![]() |
Czakó Gábor: Az Antikrisztus és mi
|
Kaptam kölcsön Cherubion éj trilógiját.. egyszerűen nem tudtam letenni az első két könyvet, úgyhogy most a Hajnal trilógia van soron.. :)
|
Quote:
|
Quote:
Úúúú, az mekkora könyv:) Imádom azt a 3 trilógiát, a Káosz sorozatot, meg a paródiákat is. És büszkén jelentem ki, hogy mindegyik példány megvan:) De hogy mennyit kellett utánajárni az Éj-Hajnal-Alkony sorozatnak az borzasztó... Rengeteg e-mail, antikvárium, könyvesbolt után lett teljes a gyűjtemény:) |
Quote:
összesen kb. 200 fatnasy könyvem van eredetiben, még a Káosz Sárkányait is sikerült vateráról megszerezni :) |
Az egyik haver 95 és 2001. között az összes könyvét megvette a kiadónak. Pontosabban olyan előfizetése volt, hogy mindet megkapta. Ha jól emlékszem a Káosz szerepjáték és az utolsó káosz regény megjelenése után mondta le az előfizetését.
Az összes haver hozzá járt könyvet olvasni. |
én a sárkánytűz könyvesbolttal vagyok a legjobban kibékülve, ott vannak angol és magyar nyelvű könyvek, káosz krónikáktól kezdve Salvatore könyvekig
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Richard Bach: Hipnózis
az Illúziókat és a Sirályt is ajánlom mindenkinek tőle, meg a Földön Idegent is. |
Quote:
|
Quote:
Müller Péter Gondviselés |
Quote:
|
Quote:
nagy kedvencem nekem is! |
Szakacs Gabor
Black Sabbath, Ozzy Osbourne es a Fekete Magia |
J.R.R.Tolkien: Szilmarilok
Én hetekig verekedtem vele, de nekem nem jött be. Alig a negyedéig tudtam eljutni. Biztos jó könyv a maga műfajában, de nekem nem jött át. |
Szégyenszemre Wass Alberttől most olvastam először regényt. Az Antikrisztus és a pásztorok érdekes egy szerzemény. Ajánlom mindenkinek. Figyelem ez nem egy ifjúsági regény.
Farkas Péter Kreatúra című novella gyűjteményét azonban nem ajánlom senkinek. Értelmetlen és nehézkes, ezt annak köszönhetjük, hogy látás módja újszerű és aprólékos, de a Ponyva regényhez hasonló szétdaraboltság jellemzi. |
Margaret Weis - Borostyán és Hamvak /A Sötét Tanítvány trilógia I. része/
A lelkek háborúja véget ért Krynn világán. Mina pedig eltemette a halandóvá lett Takhisist, a Sötétség Királynőjét, s vele saját lelkének egy darabját is. A lány azonban rövidesen újt hitre tér, amikor beleszeret Chemosba, a halál jóképű, vonzó istenébe és a követőjévé válik. Margaret Weis új könyve a lelkek háborújából megismert Mina történetét folytatja Krynn legújabb időszakának, a halandók korának első éveiben |
Quote:
|
Quote:
Ha hinni lehet a könyvnek, akkor igen, trilógia lesz. Bár ezek már nem érnek fel az eredeti SárkányDárda történetekkel. Ezt viszont nagyon sajnálom :( De mivel egy sorozatról van szó, természetesen a könyvespolcomon van a helye |
Bethlen István emlékirata (1944)
Bethlen a Gestapo elől bujkálva írta 1944 nyarán. Az emlékiratot gróf Bolza Ilona őrizte meg és tette közzé angolul a müncheni Magyar Intézet Studia Hungarica című sorozatának köteteként. |
Ken Follett - Veszélyes gazdagság
|
Richter Gedeon:
Munka- és környezetvédelmi ismeretek Általános higiénés ismeretek Általános tűzvédelmi tudnivalók Katasztrófavédelmi és polgári védelmi ismeretek Minőségügyi és farmakovigilancia tájékoztató |
Ken Follett - Alattunk az óceán
|
Poe novelláskötet
|
Szilvasi Lajos
Appassionata |
Franz Herre
Mária Terézia |
Quote:
|
Quote:
A kedvenc regenyirom. :) |
Takami Kósun - Battle Royale (2x-ra :))
|
Elliot Aronson: Columbine után (Az iskolai erőszak szociálpszihológiája)
ezt most fejeztem be és kezdem A társas lényt. |
Traudl Junge & Melissa Müller
Az utolsó óráig (Hitler titkárnőjének visszaemlékezései) |
En Hitler Mein Kampf-jat kezdtem el vagy haromszor is olvasni, de mindig meguntam az elso nehany oldal utan.
|
Emile Zola: Az élet öröme I-II-III
|
Magyar Adorjan
A Csodaszarvas |
Quote:
|
Quote:
|
Robert Merle:
Mesterségem a halál Két nap az élet Madrapur ilyen sorrendben... :) Bár utólag belegondolva, fordított sorrendben talán jobb lenne. Na majd egyszer kipróbálom úgy is... :D Ha ezzel végeztem, akkor pedig S. Lem következik, végre megszereztem mind a 4 kötetet! Épp a minap vettem meg a III-ast, ami hiányzott a sorozatból. Nagyon várom már, hogy nekieshessek. Utána pedig, előreláthatóan Sven Hassel kerül előtérbe. Sikerült beszereznem egy kötetet, ami nem volt meg eddig. Kezd kiteljesedni a gyűjteményem, már csak pár kötet hiányzik. (Sajnos azokat évek óta képtelen vagyok beszerezni, pedig könyvesboltot, kiadót, antikváriumot, stb már mind végigjártam, amit végig lehetett, sőt, még Budapestről is megpróbáltam megrendelni könyveket, kevés sikerrel... :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:34. |