![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem az új elosztás se nem rosszabb se nem sokkal jobb, mint a régi, legfeljebb szokatlanabb. Aki akar mindent megtalál, csak meg kell szokni. A több ikon (üzijelzés, esemény, stb) az kifejezetten jó.
Ati: nem lehetne, vagy nagyon bonyolult lenne-e a beállítások alá egy színséma választási lehetőség? Nincs itt sokról szó, csak egy háttérszín (és ezzel együtt betűszín) választási lehetőség, vagy 1-2 színséma közül a választás? Nem hinném h a meglévő változat alapján nehéz elkészíteni egy pár árnyalattal sötétebb változatot. A cookiek meg úgyis tárolnak annyi mindent, h az az 1 adat már se nem több, se nem kevesebb. :) A fekete háttér kifejezetten jó volt az előző verzióban, ez a világos nem annyira. Magam védelmében leírom, h én a fekete pólókra is szavaztam :) |
p
Quote:
Hattertszineket nem lehetne olyanna csinalni ahogy voltak? S a kepek a reklambanner ala kene keruljenek(banner fent, kepek lent). |
Quote:
|
Még az ötlött fel bennem: Én elég gyakran használom a szövifórumot és ahhoz , hogy elérjem elöbb a szövetség menüpontra kell kattintanom. Nem lehetne felmérni, hogy mellyek a leggyakrabban használt menűpontok és egy fastruktúrát kialakítani menűnek?
,A szövetség fóruma szövetség-- 'A szövetség fontos eseményei valahogy hasonlóan |
Quote:
bocs. :S |
A pontok oldal elég problémás még, úgyhogy nyitottam neki egy külön topicot, ezzel kapcsolatban légyszi ott fejtsétek ki a véleményeteket:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=688 Köszi. |
Kérés/Kérdés
...
Bocsi Ati, de ez tényleg nem lett jó, sőt... A szememnek fáj a legjobban. Amikor a második orimat kezelem le kisebb (mondjuk fél napos) szünet után, akkor már elégg összefolyik. És a "táblázatok" is elégg áttekinthetetlennek tűnnek! A kérésem/kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e szerezni a régi hód grafikáját vhogyan. Akár egy ZIP fileban is. Ha olyan mód van rá, akkor még fizetnék is érte!!! Nekem nagyon hiányzik a régi... :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:45. |