Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   v6 Pontok menüje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=688)

Cassandra 08-06-2006 17:39

Quote:

Originally Posted by Senki
ööö.... igaz, de buzgómócsing vagyok most éppen :D

Sebaj, ne hagyjuk, hogy elfelejtődjön igazad van...:D:p

Antone 08-06-2006 18:06

Pontlista

Sziasztok!

Én azt javasolom, hogg a hírnév mindenképp maradjon. Nagyon fontosnak tartom .A színnel kapcsolatban ez a mostani zöld szerintem jó lesz,mert ha megnőnek a karakterek a válltoztatásoknak köszönhetően akkor átlátható lesz.

Ati 08-06-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Antone
Sziasztok!

Én azt javasolom, hogg a hírnév mindenképp maradjon. Nagyon fontosnak tartom .A színnel kapcsolatban ez a mostani zöld szerintem jó lesz,mert ha megnőnek a karakterek a válltoztatásoknak köszönhetően akkor átlátható lesz.

Bár én is a mostani zöld mellett voksolnék, a legtöbb "indulatot" mégis a fórum zöldje okozta tegnap.

Ati 08-06-2006 18:14

Nézem most zöld helyett pergamen-színnel a listát, erre mindenképp feketével kell írni. A többi sötét színre viszont fehérrel (lásd színmagyarázat a pontlista alatt, hogy milyenek feketével), úgyhogy ez eléggé zebra jelleget öltene így. :(

Deni 08-06-2006 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati
Nézem most zöld helyett pergamen-színnel a listát, erre mindenképp feketével kell írni. A többi sötét színre viszont fehérrel (lásd színmagyarázat a pontlista alatt, hogy milyenek feketével), úgyhogy ez eléggé zebra jelleget öltene így. :(

és ha a színmagyarázatnál nem magára a színskálára írnád hogy mit jelent, hanem mellé? és akkor mehetne világos színnel mag a pontlista és mindenhol lehetnének fekete betűk..

Ati 08-06-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Deni
és ha a színmagyarázatnál nem magára a színskálára írnád hogy mit jelent, hanem mellé? és akkor mehetne világos színnel mag a pont lista és mindenhol lehetnének fekete betűk..

Nem a színmagyarázattal van a baj. Az csak példa, hogy úgy nézne ki a pontlista mindenhol fekete betűvel. Mert pergamenszínre csak feketével lehet írni. Ha oda feketével írok, a teszemazt lilára, vagy pirosra pedig fehérrel, akkor a pontlistában hol fekete lesz valaki, hol fehér...

Deni 08-06-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem a színmagyarázattal van a baj. Az csak példa, hogy úgy nézne ki a pontlista mindenhol fekete betűvel. Mert pergamenszínre csak feketével lehet írni. Ha oda feketével írok, a teszemazt lilára, vagy pirosra pedig fehérrel, akkor a pontlistában hol fekete lesz valaki, hol fehér...

jah azt hiszem most értettem meg a problémát.. akkor marad az h sötét háttér világos bötűk?

Dzsedzs 08-06-2006 19:36

Sziasztok.
Lenne egy számotokra egy egyszerű kérdés, amire nem sikerült rájönnöm, pedig tudom, pofon egyszerű és egyértelmű.
Az Eredményeség-nél miért van 2 sőt 3 oszlop. Az első az végig üres, a második és a harmadik mit takar? Mondjuk az egyiknél 70 a másiknál 100? Azt értem, hogy az adott országnál az eddigi akcióim sikerességét mutatja ki, de mégis, mi a 70 és mi a 100? Pl. a baloldali 70 a jobboldali 100. Tudom, hogy a válasz nagyon egyszerű de kérlek nézétek el nekem ezt az egyszerű kérdést, hadd mondjam hogy: Ja! Persze. De h..lye vagyok :D .
Egyébként most az elöbb elkezdtem csinálni egy kis template-et amit esetleg megoldható. Amint kész, jelzem :) .

Ati 08-06-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by Dzsedzs
Az Eredményeség-nél miért van 2 sőt 3 oszlop.

Idézet a súgóból:

"Ha már volt összecsapásod az adott országgal, akkor az eddigi akcióid sikerességét is megtekintheted: sereges támadás, varázslatok, tolvaj akciók sikeressége."

Szunyog 08-06-2006 19:47

Mi lenne akkor ha a vip-es orik külön be tudnának kapcsolni egy oldalt...ahol az infos dolgok lennének? Különben meg ugy nézne ki mint 1/A-ban a klánlista ;)

Bár nekem mind1 csak igy ne maradjon.....!!!!
Ati képzeld el az az elf mit él át minden nap aki lesi a pontlistát majd minden orában...mikor csipi el a +fedezhető főldet és kifolyik a szeme mert nem lehet eligazodni rajta olyan kicsi ;(

All times are GMT +1. The time now is 23:10.