. megbeszéltük.. döntés született.. majd bevezéstre került.. ez a folyamat több hónapig tartott.. nem hinném, hogy az esetleges újratárgyalás rövidebb lenne :rolleyes:

Én se hiszem. Ati valahol célzott rá, hogy erre is van egypár hónapunk, főleg ha nincs előrehaladás a témában...

laci 12-02-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49273)
Talan akkor szavazhatnal is.......

Nézd meg jobban, már rég szavazott... ;)

Cece 12-02-2006 17:41

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 49270)

OFF
Hát mire teccik várni? Anno még tapadt kegyed keze az orimhoz, most meg már távcsővel is alig látom sárkányságod :D :D
Ne a szót tessék szaporítani, hanem a hekiket ;)

Arrakis 12-02-2006 18:03

Ez a szavazgatás jó ötlet, sok játszani nem tudó, vagy nem akaró, vagy nincs elég időm, de azért ide nekem a fordulás lehetőségét szajkózó egyén fogja megszavazni a számára legkönnyebb lefordulgatási javaslatot, s ezzel minden ugyanúgy fog menni, mint eddig. Kap mindenki kék számot a két kis szeméért. :(

Egyébként nem azzal van bajom, aki már kb a 4.nél jár, mert az sorozatban meg tudta csinálni, sorozatban végigment, nem egyszeri csoda volt, hanem azzal, aki megszerzi a kettest pl úgy, hogy pikulát nem csinált érte.
De aki már megszerzett valamennyit, az közdjön még jobban azért, hogy még magasabb legyen majd neki, ez is logikus.

Ha petíciót indítok azért, hogy ne kapjon mindenki érdemtelenül kis számot, s kellően sokan alaáírják, akkor következő héten megint erről a kérdésről lesz vita?

Még jobb:) , az 1. szavazásnál azok nem voltak, akik ellenezték, én arra hivatkozom, hogy a 2. - nál azok nincsenek, akik normális játékot akarnak, normális nehézséggel. Akkor ugye ez is meg lesz ismételve..

Egy vicc, ami itt folyik.. :)

Arrakis 12-02-2006 18:13

Quote:

úgy őszintén.. kit zavar a töltelékorid?
Azoknak, akik esetleg vállalkoznak majd a játékra leljebb viszi a top 22% határt, s ők könnyebben tudnak majd fordulni.
Tisztára mint Szecsa, ő is csak a csoport érdekeit tartja szem előtt:D:D:D

Grabi 12-02-2006 18:41

tévedsz, ha teljesül a második, akkor a fedezési drágítás miatt sokkal nehezebb lesz tamagocsi orival a 30%-hoz eljutni, hadizni kell keményen.

Arrakis 12-02-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 49344)
tévedsz, ha teljesül a második, akkor a fedezési drágítás miatt sokkal nehezebb lesz tamagocsi orival a 30%-hoz eljutni, hadizni kell keményen.

Grabi, nézz át a felfedezés topicba is.. s rájössz nincs igazad.

Synkel 12-02-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 49344)

Minnél több ori van A-ban annál lentebb az adott %, azt azért lássuk be.

Kubbi 12-02-2006 19:33

És az nem lenne célravezető, ha a top klánokat fordulásrakényszeríteni valamilyen módszerrel?
Pl akkora magasfokú bünti járna, egy bizonyos idő eltöltéésén túl, hogy szükségszerű lenne frissíteni. Mert amit én kivettem, az az, hogy vannak ott kismillió éve pöffeszkedő országok, akiknek, akkora hatalmas a tartalékuk, és olyan nagy a területük, hogy az egyenlő jogú verseny mint olyan nem létezik?
Mintha az 5-ben, a védettség alol kikerülő orik összekerülnének, a fullra kimaxolt orikkal szembed? Szerintem ezért nincs senkinek kedve oda felmenni...

TDK 12-02-2006 19:54

már szavaztam(2-es javaslat), de hozzá is szolnék.
4 orim van összesen, ennyi fér be a fanatizmusomba meg a vip-re szánt zsebpénzbe.
Van orim 1 személyiséges az a top 30.ában, és nemrég fordultam le a b-böl is egy orival a 2. személyiségért. Én szivesen játszom mind az 5 szinten, mert bár az A más, nehezebb, de élvezem a nagyobb szövilétszámot a nagyobb aktivitást, stb. A személyiség megszerzésének nehezitése okés, de ha azt nézem, hogy a 3. személyiséghez meddig is kell feltornászni az a-s orimat már most ugy hogy a felfedezés kilöve, csak azért, hogy a többi orim foroghasson, akkor ezt nem találom igazán jó megoldásnak.
egy több személyiséggel rendelkezö ország elönnyel rendelkezik azokkal szemben, akiknek nincs, és ezért az elönyért most meg is dolgoztatjuk de ezért miért szivjon az az ori (és az ö kényszere miatt a klánja), amelyik valojában nem kap ebböl semmilyen elönyt.

ami meg az 1-s javaslatot illeti, a 2* körbefordulást: plusz 5k kör? ez kivállo javaslat arra, hogy nyomjunk több pénzt az a-ba (csak meg kell oldani a pénz feljuttatást, he-he mintha ez gond lenne), és szerezzünk több személyiséget, ahelyett, hogy a 200 hekin irnánk fél évig a tekit.

TDK 12-02-2006 19:58

az a-ban csak akkor kelljen (akkor viszont ott is) a magasabb top, ha az ott lévö ori fordul le a sokadik személyiségéért

Non Omnis Moriar 12-02-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49251)

Nem mondom, hogy nincs igazad, de hadd legyen ez a illető választása és ne kényszerűség, mert szeirntem az az általad említettnél sokkal nagyobb riasztó erő.

Arrakis 12-02-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 49363)
az a-ban csak akkor kelljen (akkor viszont ott is) a magasabb top, ha az ott lévö ori fordul le a sokadik személyiségéért

Miért, nem lenne tökmind1, hogy honnan fordulva kapta vki a személyiséget?
S az akárhanyadik szinten az a plusz személyiség nem lenne ugyanúgy előny?
Abból amit mondasz az lenne, hogy az Abol könnyebben fordulna vki, s egykettőre lehetne egy kis kettes, meg egy kis hármas orija, s utánna derülne ki, hogy nem is tud igazán játszani, de ügyesen fedez.

Arrakis 12-02-2006 20:27

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 49360)
És az nem lenne célravezető, ha a top klánokat fordulásrakényszeríteni valamilyen módszerrel?
Pl akkora magasfokú bünti járna, egy bizonyos idő eltöltéésén túl, hogy szükségszerű lenne frissíteni. Mert amit én kivettem, az az, hogy vannak ott kismillió éve pöffeszkedő országok, akiknek, akkora hatalmas a tartalékuk, és olyan nagy a területük, hogy az egyenlő jogú verseny mint olyan nem létezik?
Mintha az 5-ben, a védettség alol kikerülő orik összekerülnének, a fullra kimaxolt orikkal szembed? Szerintem ezért nincs senkinek kedve oda felmenni...

Hát ezt jól kivetted, csak vajon honnan?
Tény, ha az Aban vki eléri a topot, klánügyileg, akkor az általában bizonyos hosszabb ideig, leglább 1 - 2 hónapig ott szokott lenni.
De tekintve, hogy kivívni azt mennyi idő, én ezt igazságosnak tartom. Másrészről jópáran voltak már, akik felértek az A tetejére, s lefordultak onnan.
Harmadrészt az A topban ugyanúgy megy csata, ha megfelelő számú egymással acsarkodó klánból vannak ott a tagok, s nem szkn csücsülnek.
Mint ahogy az 5. szinten nem támadhatja a kimaxolt ori a védelem alól kijövőt, úgy az Aban sem.

Mielőtt írnál, jó lenne, ha kicsit többet tudnál az egészről.

TDK 12-02-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49368)
Miért, nem lenne tökmind1, hogy honnan fordulva kapta vki a személyiséget?
S az akárhanyadik szinten az a plusz személyiség nem lenne ugyanúgy előny?
Abból amit mondasz az lenne, hogy az Abol könnyebben fordulna vki, s egykettőre lehetne egy kis kettes, meg egy kis hármas orija kb, s utánna derülne ki, hogy nem is tud igazán játszani, de ügyesen fedez.

bár szerintem nem volt félreérthettö, de én nem ezt iram.
-elöször is én azt irtam, hogy az a-ban csak akkor nehezitsük, csak akkor kelljen magasabb top, ha az a-ban lévö orim, melynek már van két vagy több személyisége (nemcsak paranoiás, hanem skizofrén is) akar lefordulni
-másodszor pedig a kis kék 2-hez, most az uj szabályok mellett is elég a top 30%, az a-bol és a b-böl fordulva is.
csak a 3. személyiséghez kell a top 22%.

NorB 12-02-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49329)
Ez a szavazgatás jó ötlet, sok játszani nem tudó, vagy nem akaró, vagy nincs elég időm, de azért ide nekem a fordulás lehetőségét szajkózó egyén fogja megszavazni a számára legkönnyebb lefordulgatási javaslatot, s ezzel minden ugyanúgy fog menni, mint eddig. Kap mindenki kék számot a két kis szeméért. :(

Egyébként nem azzal van bajom, aki már kb a 4.nél jár, mert az sorozatban meg tudta csinálni, sorozatban végigment, nem egyszeri csoda volt, hanem azzal, aki megszerzi a kettest pl úgy, hogy pikulát nem csinált érte.
De aki már megszerzett valamennyit, az közdjön még jobban azért, hogy még magasabb legyen majd neki, ez is logikus.

Ha petíciót indítok azért, hogy ne kapjon mindenki érdemtelenül kis számot, s kellően sokan alaáírják, akkor következő héten megint erről a kérdésről lesz vita?

Még jobb:) , az 1. szavazásnál azok nem voltak, akik ellenezték, én arra hivatkozom, hogy a 2. - nál azok nincsenek, akik normális játékot akarnak, normális nehézséggel. Akkor ugye ez is meg lesz ismételve..

Egy vicc, ami itt folyik.. :)

Arrakis, szavaztál, leszel szíves tudomásul venni, hogy sokan meg máshogy szavaznak, és főként azt, hogy a szavazók között sok az A-ban is aktív játékos
a téma egyébként a kék számokról szól, nekem a kék számaim összege 9, neked mennyi? (ja és én útálok felfedezni)

Non Omnis Moriar 12-02-2006 20:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49250)
És hány top%-hoz kellett neki 5000 heki? Most a kis kettes forduláshoz bőven elég szerintem...

top30hoz, de nem az a probléma hanem az hogy ez egyre magasabb lesz mivel sokan ott maradnak, vagyis egyre nehezebb. legközelebb már lesz vagy 8-10K heki, a B-ből viszont ugyan akkora hektárról lehet csak lépni. Erre utaltam.

Quote:

2: Az hogy elnéptelenedik nem azt jelenti, hogy nem jó, hanem hogy a magadfajták sikeresen elriasztják tőle azokat akik még sosem jártak ott.

Meg mert a magad fajták rá akarják erőszakolni mindenkire

[quote=Synkel;49250]
4: A játék legaktívabb résztvevői az A-sok. Látszik itt a fórumon is, hogy kik azok akik a megbeszélésekben törik magukat, hogy változzon valami, lehetőleg jó irányba.[quote=Synkel;49250]

Ezt aláírom, végeredményben igazad van, és ez sajnos a hódítsok hibája hogy kevesen jönnek ide képviselni a véleményüket :(

Quote:

5: Ha te lesz*rod az A-sok problémáit, milyen alapon várod el, hogy ők ne sz*rják le a tiedet?

A gond az hogy az 1/A egy állandó probléma amióta az eszemet tudom, folyton az 1/A bajairól van szó :D Éppen hogy nem sz*rok az 1/A problémáira, de annak idején is akár mit írtam az lett lesz*va, és csak a foltozgatás meg a megszorítások és a kényszer van ami megfolytja az egészet. Én voltam Aban, 5 honapig, most párom orija van ott 11 hónapja (még mindig, sajnos)
Továbbra is azt mondom nem erőltetni kell oda az embereket, hanem vonzóvá tenni hogy maguktól akarjanak oda menni az emberek. Engem nem riaszottak el tőle annak idején sem, láttam, nem az én stílusom ennyi. Nem mondtam senkinek hogy ne menjen oda, sőt. De ne kényszerből.

Arrakis 12-02-2006 20:43

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 49371)
bár szerintem nem volt félreérthettö, de én nem ezt iram.
-elöször is én azt irtam, hogy az a-ban csak akkor nehezitsük, csak akkor kelljen magasabb top, ha az a-ban lévö orim, melynek már van két vagy több személyisége (nemcsak paranoiás, hanem skizofrén is) akar lefordulni
-másodszor pedig a kis kék 2-hez, most az uj szabályok mellett is elég a top 30%, az a-bol és a b-böl fordulva is.
csak a 3. személyiséghez kell a top 22%.

Áh, igen, így már értem mit akar ez így jelenteni.
Magyarul minden orija egy embernek ugyanolyan feltételek szerint szerezhesse meg ugyanazt a kis számot. Ez így oks, ha lehetne talán átírnám erre a szavazatom, jobban belegondolva tényleg logikusabb. Így megvalósul, hogy adott magas sorszámos orival teljesítenie kell a csoport feltételét, de nem szenved ettől hátrányt a másik orija, ami esetleg nem olyan magas számú még, s így nem ragadna be annyi ori.
Ez így jogos.

Remedy 12-02-2006 20:48

Amugy csak mondom, hogy aki az elsore szavaz, az kb az 1/A halalos iteletet irja ala, mert kb teljesen jatszhatatlan lesz, mert nem lesz ott senki :P

TDK 12-02-2006 20:48

a top 30-ba sem csak felfedeezéssel jutottam el. ütöttem én az also 4 szinten, de az-aban is, és ezután is akarok majd ütni nem csak felfedezni. De miért kell esetleg az összetarto klánom fölé menni esetleg még 2k hekivel, csak azért, mert b-n lévö orim különben nem tud fordulni. De teszem azt fölmegyek, mert a klán állja a költségeket, fedezi, hogy nincs tanyám, stb. és utána mit csinálok ott fönn?
termelem pénzt, vagyok leadom esetleg valakinek a földet, mondjuk egy másik klánbol, csak hogy ujra együtt legyünk? különben pedig a cimlapon, ha jól tudom még ez áll:

Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

és jo néhány faj van, melynek, nem a földfoglalás a legnagyobb elöny. van pár faj és személyiség, amelyiknek inkább a felfedezés fekszik
én végigkövettem a felfedezés javaslatot és ugy rémlik a fö cél mintha az lett volna, hogy megakadályozzuk a top elszakadását, nem pedig az, hogy 3000 heki felett csak ütni lehessen

Non Omnis Moriar 12-02-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49380)
Amugy csak mondom, hogy aki az elsore szavaz, az kb az 1/A halalos iteletet irja ala, mert kb teljesen jatszhatatlan lesz, mert nem lesz ott senki :P

De miért nem? Ezt indokoljátok meg. Ha önkéntes akkor az megy oda aki ott akar játszani. Vagy kipróbálni. Én is felmentem anno, pedig mocskolták rendesen, joformán az összes szövim aki előttem kezdte. Igy csomó ember van aki kelletlenül végig kinlódja passziv, vegetál stb és miattuk kell folyton foltozni meg módodítani meg minden vackot kitalálni mert ök ölik a játékot szvsz.

NorB 12-02-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49380)

Nem hiszem, hogy így lenne, és szerintem Te túlzol.
De ha így lenne, az nem a kék számok hibája.

Xeper 12-02-2006 20:57

Mikor nem volt kötelező az A, akkor kb 200an voltunk fent. Eléggé ritkás lenne a mezőny :(

Remedy 12-02-2006 20:57

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49386)
De miért nem? Ezt indokoljátok meg. Ha önkéntes akkor az megy oda aki ott akar játszani. Vagy kipróbálni. Én is felmentem anno, pedig mocskolták rendesen, joformán az összes szövim aki előttem kezdte. Igy csomó ember van aki kelletlenül végig kinlódja passziv, vegetál stb és miattuk kell folyton foltozni meg módodítani meg minden vackot kitalálni mert ök ölik a játékot szvsz.

Mert nagyon sok olyan ember van, aki vmiert felt 1/A-tol de muszaj volt neki felmenni. Felment, megszerette. Ha ki lehet teljesen kerulni, mostantol ilyen nem lesz.

(es meg mindig nem ertem, minek akarunk konnyiteni, miert lesz az jo, ha mindenki kis kek 8assal rohangal? nem egy szuk(ebb) retegnek kene csak ezt elerni?) Az egesz vilag nem lehet elsportolo.... Annyira torz ez a szemlelet ami most van.... : "Kis kek 8ast mindenkinek!"

Ha meg csak jatszani akar, dobjon el egy kek szamot, mit szamit az neki, jatekelmenyben ugyanaz....

(de ezt mar mondtam...)

Non Omnis Moriar 12-02-2006 21:02

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 49381)
Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

és jo néhány faj van, melynek, nem a földfoglalás a legnagyobb elöny. van pár faj és személyiség, amelyiknek inkább a felfedezés fekszik
én végigkövettem a felfedezés javaslatot és ugy rémlik a fö cél mintha az lett volna, hogy megakadályozzuk a top elszakadását, nem pedig az, hogy 3000 heki felett csak ütni lehessen

Az 1/A a hadi orikról szól (meg a termelőkről legalábbis eddig), és oda ez nem állja meg a helyét... és megértem azokat akiknek nem ilyen a játékstílusa, A fantasyban sem csak harcosok vannak. Azokat is megértem akik az ütésért élnek halnak, és nem ellenük beszélek
Nekem épp azért nem jön be az A mert kevés a faj meg az országok is tul egysikuak. Nincs segitségkérés, nem marad életben csak aki hadi vagy bunker
Egy nagy háborúban se csak ütnek :)

Non Omnis Moriar 12-02-2006 21:04

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49390)
Mikor nem volt kötelező az A, akkor kb 200an voltunk fent. Eléggé ritkás lenne a mezőny :(

Igy kb is annyian játszthatnak, már ami azt a játékot illet amit látni szeretnétek, nem?

All times are GMT +1. The time now is 13:58.