Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   vihar, szárazság varázslat készültésg rontó hatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=627)

Synkel 03-05-2007 03:46

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 77849)
azért az emberlopást ne nagyon emlegessük egy gazdag orinál... vesz 1 kis katit és befokoz;)

Óriásnál ha nem túl gazdag akkor se jelentős tétel az emberlopás megjegyzem...

LotR 03-05-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 76967)
5/Y-ban pedig az a helyzet hogy 3 körre látsz el a pontlistába legalábbis ahol én vagyok :rolleyes:

normálról beszélünk nem Anarchról tudtommal...

Remedy 03-05-2007 09:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 77895)
Óriásnál ha nem túl gazdag akkor se jelentős tétel az emberlopás megjegyzem...

Azt csak hiszed.... Majd kerdezd meg Harcosokat, es elmondja hogy kell kilopni az oriasoknak a 80%at az embereinek a hazaibol....

Synkel 03-05-2007 23:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 77925)
Azt csak hiszed.... Majd kerdezd meg Harcosokat, es elmondja hogy kell kilopni az oriasoknak a 80%at az embereinek a hazaibol....

Oks visszavonom inkább az előző állításomat, csak ide ne jöjjön bizonygatni:D

NorB 03-06-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 77925)

hát nekem megmutathatja, regelek neki óriást, mert az most nincs, csak találjunk hozzá csoportot, ahol egyáltalán esélye van erre a sületlenségre :)

szerintem inkább a viharral kéne foglalkozni

Szecsa 03-06-2007 20:57

Mehetsz 5/Q-ba (, vagy 4/J?) :)

(sorry az offért :) )

LotR 03-07-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 78387)
hát nekem megmutathatja, regelek neki óriást, mert az most nincs, csak találjunk hozzá csoportot, ahol egyáltalán esélye van erre a sületlenségre :)

szerintem inkább a viharral kéne foglalkozni

Szerintem is a viharral kellene foglalkozni (+ a szárazzal)
:D:D:D

donzeek 03-09-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 25333)
Ettől kezdve a vihar és a szárazság el is vesztené a használhatóságát... főleg minél magasabb hekin vagy (bizonyos heki után még tudós óriással se tudsz semmilyen varit magadra rakni 36 körre úgy 30% templommal sem, míg ha nekem van 70e varim, az ellennek meg 10e, akkor ugyan hagy tehessem már rá akár a 36 kört is, mégha magamra nem is tudok 36 körre varizni)... hisz egy 20 köröset ha fel akarsz rakni valakire, akkor annak a vari védője így is majdnem 2x-esére nő, csak a 20 kör miatt...

Én inkább a napsütés/növekedés készültség fogyasztását venném le 3-ra... hisz akik általában ezt használják, azok a tolis, vagy sereges orik, akiknek még így is gázos leszedni akár egy 20 körös varit is (mondjuk jobbik esetben 5-7 körösökkel le tudja szedni, tehát 3-4x lövi el, mire lekapja, ami így is jelentősebb készültség csökkenés, de még elfogadható szinten van, a varist meg rákényszeríti, hogy igenis használja azt a mágia felderítés varit).

Ez a helyes sztem is...

All times are GMT +1. The time now is 06:27.