![]() |
Minden ami létezik a megszünés mellett szól
1-2érv jut eszembe a maradás melett össz más nem si volt szerintem csak ezt irtátok sokszor:) Egyik:Ha nincs hely a katiknak kilöki a piac.Erre válasz: Ha itt vagy akkor ujra tudod képezni. Ha nem vagy itt akkor meg ugyis megveszik a piacrol még 50k-ért is:P Másik el is lehet kapni az utalást: Ahogy már ezt régebben is irtam "Pistikének"édes mindegy,hogy "julinak"lesz több egysége 2k-val vagy "Katinak" Juli és Kati is csalással lenne erös.... És még volt egy harmadik a mindent értelmiséget felülmuló: Nem muszály hv-zni ha így nem tetszik ne hv-z Válasz:Akkor szerinted ez a Megbeszélések topic nem is kellene:) minek??Akkor inkább irjuk be mondenhova ezt:Ha bármi nem tetszik a hodban hiába van ez a hely ahol ötelteket lehet adni hagyd az egészet! Aki lát még más érvet szoljon pls:D(most nem olvastam csak nagyábol végig a témát) |
nagyjából összefoglaltad a lényeget, de a Pistike kontra Juli és Kati miatt, feministáktól kapni fogsz :D
|
Quote:
Csak jó lenne ha nem 15-en nyilatkoznánk ez ügyben(bár 30-nál tuti nincs több olyan aki el is indul hv-n:P)hanem vagy 30-an min:)ugyhogy hv-zok ide és tessék mondani véleményt:D (ugylátom rém már nem nagyon figyel ide azota,hogy megnyitotta a témát:D) |
Sziasztok!Én csak annyit tennék hozzá,h ha kicsit többet gép mellett tudok lenni,mint most hétvégén akkor termelek kati piacra alap katonát és abbol lehet vásárolni...persze ezt nem tom ajánlani mindig,de szóljatok,h kell-e vagy nem...eme opcióm?:)
|
Quote:
Mivel 2k a drágakő ára megvennék az 50k egységet is és ezzel megint elönyre tenne szert valaki:) Ja meg amit most irtál nem vagyok benne teljesen biztos,hogy szabályos lenne de lehet az:) |
Quote:
Másik én nem azt mondtam h ne támadjanak csak azt ,h én ezt akarom csinálni és kész nem kértem senkit se semmire h védjen meg vagy hasonlo....ha beütnek beütnek és kész akkor kisebb hekin temelek és kevesebbet ennyi! |
Quote:
DE ha 2k egység midnen héten megjellenne a piacon akkor hidd el szereznének valahogy direkt erre pénzt(néha nem is szabályosan:P) a és hiába lenne 50k-ba egység még ugyanugy utalnának attol:P Mivel hiába rakod ki te 50k-ba más attol még megveheti az 1k-st is:P |
Quote:
nem utalást megszünését akaraom,csak azt h nagyobb harc lenne ezáltal mert több egység lenne.. |
Quote:
Hmmm... :mad: Mindenesetra kicsit zavarosan fogalmazol |
Quote:
Vegyél ki az ellenzők közül :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:32. |