![]() |
Quote:
|
Pontlista
Sziasztok!
Én azt javasolom, hogg a hírnév mindenképp maradjon. Nagyon fontosnak tartom .A színnel kapcsolatban ez a mostani zöld szerintem jó lesz,mert ha megnőnek a karakterek a válltoztatásoknak köszönhetően akkor átlátható lesz. |
Quote:
|
Nézem most zöld helyett pergamen-színnel a listát, erre mindenképp feketével kell írni. A többi sötét színre viszont fehérrel (lásd színmagyarázat a pontlista alatt, hogy milyenek feketével), úgyhogy ez eléggé zebra jelleget öltene így. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok.
Lenne egy számotokra egy egyszerű kérdés, amire nem sikerült rájönnöm, pedig tudom, pofon egyszerű és egyértelmű. Az Eredményeség-nél miért van 2 sőt 3 oszlop. Az első az végig üres, a második és a harmadik mit takar? Mondjuk az egyiknél 70 a másiknál 100? Azt értem, hogy az adott országnál az eddigi akcióim sikerességét mutatja ki, de mégis, mi a 70 és mi a 100? Pl. a baloldali 70 a jobboldali 100. Tudom, hogy a válasz nagyon egyszerű de kérlek nézétek el nekem ezt az egyszerű kérdést, hadd mondjam hogy: Ja! Persze. De h..lye vagyok :D . Egyébként most az elöbb elkezdtem csinálni egy kis template-et amit esetleg megoldható. Amint kész, jelzem :) . |
Quote:
"Ha már volt összecsapásod az adott országgal, akkor az eddigi akcióid sikerességét is megtekintheted: sereges támadás, varázslatok, tolvaj akciók sikeressége." |
Mi lenne akkor ha a vip-es orik külön be tudnának kapcsolni egy oldalt...ahol az infos dolgok lennének? Különben meg ugy nézne ki mint 1/A-ban a klánlista ;)
Bár nekem mind1 csak igy ne maradjon.....!!!! Ati képzeld el az az elf mit él át minden nap aki lesi a pontlistát majd minden orában...mikor csipi el a +fedezhető főldet és kifolyik a szeme mert nem lehet eligazodni rajta olyan kicsi ;( |
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |