![]() |
Quote:
a végeredmény persze ugyanaz, mert csak pár emberrel jön több, emiatt elhanyagolhatóan többet esznek, majd ha elfogy a kaja, akkor igen, -a már nem is annyira új dolog miatt- megszünik a bevándorlás. |
Sziasztok
Én is kérdeznék valamit: ha egy TF ori raktárokat sem tart akkor a morál csökkenés miatt kezdenek el lázadozni az emberek vagy egy bizonyos idö mulva ha nincs kaja? Mert ha csak a morál miatt, akkor elég lenne napi 1 millát adni az embereket és kész nem? |
Quote:
ha nincs ember, leállnak az épületek, elmennek az egységek is. |
Ezek szerint csak akkor lázadnak ha rossz a morál.
lenne még egy kérdésem: tegyük fel hogy 100% a morál, amikor jön az üzi hogy éhezés miatt elment 20 emberem akkor az azt jelenti hogy mondjuk 2000 lakosbol lett 1980 vagy azt hogy 2000-böl elment 20 ember, viszont nem 1980 emberem marad, mert a 100% morál miatt be is vándoroltak meg szaporodtak meg ilyenek, csak ugye azt sose irja hogy "született 17 lakosod, gratulálok:)". Egyszerübben: ha éheznek az emberek akkor mindenképpen csökken a lakosság bárhogy is babusgatom öket? |
Quote:
|
Szerintem: a korházak miatt lehet népbevándorlás de ez egy 0tanyás orinál nem ér smemit.
|
Quote:
|
Quote:
Kiegészítés: az éhezés ténye a kórház bevándorlási bónuszát kapcsolja csak ki -ha az épület működik, akkor ugyanúgy gyógyít természetesen. |
köszi a gyors válaszokat
ma is tanultam valamit :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:27. |