![]() |
i'm out :D
|
Quote:
Dráma. Gyász. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyebkent, felesleges osztanotok az észt :) Harcosok, gyere gyors csoportba, mivel ott játszik exair is és megmutathatjatok egymasnak mire mentek mf gnom hadikkal 200 hekin, es 6 renges mennyi epuletet renget le :) |
nem 200 hekin kell jatszani ezt a jatekot..szerintem :)
|
oktatni ott is lehet :)
|
hmmm..
sztem a torpbol nagyon izom tolist lehet csinalni:) torp tudos pl 45%haditeki jobb a vedelme mint az embernek vagy a felelfnek es a 62.4db toli ami elfer kocsmankent az siman bevedi egy ugyanolyan eplistaju felelf ellen is:) jobban fogy a keszuli de ha orihegyezesi versenyt rendeznek akkor a tanyafrre torp a +50% raktarhelyel jobban kihegyezi magat mint egy ember vagy felelf :P tehat jo tolis a torp !!! csak nem eleg hatekony ha sokat kell lopni meg gyilkolni!:) eplistazni ugyanolyan jo mint a masik 2 faj egyedul a varikban gyenge a torp nagyon!!! amugy minden masra tokeletesen folhasznalhato ha nem amator viszi:D |
igazabol ha minharom fajt csontra kihegyezed akkor egyik sem tud bemenni a masikhoz tolifarasztas vagy toligyilok nelkul:D
tehat jo szovik is kellenek egy jo tolis melle:))) |
illetve mind a 4 faj az elfrol meg is feledkeztem:D
minden fajnak megvannak a maga kis elonyei amiket kihasznalva lehet sporolni itt ott az epuletekbol es erosebbe lehet tenni azt amire ra vagy specializalodva:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:24. |