![]() |
Nekem a stratégiai játékok királya mindig is a Command & Conquer Dune2000 és a Red Alert sorozatok maradnak .. az idő múlásával egyre inkább kitűnik,hogy milyen kezdetleges is a grafikájuk,de a történetük és a játszhatóságuk szerintem fantasztikus ... LAN szerveren játszva kicsit korlátozott szerintem,de nekem ez mindig favorit lesz :)
|
Quote:
Ott végre kiélhetem a terrorista hajlamaimat. :) Demolition Generals. Jó kis robbanó hordók. :) |
Az Age of Empires II egy örök klasszis valóban, de mai fejjel végtelenül egyszerűnek tűnik. Nem túl sokrétű játék.
|
Stratégiákat igen kedvelem. Sőt szinte csak azokkal játszok. Azért néha egy két fps ill. rpg is jöhet.
Dune 2000; Total War sorozat, Most a Medieval 2 nyomnám csak szembesültem azzal a szomorú ténnyel, hogy újítani kellene, de hát lóvé meg jelenleg kein. Hereos 2,3 a 4 az nem jött be annyira. Master of Orion 2, 3. Ceaser 3,4, Pharao, Imperium Galaktika 1-2, Haegemonia, Panzer General 2 (az egy az sajna nincs meg, de azt is kipróbálnám), Red Alert 1-2. Most nagyon várom a Settlers 6, olvastam ról vmelyik lapban és nagyon megtetszett. |
Sorolnám még a magam listájához az Age of Empires III -mat :)
A játékélmény számomra fantasztikus,kis rendszerigénnyel is folyamatos a működése..kíváló grafika,hanghatások realisztikusak :) Egyetlen problémám vele,hogy a nyelvet nem lehet állítani .. így mikor először vettem meg,még Spanyolországban,akkor sajnos spanyolul kellett lejátszanom.. aztán megszereztem németül,majd végül angolul :) |
Quote:
huh...én még a 2nél tartok :D az a settlers ami francia? |
Quote:
|
nálam is az Age of Empires II viszi a prímet...az Age of Mytholgy trial is tetszik, de annak sajna csak a demója van meg.
|
Kedvencek? Civ III. mindenek felett! :)
Emellett AoE II, Starcraft, Warcraft III, Imperium G. II, UFO 2 (X-Com), Close Combat IV (bár az inkább talán taktikai), Fallout Tactics (dettó). |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 04:32. |