Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

wand 10-08-2006 14:07

Quote:

Originally Posted by monro (Post 34084)
Olvass vissza. Nem hekihez volt kötve, hanem felfedezéshez. Ha x hekit felfedeztél már akkor a képzésed y heki felfedezésenként csökken 1%-ot. Megbeszélés kérdése a mérték is és a csökkentés maximuma is. Ha valaki nem fedez fel orba-szájba akkor nem csökken...

hmm, ezt valahogy tényleg nem olvastam:)

így akár már elfogadható is lehet, bár ez így csak egy "büntetés" a felfedező oriknak.
ráadásul ha úgy kerül bevezetésre, hogy a már felért oriknál, úgy vesszük maxot fedeztek eddig fel, akkor nekik ez igen csúnya büntetés lehet..

Serg 10-08-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34114)
hmm, ezt valahogy tényleg nem olvastam:)

így akár már elfogadható is lehet, bár ez így csak egy "büntetés" a felfedező oriknak.
ráadásul ha úgy kerül bevezetésre, hogy a már felért oriknál, úgy vesszük maxot fedeztek eddig fel, akkor nekik ez igen csúnya büntetés lehet..

Az hogy már nem fedezhetek fel rendben van de hogy ne is képezhessek ez hülyeség!

monro 10-08-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34114)

Miért vennél maxot náluk?
Milyen törvény az amit visszamenőleg vezetnek be?? Azt nem támogatnám sem a jelen esetben sem más témában. Mindenki egyformán induljon... Úgy tudom a kiskék 7-esektől sem veszik vissza a számokat ha most nehezítik majd a fellépésüket.

wand 10-08-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by monro (Post 34154)
Miért vennél maxot náluk?
Milyen törvény az amit visszamenőleg vezetnek be?? Azt nem támogatnám sem a jelen esetben sem más témában. Mindenki egyformán induljon... Úgy tudom a kiskék 7-esektől sem veszik vissza a számokat ha most nehezítik majd a fellépésüket.

most akkor én mondom: olvass vissza :p

amúgy meg milyen szabály lenne az, hogy egy 20k-s orinak (ami már vagy 15k-t felfedezett) ugyanonnan indul a felfedzés mint egy 2k-s nak? :)

Békés 10-08-2006 20:23

És ha ugy vennénk hogy azokra már nem vonatkozik akiknek a fellépési határ + 2k hekinél /4400/ többjük van?
A 4400 hekis határig pedig részarányossan járna neki?

Serg 10-08-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34159)
most akkor én mondom: olvass vissza :p

amúgy meg milyen szabály lenne az, hogy egy 20k-s orinak (ami már vagy 15k-t felfedezett) ugyanonnan indul a felfedzés mint egy 2k-s nak? :)

engem a felfedezés nem érdekel bár érdekes törvény az aminek a hatálya visszamenőleges :D

wand 10-08-2006 20:46

ez nem visszamenőleges hatály :)

van aki már szétfedezte magát és van aki most indulna fel.
így is nehezebb lesz bárkinek felérni. szerintem jogos, hogy fentlévők már a nehezített felfedezést kapják

Remedy 10-08-2006 21:18

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34168)

van aki már szétfedezte magát és van aki most indulna fel.
így is nehezebb lesz bárkinek felérni. szerintem jogos, hogy fentlévők már a nehezített felfedezést kapják

es gondolod hogy el van most tarolva hogy eddig ki mennyit fedezett?

Serg 10-08-2006 22:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 34173)
es gondolod hogy el van most tarolva hogy eddig ki mennyit fedezett?

Persze Zoli meg Wand jegyzeteltek eddig:D

monro 10-08-2006 22:36

Quote:

Originally Posted by wand (Post 34168)

Akkor szted mi? :D
Az az uj szabály, hogy ezentúl számoljuk... De a nagyokét már nem számoljuk, mert felfedeztek tavaly :D:D:D Ez bizony a visszamenőleges hatály tipikus esete hiába szépíted. Vagy mindenkinek nulláról indul vagy ne is legyen bevezetve.

Kiváncsi vagyok mit szólna Tuvalu vagy Fegya ha kitalálnám, hogy vegyük el a kis kék számaik 80%-át, mert nem teljesítették a tervezett feltételeket ;)

All times are GMT +1. The time now is 13:12.