![]() |
Quote:
|
Quote:
De azért Sumi érdemeit nem szabad lebecsülni ő a legnagyobb aktív ezért minden tisztelet neki. Most derül ki hogy mennyire i9mád vezetni, mert lassan már neki ez a pályája vége, örömjáték! Alonso egy pancserf csak tavaly neki volt a legjobb autója. Kimi hidegvére jelenleg egyedülálló a F1ben:cool: |
mint már kilett vesézve sumi erőssége a beállitások preciz megitélése, természetesen elrollerozgat még, magasan a szint felett, de higgyétek meg, kimi 1x kap jo autot maga alá, és onnan megin egyhangu lesz a verseny. hálistennek.alonso 1 taknyász. nem tudom megfigyeltétek-e, most nem mutogatott egyest a kezével. lehet hohy tuggya , idén nem terem annyi babér(levél) neki.
|
Quote:
|
Quote:
Juan Manuel Fangio aki csak 5x nyert VB-t ellentétban Schumi-val! De Fangio autójában még biztonsági őv sem volt, nem hogy elktronika! Ezért sokkal nagyobb pilóta az 5 VB címével, mint M.S. a 7-el! Az, amikor még tényleg a pilóta tudása és képeszsége számított, és nem az, hogy ki alatt milyen elektronika lapul! Nézzétek, mag Fagio-ról a gallériát, és utánna mindenki döntse el, hogy melyik, hogy melyik a legjobb! Schumi, vagy Fangio http://www.formula1.com/archive/hall...river/268.html |
Quote:
Ilyen a világ ;) |
Quote:
|
Davalon: neked eza lételemd, mindenkinek ellentmondasz. nem tök mindegy ki mit gondol? nekem bárki mondhatja hogy kimi kis szaros, nem tud vezetni, legfeljebb kiröhögöm.
meg volt adva a tisztelet minden versenyzőnek, ezen felesleges vitázni . ugy csinálsz mintha nem is hodos lennél. pedig 1 a jelszo: MINDIG van 1 jobb! szerintem. |
Nem én kezdtem el ilyen hülyeségeken agyalni. Már mondtam, ilyen alapon, egyetlen régi sportolót sem kellene tisztelni, mert mindegyiknél lett később egy jobb. Ugye azt senki nem vitatja, hogy Darnyi Tamás jó úszó volt? Aztán nézzétek meg, hányan tudnak ma már nála jobb időket. magyarán akkor az ő "kultusza" is porba hever?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:32. |