![]() |
Naramis teljesen egyetért !!! ;)
|
Quote:
|
Quote:
Nálam nincs offos bekiabálás, ha ingame beszéd van karakter és karakter közt, karakter és njk közt, mivel villámgyorsan és maradandóan rombolja a hangulatot. Szal az ilyen "csá, király", vagy "szia varázsló", na ezek kapnak egy figyelmeztetést, legközelebbi hibánál meghal a karijuk, és a következő alkalamnál megkérem, hogy távozzon az asztaltól és nyugodtan törölhet a címlistájából/telefonkönyvéből. Jáccani csak komolyan. By: Massza Rex |
Km: mindenkitöl kérek egy szivességpróbát! :D
|
Quote:
Nem mondom, hogy a komoly részeket elhülyüljük, de azért egy-két poén, beszólás becsúszik időnként... :rolleyes: Nem vagyok benne biztos, hogy tetszene ha a szórakozásnak szánt játékot iskolai óra szinten beszabályoznák. Kezdem úgy érezni az én készülékeben van a hiba... :o |
Quote:
A "helló henci" beszólásféléktől tudok falramászni :D |
Quote:
|
Legjobb mikor a karaktered mond be valami odavágót amit amúgyis mondanál, de a helyzetre formálod :)
|
Erre nincs jó szabály, az ember érzi, hogy ült e a dolog, vagy sem.
Én érzékeny vagyok a beszélgetős részekre, ott nincs helye poénnak. Ha poén kell, akkor poénkodjanak a karik, az oké. Azért mi sem faarccal ülünk 12 órát, de amikor fontos, hogy egy beszélgetés hangulata megmaradjon, akkor nincs helye poénnak. Pl aki nincs jelen a beszélgetésben, az eleve csöndbe van, mert nem szeretem ha a saját hangomat sem hallom. (4-5 játékosnál kell a rend:o) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:59. |