![]() |
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1571 |
Quote:
(és még néhány karakter) |
Quote:
|
Quote:
Fenéket. A rövid út Monro egyik javaslata volt, amit megírás után rögtön próbált visszaolvasni, de már az elvetettek között találta:) |
amit a varinál meg tolinál ajánlottál az szerintem is használhatobb lenne:)
|
Quote:
az indító felvetés tetszik, a harcost viszont én már nem erősíteném 15%-ra |
Quote:
ezta részét kifejezetten támogatnám, végre az orkon kívül másnak is igen hasznos személyiség lenne! |
ez valóban hasznos lenne, és nem borítaná fel a fajok erő egyensúlyát sem, sőőt a számokat nézegetve így lenne egál.
|
Quote:
|
Javaslataim:
tábornok: jelenleg ez a személyiség szinte kizárólag az orkok számára nyújt megfelelő késztetést a választására, vagy azoknak akik már sokadik személyiségük miatt már mindegy mit választanak. A tábornok előnyeit azzal az aprósággal egészíteném ki, hogy minden fajnál a +1 tábornok annyi támadóbónuszt adjon,mint az összes alaptábornoka együtt. Ha így lenne akkor már más is hasznosan tudná kihasználni az előnyeit. lássuk: gnóm: 4 tábornok 6% bónusz +1 tábi még 6% összesen 12% ember, törpe, elf, félelf, élőhalott, óriás: 5 tábornok 7% bónusz +1 tábi még 7% összesen 14% ork: 7 tábornok 10% bónusz +1 tábi még 10% összesen 20% Ez szerintem is remek ötlet! |
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |