Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Elszólások és egyéb mókás dolgok játék közben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=73)

naramis 06-05-2007 14:25

Naramis teljesen egyetért !!! ;)

Chris 06-05-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 101171)

Mivel? :confused: :D

naramis 06-05-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 101173)
Mivel? :confused: :D

Upppsssszzzz! lemaradt :p

Nálam nincs offos bekiabálás, ha ingame beszéd van karakter és karakter közt, karakter és njk közt, mivel villámgyorsan és maradandóan rombolja a hangulatot.

Szal az ilyen "csá, király", vagy "szia varázsló", na ezek kapnak egy figyelmeztetést, legközelebbi hibánál meghal a karijuk, és a következő alkalamnál megkérem, hogy távozzon az asztaltól és nyugodtan törölhet a címlistájából/telefonkönyvéből. Jáccani csak komolyan.

By: Massza Rex

naramis 06-05-2007 14:48

Km: mindenkitöl kérek egy szivességpróbát! :D

Chris 06-05-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 101171)

Ezek szerint csak nálunk laza a KM/DM/stb vagy mi? :confused::eek::rolleyes:
Nem mondom, hogy a komoly részeket elhülyüljük, de azért egy-két poén, beszólás becsúszik időnként... :rolleyes:
Nem vagyok benne biztos, hogy tetszene ha a szórakozásnak szánt játékot iskolai óra szinten beszabályoznák. Kezdem úgy érezni az én készülékeben van a hiba... :o

naramis 06-05-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 101302)
Ezek szerint csak nálunk laza a KM/DM/stb vagy mi? :confused::eek::rolleyes:
Nem mondom, hogy a komoly részeket elhülyüljük, de azért egy-két poén, beszólás becsúszik időnként... :rolleyes:
Nem vagyok benne biztos, hogy tetszene ha a szórakozásnak szánt játékot iskolai óra szinten beszabályoznák. Kezdem úgy érezni az én készülékeben van a hiba... :o

Én ( mi ) úgy gondolom mindennek megvan a heje és ideje. tehát szociális interakcióknál csak azt mongyuk amit a kari mond... ami gyakorta poénos.
A "helló henci" beszólásféléktől tudok falramászni :D

Chris 06-05-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by naramis (Post 101371)
A "helló henci" beszólásféléktől tudok falramászni :D

Mondjuk ilyesmi nem volt, de az egyik DnD játékban a pap nevén (Mias atya, ejtsd: "miaz") negyedórát röhögtünk, és jöttek az offos beszólások is...

Xeper 06-05-2007 20:46

Legjobb mikor a karaktered mond be valami odavágót amit amúgyis mondanál, de a helyzetre formálod :)

Massza Rex 06-05-2007 21:01

Erre nincs jó szabály, az ember érzi, hogy ült e a dolog, vagy sem.

Én érzékeny vagyok a beszélgetős részekre, ott nincs helye poénnak.
Ha poén kell, akkor poénkodjanak a karik, az oké.

Azért mi sem faarccal ülünk 12 órát, de amikor fontos, hogy egy beszélgetés hangulata megmaradjon, akkor nincs helye poénnak.

Pl aki nincs jelen a beszélgetésben, az eleve csöndbe van, mert nem szeretem ha a saját hangomat sem hallom. (4-5 játékosnál kell a rend:o)

Chris 06-05-2007 21:25

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 101405)
Erre nincs jó szabály, az ember érzi, hogy ült e a dolog, vagy sem.

Én érzékeny vagyok a beszélgetős részekre, ott nincs helye poénnak.
Ha poén kell, akkor poénkodjanak a karik, az oké.

Azért mi sem faarccal ülünk 12 órát, de amikor fontos, hogy egy beszélgetés hangulata megmaradjon, akkor nincs helye poénnak.

Pl aki nincs jelen a beszélgetésben, az eleve csöndbe van, mert nem szeretem ha a saját hangomat sem hallom. (4-5 játékosnál kell a rend:o)

Asszem ezt egyszer élőben kell kipróbálni másképp nem fogok ráértezni, hogy szerinted mi meg hogy...:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 05:59.