![]() |
a 75% tolis az kb. olyan mint a szieszta ezt adnád mondjuk egy gnómnak/orknak és örülnek h nem kell tolit tartaniuk mert nem gyulladnak, esetleg rengés ellen beveszi ezt egy óriás és röhög h csak mészárolható már. nemnemnem!! akinek van több szeme az jobb az átlagnál minek neki még bónusz, így is erősebb az egyszemesnél.
|
Hát én azon a véleményen vagyok, hogy minek még azon kívűl bónusz, a több személyiséges oriknak, amikor eleve előnyben vannak, és általában, (nem mindig) jobban ismerik a játék lehetőségeit. Jön egy szegény újonnan regelő és megpróbál bármit is kezdeni ezekkel az orikkal, és azt veszi észre, nemhogy nem tud tanulni tőlük, a játék során, a kis trükköket, hanem meg se tudja normálisan piszkálni.
Meghát minek x% bónusz egy olyan országnak, azokkal szenben, akik általában amúgy is gyengébbek, :D |
Quote:
Ez nem lesz, ezt kár feleleveníteni. |
Quote:
Ebből egyenesen az következne, hogy egy 3x lefordult orival nem tudnál mit kezdeni, hiszen álításod alapján 75% ban kissebbet lehetne zsákmányolni/pusztítani/mészárolni/ártózni/tolvajkodni! Szal amíg ő leakaszt két hatalmas pofont te csak megcsiklandozni tudod! Naná, hogy nem kellene a kék szám, ha lenne ilyen. Már megbocsáss, de ezt egyáltalán nem tudom támogatni ... sztem nem gondoltad végig mit eredményezne ez hosszú távon :( |
No, szabi vége, úgyhogy elevenítsük fel ezt a témát kicsit. :)
Tehát felvetések, amik eddig elhangzottak: - A többszemélyiségű országoknak ne a top30% legyen a lépési feltétel, hanem minél több személyisége van valakinek, annál fentebbi rész. 9 személyiségig kell eljutni jelenleg, 9 személyiségnél azt hiszem elvárható a top1 pozició, legyen már valami kihívás is, 1 személyiségnek a top30% marad, ahogy eddig, a kettő között csökkenne 30%-ról le a feljutási követelmény. Pl: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 25% (3) - top 22% (4) - top 18% (5) - top 15% (6) - top 11% (7) - top 8% (8) - top 5% (9) - top 1. helyezés Ezzel egyidőben, hogy ez elérhető legyen, minden ország, aki a pontlistában van, szabadságon van, és a fellépési hektárszám fölött van, körönként 1 hektárt veszít véletlenszerűen, egészen addig, amíg: 1, a pontlistából ki nem esik 2, a fellépési határt el nem éri a területe 3, vissza nem jön szabadságról Eddig ez alakult ki, a top% számok egyelőre has számok. Vélemények, ellenvetések? :) |
A földvesztést támogatom.De hoyg ne legyen tul durva a fellépési határig lenne jó...
|
Quote:
Arról van szó csak. Ha eléri például az 5. szinten a 600 hektárt, akkor nem veszít többet. |
nekem tetszik, egyetértek ezzel. a szabisoknál a hekiszám csak a hekilimitig csökkenjen.
kérdés, hogy hány top-ban eltöltött kör után legyen ez? igaz, ez nem érint sok mindenkit, de a 9 személyiséges orinak, ha az 1. helyre kell felmennie, akkor nagy valószínűséggel a limit fölé kell üsse magát... ez esetben mi van akkor, ha váratlanul sürgősen szabira kell mennie? vagy a földvesztés szabi alatt csak 1800 top-ban elöltött kör után lépne életbe? viszont ezután az lenne, hogy felmennek az 1. helyre, és még az 1800 kör eltöltése előtt szabira mennek, és ugyanott leszünk, ahol most vagyunk... |
Quote:
|
Quote:
Ezért tovább erősödik majd az a tendencia, hogy a körbejárni akaró országok tartanak az 1A topban egy beton védelmű országot, a második orijukkal pedig könnyedén körbejárnak. Ez a tendencia tönkreteszi az 1A-t, mert sokan betonvédelemmel játszanak ellehetetlenítve a csatákat, valamint tönkretéve a 2B-t, mert 2000 kör alatt játszva teljesíthető a megemelt feladat is, így ott sem kell csatázni. Megoldás lehet talán, ha a 2B-ben a forduláshoz minimális földet írnánk elő. Mondjuk 80%-t annak, amit az 1A-ban kell elérni a forduláshoz. |
All times are GMT +1. The time now is 09:49. |