Életfa#2 |
10-01-2006 13:27 |
Quote:
Originally Posted by Láma
(Post 33207)
Monjduk nem igazán értem miért nem lehet egyszerűen eltörölni klánban a toronybónuszt:)
|
Mondjuk talán azért, mert ha eltörlöd klánszinten, akkor ezzel együtt eltörlöd egyéniben is! És nekem nem tetszik ez a túlerőbónusz sem: nem lehetséges egyszerre kétfajta kiépítési mód a védekezésre. Vagy az egyik irányba építi ki magát az ori, vagy a másikba, de, ha a kettőt nem lehet összehangolni, akkor kalap. És nem lehet... Aminek az a vége, hogy egy orit vagy egyéniben, vagy klántámadással, de be lehet ütni! Legalábbis az A topjában. Ez a szabály innentől kezdve egyértelműen azoknak fog kedvezni, akik több időt tudnak a játékra fordítani. Pusztán csak amiatt, mert így akkor több alkalommal tudnak támadást indítani... (Egyébként a gondot magas szinten az okozza, hogy alacsony szinten a védekező orinak védekeznie kell a tolvajok, és a varik ellen is, pont emiatt van az, hogy egy adott ámadási formával szemben könnyebb védekezni, mint a megfelelő átütő-erőt összeszedni. Magas szinten azonban a tolvajok és a varik ellen nincs szükség akkora védelemre, hisz az ország puszta mérete már egész jó védelmet ad. Így túl sok hely marad a katonai védelemre... És ezen önmagában a klánszintű toli/vari-akció sem segít!)
Inkább megadnám klánszinten is a tábornokbónuszt (ha már egyszer van külön 5 tábornoka a klánnak is!), és a felfelé támadási bónuszt is. Szerintem nincs oka annak, hogy ez meg van vonva...
|