Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Láma 10-25-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37603)
És még én beszélek kis hekiröl:DNagy hekin megnézném,hogy vered le azokat a viharokat amiket egy varis lök rád;)És ha nincs rajtad a napsütés(helytartó) akkor kv elött mindig 5másodperccel kapsz 1 kört;)

Még1 intim kérdés, te milyen alapon beszélsz magas hekiről?:)

Harcosok 10-25-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37608)
... amit -- ha nem akarsz helytartót -- akkor kv előtt 4 másodperccel le is szedsz. ;)

Egy intim kérdés: Te mióta játszol?

Majd 2 éve;)
Hogy oldod meg,hogy pont utána tud leszedni?:)(helytartó nélkül)5másodperc alatt te megoldod ezt,hogy észreveszed akkor mész a varászlatokhoz és beállítod,hogy vihar stb stb?:)De akkor állítsd jól be az orád és 1másodperccel kv elött lökd;)

Synkel 10-25-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37597)
Harcos: nagyon csendben jegyzem meg, h kár erőlködnöd a piros osztásával, amíg magad olyan színnel bírsz... persze lehet, h ezt (is) jobban tudod... :) :) :)

Monjuk ezen én is jót derültem:)
Harcosok, szerintem ne firtasd ezt az aréna/párbaj témát. A hód nem erről szól egyelőre, és a jelek szerint egy jó darab ideig nem is fog. Tulajdonképpen még a szabályai sem egyeznek mindenben a normál játékkal, szal ne keverjük a kettőt.
Úgy emlékszem van itt valahol párbajtopic, ha ott kezded osztani az észt, ebből az itteni ellenzékből szerintem senki nem fog beszólni neked, mert keveseket érdekel a párbaj. Jó, mondjuk Szecsát igen:) Én bármikor elhiszem neked, hogy érted a párbajt, és röhögve leversz, főleg, hogy mindössze 3x játszottam, azt is szórakozásból, ismikkel. Te viszont azt hidd el nekünk, hogy a hód nem párbaj, és nem is úgy kell játszani. Osztogass tanácsokat kezdő párbajosoknak, de ne a normálos témákhoz szólj hozzá.

Senki 10-25-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37601)
Ja és megjegyzem továbbra is én nem azt teszem mint ti,hogy ha olyan kérdést teszek fel amire nem tudsz mit irni gyorsan hanyaglom a témát és várom,hogy uj üzenetek jöjjenek és az feledésbe merüljön már;)

jaj jaj jaj... te tényleg megérdemled a topicot...pl én mindig segítek ha itt vagyok, és nem beírok mindenre egy hülyeséget... tudod az nem segítség sőt még meg is szívatod vele az újakat.... mellesleg hol érdekel hogy kiálljak ellened? :D vagy a többieket? ahoz az kellene hogy egyenrangú ellenfélnek tartsanak téged magukkal, az meg ezekszerint nem történik meg.... (bocsi hogy én is most kezdelek oltani, de gondoltam nem reagálok a dolgaidra, hátha csak én látom rosszul, de ezekszerint jól látok... ismét :D:D:D:D:D )

Ati 10-25-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37615)
Majd 2 éve;)
Hogy oldod meg,hogy pont utána tud leszedni?:)(helytartó nélkül)5másodperc alatt te megoldod ezt,hogy észreveszed akkor mész a varászlatokhoz és beállítod,hogy vihar stb stb?:)De akkor állítsd jól be az orád és 1másodperccel kv elött lökd;)

Én ezzel nem bíbelődöm, van helytartó, leszedi. Miért akarnék már anélkül játszani? Ha anélkül akarsz, akkor hajrá, jól állítsd be az órát. :)

Harcosok 10-25-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 37613)
Még1 intim kérdés, te milyen alapon beszélsz magas hekiről?:)

Jogom mindenhez van;)
De látom már megint tereled a témát;)

Xeper 10-25-2006 17:26

a bankok igenis mindig működnek, Never jól tudja -de ez titok :D

Harcosok 10-25-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37618)
Én ezzel nem bíbelődöm, van helytartó, leszedi. Miért akarnék már anélkül játszani? Ha anélkül akarsz, akkor hajrá, jól állítsd be az órát. :)

Ki mondta,hogy a nélkül akarok játszani??De azért rengetegen vannak vip nélkül a hodba...(bár te ezt %-os arányban is tuti jobban tudod:P)

Senki 10-25-2006 17:29

sőt talán még kamatoznak is? :rolleyes: sose figyeltem meg, de ha jól emlékszem régen a kamat is megmaradt :D megnézitek gyorsan anarchban? :D

Ati 10-25-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37622)
Ki mondta,hogy a nélkül akarok játszani??De azért rengetegen vannak vip nélkül a hodba...(bár te ezt %-os arányban is tuti jobban tudod:P)

Ez hogy jön ide?

Ha helytartó nélkül vannak, akkor keljenek fel minden körváltáskor, ha le akarják szedni a vihart.

Ez meggátol bárkit is a képzésben? Nem.

All times are GMT +1. The time now is 11:06.