![]() |
Quote:
|
Quote:
Majd legközelebb :) |
Ok bocsássatok meg!!!!!!!!!!!! Lehet hüleséget beszéltem,de nem hinném,hogy senki nem mondott még ilyet!!!!!!!:D
|
Bár én arra gondoltam,hogy felette vagyok nem alatta. De tudjátok mit meg sem szólalok!:(:(:(:(:(:(:(
|
Quote:
Jellentkezzen az aki már látot térkaput élöbe és tudja mi a müködési elve. (Ne is nállam hanem a Svéd királyi akadémián biztos adnak rá egy Nobelt:) ) Jellenlegi javaslat nem arrol szól, hogy plusz maluszt kapna hanem lecserélnénk a 10k pontkülönbségest egy olyanra ami kör távolságra érzékeny. (Csak ugy mellékesen talán ez még 1/a-ba is adna valami értelmet a toliknak.) Aki hozzászol légyszi olvassa már el az elözményeket. |
én eddig úgy értelmeztem, hogy megmarad a hatékonyságcsökkenés is. elvégre a variknál is van hatékonyságcsökkenés, nem csak a készültségigény nő. vagy rosszul tudom?
|
Quote:
Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)" Ilyen a varázslatokra nem vonatkozik vagy legalább is a sugó szerint. Valamilyen tényleg van amit a sugo nem ír olyat kéne alkalmazni a tolvaj akciokra is. Amugy érdemes elgondolkodni egy nagyobb változtatáson is ami segiti is a tolvajokat de nem lentebbi szinteken hanem a felsöbbeken mert lenti szinteken azért elég jó dolguk van. Lehet igaza van Kisbérnek azzal, hogy ha szigoritanánk a teki lopást akkor megjellenének más hadi fajok is nem csak oriás gnom amitöl felkopik a tolik ála. |
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread....t%E9konys%E1ga |
Quote:
Igazábol az a baj, hogy lenti szinteken hadis meg varisok szinte mind oriás meg gnom (már mint az erös szövikre gondolok). Van más is de általában azokat lopja a környék. Fenti szinteken meg nincs tolis mert a 10k malusz egyre nyomasztobb lesz egyre könyebben ledolgozhato egyre kevesebb lör ez a 10k. Szerintem pl. lenti szinteken azért van kevés ork mert szét lopják a tekijét. Egy olyan megoldást kéne találni ami lenti szinteken megakadájozza 6-10körös lopásokat amikre nem lehet vissza ütni csak irto drágán. Fenti szinteken meg a tolisokat kéne valahol segiteni. Ezért mondom egy uj maluszért el kéne venni a másikat. Habár ez csak rész megoldás de ha valakinek van job bátran jöjjön vele. |
Quote:
Muszáj volt ezt épp ide? |
All times are GMT +1. The time now is 11:30. |