Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyire zavar bennünket a piaci utalgatás? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=552)

aúú 06-13-2006 10:19

Quote:

Originally Posted by Steve
Mondjuk én nem hagynám ki az anarhot sem ott is vannak hasonlóan nagy seregek kinn a piacon asszem:rolleyes:

Az anarchot nyugodtan hanyagolhatjátok, mert ott eleve sok dolog nincs berakva, ami a többi csoportban megy, így egyértelmű, hogy ezt is ki lehet ott hagyni...

Kubbi 11-04-2006 08:42

Én arra szavaztam, hogy minden maradjon így ahogy van.
A legrosszabb a közös piac ötlete.
Akinek több országa van, és szüksége van egy kis gabonára, gyorsan egy lentebbi, vagy fentebbi oriból kitesz olcsón, és fel is vásárolja...

Láma 11-04-2006 09:02

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 40677)
Akinek több országa van, és szüksége van egy kis gabonára, gyorsan egy lentebbi, vagy fentebbi oriból kitesz olcsón, és fel is vásárolja...

Esélyes végülis, hogy pont elkapja a saját áruját a közös piacon, ahol 20szor annyi ori piacozik, mint a csoportonkénti piacon, csak nem valószínű.

Kubbi 11-04-2006 09:07

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 40690)
Esélyes végülis, hogy pont elkapja a saját áruját a közös piacon, ahol 20szor annyi ori piacozik, mint a csoportonkénti piacon, csak nem valószínű.

Ebben lehet igazad van. :)

De pl amikor elkapok 400 aranyért 200db varázslót, az olyan jó érzés.:D

Senki 11-04-2006 10:26

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 40677)

lejjebb már felvetettem, hogy ha valaki magának akar utalni, azt meg lehet úgy oldani, hogy a saját országaiból nem látja a többi saját országának árúját.... így ha a saját cuccát akarja utalni lefele, akkor be kell iktatni egy szövijét, ami már ennyi országnál tényleg elég nehezítés... ;)

Kubbi 11-04-2006 10:31

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 40706)
lejjebb már felvetettem, hogy ha valaki magának akar utalni, azt meg lehet úgy oldani, hogy a saját országaiból nem látja a többi saját országának árúját.... így ha a saját cuccát akarja utalni lefele, akkor be kell iktatni egy szövijét, ami már ennyi országnál tényleg elég nehezítés... ;)

És ha közös piac lenne, nem lenne elképzelhető, hogy a gabona árak annyira leesnek, hogy fentebb, csupa tanyafree ország lenne? Mert az elég egyhangúvá tenné a játékot szerintem. És fentebb a termelő országok nem tudnának megélni?

Synkel 11-04-2006 11:27

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 40708)
És ha közös piac lenne, nem lenne elképzelhető, hogy a gabona árak annyira leesnek, hogy fentebb, csupa tanyafree ország lenne? Mert az elég egyhangúvá tenné a játékot szerintem. És fentebb a termelő országok nem tudnának megélni?

Ez már csak azért sem valószínű, mert az 5-dik szintek nem tudják etetni az összes többit...

Xeper 11-04-2006 15:34

Főleg nem az A csoportot... nagyon erős a piac ott, nem hinném hogy a többi csoport sokat szólna bele az árfolyamokba.

Kubbi 11-04-2006 17:52

Akkor meg egy újabb kérdés ezek függvényében.
Minek az összesített piac?

Synkel 11-04-2006 17:56

Nem kell összesített piac. Az csak egy felvetés volt, de miután alaposan kiveséztük, kiderült, hogy nem a zigazi:)

All times are GMT +1. The time now is 08:18.