![]() |
Quote:
hmm, ezt valahogy tényleg nem olvastam:) így akár már elfogadható is lehet, bár ez így csak egy "büntetés" a felfedező oriknak. ráadásul ha úgy kerül bevezetésre, hogy a már felért oriknál, úgy vesszük maxot fedeztek eddig fel, akkor nekik ez igen csúnya büntetés lehet.. |
Quote:
|
Quote:
Milyen törvény az amit visszamenőleg vezetnek be?? Azt nem támogatnám sem a jelen esetben sem más témában. Mindenki egyformán induljon... Úgy tudom a kiskék 7-esektől sem veszik vissza a számokat ha most nehezítik majd a fellépésüket. |
Quote:
amúgy meg milyen szabály lenne az, hogy egy 20k-s orinak (ami már vagy 15k-t felfedezett) ugyanonnan indul a felfedzés mint egy 2k-s nak? :) |
És ha ugy vennénk hogy azokra már nem vonatkozik akiknek a fellépési határ + 2k hekinél /4400/ többjük van?
A 4400 hekis határig pedig részarányossan járna neki? |
Quote:
|
ez nem visszamenőleges hatály :)
van aki már szétfedezte magát és van aki most indulna fel. így is nehezebb lesz bárkinek felérni. szerintem jogos, hogy fentlévők már a nehezített felfedezést kapják |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az az uj szabály, hogy ezentúl számoljuk... De a nagyokét már nem számoljuk, mert felfedeztek tavaly :D:D:D Ez bizony a visszamenőleges hatály tipikus esete hiába szépíted. Vagy mindenkinek nulláról indul vagy ne is legyen bevezetve. Kiváncsi vagyok mit szólna Tuvalu vagy Fegya ha kitalálnám, hogy vegyük el a kis kék számaik 80%-át, mert nem teljesítették a tervezett feltételeket ;) |
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |